Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Великобритания
отивам да къпя детето , ама само да кажа
Уоооооаааааууу .. Ма ко - прелестна коса имаш
и много страхотни дечица видях
голямо криване е мойто , като стане 8 часа и се почва , обикаля навсякъде , блъска на вратата на банята , мучи , реве .. до момента, в който я изкъпя и сложа в кошарата .. пфууу всяка вечер е това ..

# 616
  • при късмета
Мими, ако си гледала снимките с много къдравата коса (аз май други с пусната коса почти нямам), не съм толкова къдрава. Тези са след разплитането на плитките, които правя всяка година лятото. Иначе ми е много чуплива, но не чак къдрава

# 617
Ма ко, както и да я наречеш - чуплива или къдрава, косата ти е страхотна  Sunglasses
Мими, малката защо е крива вечер, да не би да иска да ляга по - рано? Ако можеш да я наблюдаваш и да разбереш няма да е зле, може леко да промените режима и всичко ще е ок  Peace

# 618
# 619
# 620
  • в сърцата на децата <3
Добро утро
Майка ми днес ще я оперират, в петък пак влезе в болница с възпаление  Cry Стиснете ми палчета... Навила се е на лапароскопска операция, въпреки че всички ѝ казват, че нормалната е с по-голяма успеваемост, а и дори като я започнат лапароскопска няма гаранция, че няма да се наложи да я режат. Оф. И "най-забавното" е, че установявам колко лицемери имам сред родата. От някои хора не е нищо ново, но от други...

Между другото за групата във фб, Мама Цоцолана е админ. Ако не се появи днес ще ѝ пиша на месинджъра.

# 621
  • при късмета
Добро утро!
Чака ни една заледена седмица явно. Едва се върви навън.
Люска, както винаги страхотни картинки, ама кажи някоя дума  Hug
Ангелче, майка ти има всякакви стиснати палци  Praynig
Ще ида до магазина за някои неща и после ще сложа една леща набързо. Довечера е и на тренировки шефа и цял ден ще сме напред-назад.
Хубава седмица на всички  Hug

# 622
Добро утро  bouquet
Ангелче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover не се притеснявай - ще мине успешно всичко! Успокой се - винаги се предупреждават болните, че има вероятност да се премине и към отворена операция, но на практика се стига до там мнооооого рядко! Хич не се ядосвай на родата - родата не си я избираме ние - каквата се падне  Joy
Лус  Hug Благодаря за хубавото начало на седмицата!
Джейми Heart Eyes нещата от живота...
Мими защо не пробваш да я слагаш по-рано да спи? Сина ми е на 11г. и още от 19,30 започва да се ориентира за сън и в 20,30 е легнал - поспаливички сме  Joy
Вио hahaha ами като не си активна ти - трябва някой да те подтиква  hahaha
Ма ко косата ти е  Heart Eyes
Смърфи то и при нас в петък ще е топло - дават го 11гр  hahaha Май зимата беше това тук  Joy
Вчера малкия успя да направи снежен човек  newsm44 Тази сутрин обаче сняг има само в някои крайчета на градината  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 623
  • Великобритания
Ангелче - имаш стиснати палци и от мен , дано всичко мине по вода
а за роднините - ахх говори ми .. имам такива , с които не сме се виждали десетина години ,не поддържаме никакви контакти (от както нашите се разведоха и естествено майка ми излезе най-злата ) та сега откато сме в Англия , няма да ти разправям как , откъде и защо по дяволите са ми намерили фейсбука и постоянно валят писма как били много зле , дали няма да се намери някоя “работчица“ ..пуууу аман от такива , айдеее гората
Лейди и Вио - малката се криви , щото иска да спи .. обаче като я сложа към 7 и 30 примерно се наспива много бързо и в 1-2 часа е кукуряк , играе 2-3 часа и после откъртва , обаче аз вече не мога да заспя и направо ставам, като заспи .. а иначе в 8 и 30 я къпя , после пижамката и с млякото в кошарата - някъде към 9 вече е заспала и се събужда сутринта чак към 7.30-8 .. е нали се сещате , че предпочитам вечер да мрънка час, отколкото сутрин да ме събужда в 3 часа ..  Laughing Laughing

# 624
Здравейте и от мен!
На Емо за сега успявам да променя режима на хранене.
Стресна се като казах лекар и, че нещата са сериозни  и трябва да яде манджи. А за водата носи си шише, но им давали да пият 2-3 на ден.Мисля , че с променяне на хранителния режим ще се подобрят нещата.
Томас и той кма кожни проблеми и полудявам .
Мъчи го и хрема и само хленчи.

# 625
  • в сърцата на децата <3
На майка са ѝ отменили операцията за утре, защото хемоглобина ѝ бил нисък - 86. Ама и тя патицата на никой не е казала, че е с таласемия и нормалният за нея е около 100, та не е толкова нисък. Мен ме оперираха с под 80 и така и не се наложи да ми преливат кръв... Та на нея щели да ѝ пуснат една банка кръв днес и утре да я оперират, но според мен една банка кръв изобщо няма да ѝ реши проблема с хемоглобина. Още повече, че таласемията не е нещо обичайно за България и малко лекари могат само с предположения да я отгатнат.

Мими, туй да ти е проблема с родата - казваш им - работа има, само желаещи да има да я работят! То и в България е така - не, че няма работа, желаещи да бачкат няма...

Да ви сервирам един пресен свекървенски бисер - понеже непрекъснато се лигави на ММ (мамииии искаш ли филийка? Мамиии искаш ли кафенце? И пр...) и веднъж ѝ направих реплика, че не е на 5 и може и сам да си намаже филия ако е гладен. Култовият отговор "И ти ще станеш майка и ще видиш какво е!"  Shocked Мдаааа, то женското не се брои за дете явно...  Joy

# 626
Привет! Кой ще ми идва на гости? За Ма ко знам, тя първа е дала заявка, мястото се пази. Та да запазя още някой друг кв.метър за джудже в двора. Направо не се трае от топлина. Това Ел Ниньо разказва играта по света. ooooh!
Румънецът ми е купил хапчетата, така че като се върне, започвам да ги пия. То нещата са доста спокойни сега, ама за всеки случай. Peace
Сега ще гледам проходилото дете. Shocked Майката има интервю за работа, а детегледачката им вързала тенекия, което за тук си е доста нормално. Та чакам да го докарат всеки момент, голяма веселба ще падне. Добре, че имаме парк насреща и ще го изкарам на разходка. После ще го храня за обяд с пълнени чушки (добре, че останаха от събота) и се надявам да заспи следобяд.  Praynig
Вместо да съм свършила с албума, съм на няколко дни от финала, ужас... ooooh!
Така, оплаках се!  Hug

Ангелче - стискам палци за утре! Ама защо й говорят, че отворената операция е по-добре. Не мисля, там възстановителният период е супер дълъг и гаден. Дано успеят да приключат само лапароскопски.  Praynig

Джейми - да се оправя юнакът!  Peace

Тити - на малкия нали му бяха открили някакви бактерии? Нямаше ли резултат лечението?

На всички останали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
Привет прекрасни Hug.Аз да се оплача,Светли от след обяд повръща,друго му няма весел си е,но повръща само когато заспи.На два пъти заспива и започва да повръща,утре ще го заведем при ЛЛ,дано да не е нещо сериозно.Лека вечер Ви пожелавам.

# 628
Светли защо не мине за ден два на диета малкия .Дано се оправи бързо .
Смърфи мина и пак изби на ново.

# 629
Светли, дано не е нещо сериозно  Peace
Тити, успех с режима на Емо, дано да привикне бързо и да нямате повече проблеми  Hug
Смърфи, как е, справяш ли се като детегледачка? Ако има нещо, казвай, ще помагаме от разстояние  Wink
Ангелче, стискам палци за утре  Praynig А относно изцепката на свекърва ти - моята като и казахме, че първото дете ще е момиче (бяха объркали пола на Ванко, когато бях в начална бременност), направи една физиономия и промълви "Е, нищо"  Shocked Twisted Evil #2gunfire Просто нямам думи, и колкото и емотикони да сложа, ще са малко за тая велика простотия Close Така че не е само твоята, не се притеснявай - явно всичките (или поне повечето) по един калъп са правени, мда.....

Общи условия

Активация на акаунт