Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Варна
Да се вясна и аз за малко.
Джейми честито за къщата.Моята мечта и тя е свързана с китна стара къщичка в Еленския балкан.Но ............и тази година Дядо Коледа ме подмина като бърз влак.
Светли получих картичката и сърдечно ти благодаря. Heart Eyes
 Ангелче добре си се завърнала при нас.Помня те и аз. Hug
Честит имен ден на Смърфчето.Да си жива,здрава и засмяна.
Миме взех си кафенче,ама давай и курабийка няква де.Че умрях от глад днес. Rolling Eyes
За протокола само да вметна-заешко всички в къши обожаваме.Ама нямам вяра на купен от магазина и все гледам от познати да взимам.
Толкоз от мен.Кратко,ясно и телеграфно.
Чао.

# 241
Добро утро! Благодаря за пожеланията! Сега е ред на почерпката:

Всеки да си хареса по един коктейл и Наздраве!

Сега излизам и по-късно ще дойда.  Peace

# 242
Смърфи,честито и от мен,пожелавам ти да си здрава и щастлива.

# 243
  • Великобритания
Смърфи , честит имен ден и от мен
много здраве и безкрайно щастие мен ми мина кривотията , украсихме елхата и сега я заграждам с някви кашони , за да бъде недостижима ххахах

# 244
  • София
Смърфи, жива и здрава да си!
Джейми, браво, браво, това е чудесна новина! Ще стане най-хубавата къщичка, защото си е ваша!

# 245
Добър вечер от мен.Цял ден не мога да седна от задачи .
Смърфи честит имен ден!!! bouquet Здраве,щастие и  весело изкарване на празника.
Джейми -честито нов дом. bouquet Много хубави моменти в него и се стягай за лятото. Wink
Понеже одеве прочетох ,а сега пиша забравих половината неща,но ви следя.Обаче нямате изчитане и за да не се объркам няма да ви изброявам.Ще ви сервирам по едно пития за стопляне.
избирайте си .

# 246
Гледали ли сте "Боговете сигурно са полудели"? Е, те този филм гледам всеки ден тук, откакто започна декември. Тези хора полуяват, като наближат празници. ooooh! Трафикът е меко казано ужасен, просто всичко е в коли, които не мърдат. И тъй като толкоз им е акъла, сами още повече се задръстват и като започнат да бибиткат, олеле, малеле... В магазините е някакъв ад - едни колички, препълени, че и по няколко ги бутат. И както са бавни в обслужването, за нещо си може да оттечеш на касите. Затова аз ма'ам крачоли по цял ден, по-бързо стигам пеша, отколкото с превозно средство. Та за да свърша нещо днес, ами 6 часа навън и един километраж навъртях, не е за разказване. С това нямам проблем, но след като за 6 картофа висях близо 25 минути и то на експресната каса, ей, казвам ви, направо полудях. #2gunfire А пред банкоматите какво е... Ако има 20 човека опашка, ура трябва да викаш и да се нареждаш, защото са иначе са по 50-на. Ние, с мм, ходим вечер с колата да теглим, през деня няма шанс. Още два дни и малко ваканция в цивилизация! Party

Още веднъж ви благодаря за пожеланията! Живи и здрави да сме всички и нашите семейства! Hug

# 247
  • София
Добър вечер, момичета!

Благодаря ви за картичките, които не престават да идват.  Hug

Вио, честит ти кукъра, да готвиш вкусотии! Честито излизането на работата! Имаш прекрасен русокоско, много е сладък и пораснал! И аз обичам коледните пърДжоли, понякога чакаме да мине 12 и ги почваме нетрадиционно . Embarassed Честит празник със закъснение и на малката принцеса, жива, здрава и щастлива!

Калинче
, много се смях над изреченията: Мъжете са....мъже  Има един лаф, че при мъжете играчките с годините не се променят, а се променя само цената им  Мм преди няколко дни супер замислено ме пита - "тази Коледа ще има ли пак чорапи пълни със шоколад?"   детето не ме е питало Joy И още - невероятни снимки от коледния концерт - величествено, празнично. А идеята за "секретен магазин на Дядо Коледа" е просто великолепна! Радвам се, че живеете на по-височко, че ТВ-тата ни плашат.

Ма ко, имам залепени 2-3 книжки за Кауфланд, ако искаш - ще ти ги дам. Peace Писала си преди няколко дена за метеоритния дъжд - чаках до 4 сутринта - една падаща звезда не видях, то беше мъгливо... Mr. Green Какво става с тортите - успя ли да ги довършиш? Прибрах началството от у-ще. Обаче ще се оплаквам от него   Спретва ми хиляда неща, уволнява ме всеки ден, забележете след като сготвя  и само ми променя задълженията. На всичко отгоре не мога и в агенцията да се оплача, че работя без договор и осигуровки, точно заради липсата на договор  Прекарана съм от всякъде Joy Joy Joy Страхотно момче имаш.

Креми,] радвам се, че се появи. Как изкара на банкета? Кофти да работиш по Коледа, но какво да направиш Peace Hug Сладки, меденки, линцери са чудесни (тази година нищо не ми стана) - момичета от Коледната тема само се хвалят с вкусотийки и красотии (завид, завид)

Смърфи, честит имен ден! Да си жива, здрава, щастлива и все така страхотна! Почерпката е знаменита Wink Радвам се, че си намери пътечката да вкарваш нужните неща.

Валенцето
,  Hug честити ти зъбките! Теб редовно те следя в ФБ, вкусотийки, снимките Peace

Джейми,
честита къщата!

Бонболинка, оправили ли сте колата?

Писе, много кофти с тези шиповете. Май не се лекуват Sad  Страхотни неща плетеш, в благородни каузи участваш, браво на теб!

Славче
, как е момчето ти след операцията? Ще идва ли на Коледа?

Миме, неприятно е, че ТМ ще работи по Коледа, но какво да правиш... все някой трябва да работи, догодина ще е различно. Peace

Марче също се появи,  Hug Hug Hug

Мони, как е детето? Препоръчвам горещо да купиш инхалатор, ако все още нямате - при първите признаци на кашлицата - инхалациите с физиологичен разтвор и пулмикорт... Хубаво е , че в училището се занимават с много музика, на мен ми харесва Peace

Ангелче, добре се завърна! Честита бременност, да ти е лека! Много хубави мечти за много деца. И аз исках, ама много късно почнахме Joy За това, че сте гаджета - повече хора така правят, поне някакви "привилегии" - за детски, градини и т.н. Такива са ни управниците в държава  за съжаление.

Светли, ако ти не си първа младост, ние какво да приказваме. Thinking играеш, защото имаш свободно време и работата, която трябва да вършиш не ти е жизнено важна.  Peace

Тити, коледен маникюр ще издържи ли до Коледа? Толкова готвене, ръцете все във вода... Снимай ги. Wink

Аз няма с какво да се похваля. Настроението ми никак не е коледно, дори сладките не се получили Sad. Старая се да се усмихвам, да не разстройвам ММ и децата.

Коледа и Бъдни вечер ще е у нас. Ще дойдат и свекитата. Ще запалим камината. Тази година ще направя коледния ритуал, като написа Марчето в едната от коледните теми.

Лека нощ от мен!

Смърфи, харесвам този филм. "Боговете сигурно са полудели" - гледала съм го няколко пъти Peace

Контеска, страхотно барбекю сте спретнали в двора наскоро! Студено ли е вече при вас?

Плами, догодина влака да спре при вас и да се радвате на къщичката там където си мечтаете!!!

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 01:50 от luss

# 248
# 249
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile
Вио, благодаря за картичката!  bouquet
Момченцето ти е прекрасно!
Смърфи, честит имен ден на патерица! Бъди здрава и обичана!
Джейми, честита къща!
Луси, включвай се по често и дано коледното чудо те сполети скоро!
Инхалатор имаме отдавна, но има ситуации, в които не помага... Малчо за сега уж е по добре, но още подкашля..
Снощи пристигнаха писмата до децата от дядо Коледа. Днес ще е голяма радост, като ги видят Simple Smile Днес е последният учебен ден за тази година на големият. Ще ги водят на ледена пързалка и аз ще треперя да не си счупи нещо  ooooh! Децата се кефят, но на мен ми се струва супер безотговорно да водят толкова много деца /4ри пети класове/ на пързалка, при положение, че на някой ще им е за 1ви път... Дано всичко да е наред! След пързалката, ще се прибере с едно момиченце от класа, та ще трябва да подготвя обяд за 3те деца. Малкият свършва във вторник. Хич не му се ходи другата седмица, особено като разбра, че батко му ще си е в къщи. Тук директорите имат 4-5 почивни дни на година, които те преценяват кога да дадат и за 2ри път се разминават. Добре, че не си планирахме да се прибираме, че трябваше да чакаме до 23ти. В неделя пристига татко Simple Smile Нямам търпение вече! Мъжът ми ще е отпуска от 24ти до 4ти. Дано само да сме здрави и да си починем добре  Praynig
Хубав ден на всички!  Hug

# 250
  • при късмета
Добро утро!
ЛюскаHug радвам се, че писа, липсват ми картинките и пожеланията ти. Така, като са си тук, си е нормална сутрин в темата  Hug
Аз успях да мерна само отблясъци на падащите звезди и то на 1-2. Мъгливо беше, а не ни се качваше до Витоша. От града трудно се виждат
Мони, не се притеснявай. Нека се забавлява детето.
Смърфи, и аз най-бързо си върша работата пеша. Затова и слязох от колата
Писе, как ти е ръката?

Ставам да направя сладкиша с майонеза, че после да го доизкусуря, че шефа и на фризьор ще водя след у-ще.
Има пак гадна мъгла, не се диша навън. Дано бързо се вдигне.
Хубав ден на всички  Hug

# 251
Добро утро.
Люска, радвам се да те видя. Наистина, ти като си тук е друго, появявай се по - често  Hug
Ма ко, да направиш хубав сладкиш, че да не те уволни началството  Heart Eyes
Бонболинче, получих вчера картичката, благодаря ти  bouquet
Мони, да минава вече тая кашлица!
Аз днес съм ангажирана цял ден, включително и довечера, че имаме коледен концерт и трябва да присъствам. Ще се прибера само за малко да приспя Дея, че не знам дали ще заспи без мен, и пак обратно. Другата седмица обаче ще се гледат с моята баба май - мм много взе да го стяга шапката  #Cussing out Ще видим, ще го измислим.
Айде ставам да бачкам.
Хубав ден на всички  Hug

# 252
Люси радвам се ,че се появи липсваш на всички. Heart Eyes
Ма ко свърши ли тортата,днес пак задачи имаш.
Ръката боли на моменти ама и аз не спирам да плета. Laughing
Вио голям красавец имаш с тези сини очи.Браво за тържеството,а ти  не се притеснявай така са мъжете.
Смърфи,ще изминат и тези дни и после ще си починете добре.
Калинка как е положението при вас. Thinking
Мони ще се справиш с обяда,а така  се налага понякога кой учи,кой почива.
Вале пак нова покупка имаш и майсториш страхотни неща.Хубаво си ги гледам ,обаче не са за мен ти си страхотна майсторка. bouquet
Тук днес страшен студ е поне за мен.Тия дни беше поносимо,ама днес  бррр.Забравила си бях ,че имам час за лекарствата ,та хубаво че телефона ми напомни и  успях да ида за рецептите.Днес няма да готвя,вчера правих пиле с ориз та има.Почнах  един шал за една позната и дано успея  да го свърша до понеделник.Днес на топло вътре с плетката и чайчета ще е .
Приятни почивни дни момичета и да не се разболявате . Wink

# 253
  • при късмета
И днес си имам картички. Бонболина, Вио, благодаря! Ето, пристигат си  Hug
Фризьора се отложи, много трябваше да чакаме и се отказах.
Ще доправя сладкиша, ще пусна една прахосмукачка и това е за днес. Ще ми остане да заведа шефа на партито само.

С картонената торта още съм на средата, нямах време тия дни за нея. Добре, че има време. Поне това дето ще слагам вътре е налично изцяло, че да не го мисля.

# 254
  • Великобритания
зДравейте дами ..
много е студено при нас днес .. и една мъгла - като тази , която Лейди показа преди няколко дни , но не е толкова тъмно
и направо се усеща как капе от нея ..пфуу , айде да свършва зимата викам аз ..
Luss - много хубаво , че се върна ..за всеки си написала нещичко , никой не си пропуснала  Hug
ма ко - да покажеш после сладкиша

Общи условия

Активация на акаунт