Дайте идея за подарък на чужди проклети мъже . Аман !
Имам да вземам за на мм брат му и кръстника ни.Единия е каприз и идея нямам.
н
н
Това ми хареса
Притеснено ти е, ама да слушаш и кротуваш докато ти кажат

Както се казва - и това ще мине! Да сте здрави, а другото е идиотщината на настоящето.... 
Подаръците отдавна съм ги свела до бутилка алкохол и кутия бонбони - другото е много сложно, а не обичам да купувам неща, които ще заминат за кофата с боклук...
та започвам с плата от сирена с вино/те друго и не пият
/, след това печено пилешко с руска салата и десерта е задължително еклери
Пробвала съм ги на баница - ама не могат да я оценят
За гости правя нещо бързо, лесно вкусно, че да имам време за себе си, да не готвя цял ден и да съм изморена на масата - гостите не оценяват толкова храната, колкото добрата компания!

Хубаво е детето да тренира и да се забавлява. Не може да го оставиш пред тв, само за да не си натоварва краката, а и след като има напредък - значи не му вредят тренировките 
малкия умира от кеф, само дето снежинките още във въздуха се топят 

Сиренето се пече и след това се залива с мед, по принцип не е хубаво меда изобщо да минава топлинна обработка. Същото важи и за орехите, даже за всички ядки. Специално козе сирене печено с мед аз обичам прясно, безсолно, изпечено и охладено, полято с малко мед и сироп от боровинки... и чаша студено бяло вино...
Размечтах се 
Таекуондото толкова ли натоварва? Тренирала съм като ученичка Айкидо и въобще не беше натоварващо, но то си е и най-лекото бойно изкуство де. Щом не му се отразява на резултатите от стелките - нека се забавлява детето. Поне докато докторите не кажат друго 
Става ли за кексово тесто като бъркалките или е само за белтъци на сняг?
Не му помагам, преча му, защото съм обременена. И още на екипа му казвам кимоно, а тяхното е добок, на мен ми беше трудно и да запомня думата. Той само, по-лесно ще запомни нещата, отколкото с моята "помощ". Само на една тренировка съм била вътре и представа си нямам какво правят
Ще видим кога родителите ще се наканят, ама тези дни ще е. Та, освен питката, искам да направя и торта. Естествено, чак завъртяна торта няма да е, но си мисля за шоколадовия сладкиш с майонеза. Той поне досега е бил безпроблемен. Та да направя доза и половина, да го подрежа и наредя като торта с някакъв крем. Имам от кремовете на д-р Йоткер с варене (донесох си ги, хаха), дали ще стане с тях? И най-отгоре, под шок.кувертюр слага ли се крем? Или пък някакъв друг крем да варя или бъркам?
Бях видяла в един сладкарски магазин бебешки обувки от фондан, та ако още ги има, да ги сложа отгоре. Абе, изобщо, някакви съвети?

Препоръчани теми