Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Светли, и ние сме на бобец днес, дойде му редът  Flutter
Вяра, добре дошла. Дано да ти хареса при нас  Hug
Тити, благодаря за рецептата. Имам няколко въпроса (относно програмата например), но ще те занимавам друг път  Peace
На мен ми е много изморено днес, не знам защо така. И в каква серия съм влязла напоследък, не е истина - непрекъснато се режа и удрям някъде, не ми остана пръст, на който да нямам лепенка вече  Crazy Уж не съм чак толкова непохватна, обаче от едно известно време насам каквото и да подхвана, или се порязвам, или се удрям жестоко, или нещо още по - глупаво (днес на вечеря например така се набодох на една вилица, че още виждам звездички Crazy ) И то да речеш че правя нещо кой знае какво, ами то най - обикновени домакински неща из къщи - готвене, чистене и прочее. Много ми е странно, ще взема да си направя някоя мускА, или какво беше - да застана на челна стойка за преобръщане на късмета  Crazy То пък ще взема главата да си счупя, мани, мани  hahaha Ужас, много е гадно. Децата само ми разглеждат ръцете и Дея вика "Искам да видя на мама уфа (от "имам уф" идва)"  hahaha Цирк.
Ма ко, ние май сме в един и същи цирк с тебе  hahaha Ама аз какъв прощъпулник да си направя, не знам  Joy

# 541
  • при късмета
 Joy Не знам, ама ще го правим заедно. Току виж свършило работа.
Най-смешното беше, че се спънах като тръгнах за телефона. Говорих с ортопеда, ще водя друг човек при него, ама и аз трябва да се наредя, както винаги  hahaha Не смея да му се оплача вече  ooooh! Има си снимки на всички части на тялото ми, направо може да си ме сглобява като пъзел. Само от черепа има само долна челюст, че снимката е на прешлените, ама то глава и за пъзела и по принцип не ми трябва  Mr. Green
Вио, внимавай, че ще се изтрепем сами, каквито сме  ooooh!

# 542
Лейди питаш за децата. Томас лудее и мърка пО- цял ден. Емо от едното на другото училище се метна. Вкъщи сега му взехме таблет и се усамотява да гледа игри и да играе.
Днес бях на курс с Томас . Незнам дали съм споменавала . Ходя на една изнишлютина. Семеен курс уж английски , в същото време с децата има упражнения. Ама малкото чаве е с мен. Днес ме ядосаха . Взеха за сефте Томи. Върнаха ми го с ледени бузи и ревящ. Казах им в 10 да му дадат пюре ама кой ли чува . Нахраних го и млъкна човека. Имам да ходя още 4 пъти и свършва . Мисля мм да гледа малкия и да си смени почивния ден единия.

# 543
# 544
Добро утро  bouquet
Лус и аз искам като фея... Heart Eyes
Тити щом са здрави дечковците - всичко е наред  Peace Интересно ли му е на Емо в Бг училището? Какъв е този курс - за език ли е? Щом Томи плаче - не го води. Кърмиш ли го още?
Ма ко, Вио -  аз ще се пиша в кръжока "сръчни ръце"  hahaha В последно време действат самостоятелно от главнию мозък, та резултатите са ужас и безумие  hahaha Вече започна да ме е страх от падания - и аз като бабите...
Светли - запиши дечко на градина, ако таксите не те притесняват - винаги можеш да го спираш! Живеете в малко населено място - познавате се, предполагам и учителките познаваш. Сина ми е бил в такава детска градина - чувстваше се прекрасно! С повечето деца и извън детската си играеше. Предполагам при вас и групите не са така големи. Има огромна разлика!  Децата обичат да играят със себеподобни. Тук 3 годишните ходят някакви часове безплатно на градина/Тити знае повече/, После 4 годишни са един вид предучилина и на 5 са 1-ви клас. Постепенно трябва да се социализира, а и колкото и нищо да не учат - все нещо научават.
С тези мейли момичета научете едно нещо - никога, ама никога не си влизайте в акаунт/без значение какъв/ от мейл - просто си влизайте в акаунтите от техните си сайтове!!!
Смърфи искам слънцеееееее  Heart Eyes
Днес е ден за чистене и гладене, за вечеря скара - ще си постудувам вън на скарата, че днес уж няма да вали  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 545
Добро утро.
Аз разпределих децата - кой на ясла, кой на градина, и пия кафе с вас. Кой кат' мен  Heart Eyes
Метнах едно свинско със зеле в кукъра да се готви и нищо повече няма да правя  Crossing Arms Отдавам се на почивка, че след малко ще хуквам пак за Дея и ей го на - денят минал. Много ми е разпокъсано така - сутрин докато се завъртя да свърша нещо, и идва време пак да излизам, после се прибираме и след 2 - 3 часа пък тръгваме за Ванко... Не е работа това. Само се обличам и събличам, и на практика целият ми ден е зает с нещо, а нищо кой знае какво не съм свършила. Вяра, това донякъде ми е ежедневието, нали питаш какво се прави като си домакиня...ето ти типичен пример Peace  ooooh!
Айде хубав ви ден, до скоро  Hug

# 546
Добро утро и от мен.
Тук днес пак е слънце ,подухва ветрец,но е топло.
Ма ко как е пицата,одобри ли се?
Калника ще студуваш,ама после ще похапнеш.
Вио така е ,но като вземеш да я оставяш по цял ден ще имаш повече време.Важното е да свикне .
Вяра добре дошла при нас,а времето минава като си намериш хоби с което да се занимаваш.
Аз пък се ядосах сега.Чаках майстор за щорите,че едната много трудно се затваряше ,а е още в гаранция.Вътрешни са и по цял ден са отворени и ги въртя заради китките ми,защото се върти и  слънцето,но вечер много трудно се затваря и  скърца. #Cussing out  Та дойде ама това не било проблем,можело и да не се счупи,пък като се счупила тогава щял да я оправи. Накрая я взе,показах и как си оставиха ръцете майсторите му миналата година-щорите  едната така е поставено на криво ,че  #2gunfire   размерите уж ги взеха  както аз исках,но щорите пристигнаха по тесни и къси и сега влиза  слънце от страни и ми гори теменужките,че первазите са пълни с тях. Пробиха на две места  вратата ,защото не съобрази къде е дръжката за мрежата  ooooh! И взе да се оправдава ама той не бил,ама така се слагали ,а той е единия шеф на фирмата.Вярно другия взема мерките за щорите,но все пак аз плащах парите и както исках така трябваше да са направени по размер щорите.  Та така се работи в бг.  Crossing Arms Сега ще се захвана с плетките та дано ми мине яда.

# 547
  • при късмета
Привет!
Увеличаваме си кръжока, скоро всички ще сме в него  hahaha Това не е за смях, де

Пицата стана много хубава, 2 големи тави отидоха.

Писе, това с майсторите, да не ти влизат в къщата  ooooh! Като нещо не ти харесва, от сега да си знаеш, не приемаш монтажа, да си го оправят.
И аз с това се занимавам. М/у нас и комшията отгоре са изпуснали скобите, които държат щранговете към стената. При мен се е извадила скобата заедно с винта, който ги държи, че и дюбела, дето трябва да си остане забит в стената. Тръбата се е огънала и тежи на разклонението за водомерите. Скоро слагахме щранговете, свързах се с фирмата, ще дойдат да си го оправят, но сега чакам съседите да се натуткат да проверят дали и другаде има проблем, та като идват да знаят за колко места става дума.
Трябва до мола да ида, да проверя за едно мероприятие дали ще записваме децата.
Трябва да организирам и ходенето на моя близък до доктора, а май ще съвпадне с идването на майсторите, че и с взимането на шефа от у-ще и не знам какво да правя. Ужас  ooooh!
След малко пак за него хуквам.
А, и до общината трябва да ида тази седмица, добре, че се сетих

Хубав ден, прекрасни  Hug

# 548
Прибрах се накрая  ooooh!
Уж е 5гр, не вали, няма вятър - супер временце, обачееее - такъв лед - не е истина! Кучето едва върви  Joy С игриво куче по леда и с бягащ ученик - просто бях приказка докато стигна училището  hahaha На връщане беше по-добре - бавничко, с почивки и приказки с други луди като мен  Joy Утре тая грешка няма да я повторя - да хукна с кучето, че го дават -1гр...ще го разхождам по обяд.

# 549
  • в сърцата на децата <3
Привет, привет  Hug
Днес съм на кеееф  Laughing Сутринта бях на 4D, видяхме се с малкия господин - всичко му е наред и е 1:1 с кака си в лицето като беше бебе  Joy Ейййй, пак ще казват "на баща си прилича"  hahaha Иска ми се да пусна клипче, но не знам къде да го кача?

Иначе днес ММ си взе почивен ден и отхвърлихме сума работа - намерихме (НАЙ-ПОСЛЕ!!!) ключ за печката, дистанционно за телевизора (понеже и двата уреда са български - познайте колко лесно се намират части...), оправих (АЗ!!!) печката - дори успях да си набуча пръста на едно стърчащо метално нещо... А колко време има до довечера  Joy Ще се включвам в клуба на самопретрепващите се  Laughing

Ох, много неща исках да пиша, като се поуспокоя и си събера малко акъла ще се включа пак  bouquet

# 550
  • при късмета
Калинче, кънки или ски си сложи просто. Кучето ще те прибере до вкъщи  hahaha
Ангелче, и на моя казват, че прилича на баща си. А той не прилича, той му е клонинг. Не знам дали си видяла, скоро пусках във фейса снимка от карта за транспорта на мъжа ми на тази възраст и снимки на шефа заедно. Ако не бях снимала част от картата, повечето нямаше и да разберат, че не е шефа на всички снимки, приликата е поразителна.
Във фейса може да качиш клипче, тук май само от You Tube или Vbox. Браво, че всичко е наред с юнака.

# 551
Привет Simple Smile
Вяра добре дошла  Hug
ма ко пази се малко, ами с право си решила прощъпулник да правиш.
vio аз на зодии и хороскопи не вярвам , но една позната казваше то на вас ( водолеи) ви е в природата да се режете , та аз с това 
Скрит текст:
се родих , не ползвам нож за нищо дребно , едрите по не ме тормозят Simple Smile
pisenxeto неприятно , аз нашите щори преди 2 години сама взех размери и ги поръчах в една фирма в Габрово или Дряново , не помня единствено имаха офис тук от който ги получих, нито са идвали да мерят нито да монтират, много изгодно излязоха ( бяхме изчислили много точно размерите ), монтирахме и след това поръчах за другата стая . А на мама като твоите са по тесни и уж им ги мериха слагаха...

Аз "работна" калинка ако знаете на колко фронта съм , никъде нищо не е свършено .
Мъжа е утре наряд , яденето  още не съм решила какво ще е ,а кога ще готвя не знам.
Имам едни задачи за утре да прегледам, но по късно.
Успях да  придружа  мъжа до имението и да разглобим половината навес, че от снега имаше опасност следващата седмица да го намерим срутен.
Чета из разни форуми ( не нашия ) за ремонти и се оказа че имало начин да се почистват и боядисват керемиди.
Като ви казвам че съм луда , вече изтърках една сега съхне утре ще ходя да купя специалния грунд и лак. Мъжа се опитва да ме разубеди как съм щяла да боядисам 600 керемиди .То да знам ,че ще стане как пък да не ги боядисам, само противогаз ще трябва да си взема че от белината ми е гадно , а като включа и лака....

# 552
Джейми - не знам тези керемиди от къде са, колко са годишни, в какво състояние са, какво ще покривате с тях и т.н., но ако са зеленясали е от наклона/градусите на покрива/ и както и да ги обработиш - пак ще позеленеят, ако не се оправи наклона! Това лято правихме покрив в Бг - ако нещо те интересува със чалъми в строителството - питай смело на лс - кръстника ни е утвърден строител на пазара.

# 553
Добър вечер. Да намина за бързичко преди да приготвя Гого за спане. И дано да спи, че 2 нощи е със запушен нос и по цяла вечер мрънка и приплаква. Почнах да му давам разни хапченца, сега ще го разтрия и ще му намажа краката с мас и сода. Дано се размине само с хрема! И, естествено, като всеки друг път, когато той е болен, аз имам изпит. Уффф....
Вяра, добре дошла при нас. Аз не съм само домакиня, но си пиша в темата. Ама как да се отделя от момичетата тук.  Hug
Ма ко, да се оправяш бързо.
Светли, аз като детски учител съм ЗА детската градина, но щом имате възможност може да го пуснете на около 4 год. Хем да не е толкова малък, хем в тази възраст вече имам много голяма нужда от себеподобни.
Вио, ще свикнете. Важното е да е здрава.
Ангелче, с удоволствие ще изгледаме филмчето, ако го пуснеш. А за майка ти- стискам палци всичко да е наред.  Hug

Има много липси. Да се появят бързо на отчет.  Hug

# 554
Лейди кърмя все още. Колкото и да ме дразни това , че е вързан няма как. Не иска шише. Ще издържа още малко и ще спрем.
Емо за сега е доволен от Бг училището.
А курса е измислица семеен се води . Главно правят децата разни игри свързани с училището и ученето. А междувременно и за езика на мами да практикуват.

Общи условия

Активация на акаунт