Вяра, добре дошла. Дано да ти хареса при нас

Тити, благодаря за рецептата. Имам няколко въпроса (относно програмата например), но ще те занимавам друг път

На мен ми е много изморено днес, не знам защо така. И в каква серия съм влязла напоследък, не е истина - непрекъснато се режа и удрям някъде, не ми остана пръст, на който да нямам лепенка вече
Уж не съм чак толкова непохватна, обаче от едно известно време насам каквото и да подхвана, или се порязвам, или се удрям жестоко, или нещо още по - глупаво (днес на вечеря например така се набодох на една вилица, че още виждам звездички
) И то да речеш че правя нещо кой знае какво, ами то най - обикновени домакински неща из къщи - готвене, чистене и прочее. Много ми е странно, ще взема да си направя някоя мускА, или какво беше - да застана на челна стойка за преобръщане на късмета
То пък ще взема главата да си счупя, мани, мани
Ужас, много е гадно. Децата само ми разглеждат ръцете и Дея вика "Искам да видя на мама уфа (от "имам уф" идва)"
Цирк.Ма ко, ние май сме в един и същи цирк с тебе
Ама аз какъв прощъпулник да си направя, не знам
Има си снимки на всички части на тялото ми, направо може да си ме сглобява като пъзел. Само от черепа има само долна челюст, че снимката е на прешлените, ама то глава и за пъзела и по принцип не ми трябва 

Отдавам се на почивка, че след малко ще хуквам пак за Дея и ей го на - денят минал. Много ми е разпокъсано така - сутрин докато се завъртя да свърша нещо, и идва време пак да излизам, после се прибираме и след 2 - 3 часа пък тръгваме за Ванко... Не е работа това. Само се обличам и събличам, и на практика целият ми ден е зает с нещо, а нищо кой знае какво не съм свършила. Вяра, това донякъде ми е ежедневието, нали питаш какво се прави като си домакиня...ето ти типичен пример
Та дойде ама това не било проблем,можело и да не се счупи,пък като се счупила тогава щял да я оправи. Накрая я взе,показах и как си оставиха ръцете майсторите му миналата година-щорите едната така е поставено на криво ,че
размерите уж ги взеха както аз исках,но щорите пристигнаха по тесни и къси и сега влиза слънце от страни и ми гори теменужките,че первазите са пълни с тях. Пробиха на две места вратата ,защото не съобрази къде е дръжката за мрежата