Стискам палци скоро да чуеш майка ти и всичко да е наред
.Ангелче, да ти е жива и здрава малката принцеса и много да Ви радва.Славче,не съм акушерка,просто всяка година се събираме една компания майки и си празнуваме,намираме си повод да се съберем
.Ние се оправяме по лек от гадният вирус,вече сме по-добре,даже днес ходих по магазините,че нещо съм закъсала за блузи,взех си две,но като се прибрех нещо не се харесах
.Оставям Ви за сега,че да ида да направя една вечеря.Хубав след обяд на всички Ви. 

), клетви от рода на "Дано и на нея да ѝ се случи това, да види какво е"... А сега СЪЩИТЕ тези хора ми реват по телефона с часове "Как може все на нас да се случва"
Не мога просто... Дали винаги са били такива? Дали същата помия се лее и зад моя гръб? Изключително съм разочарована, наистина не бях предполагала, че са ЧАК толкова двулични и злобни...
Бързо да се възстанови майчето ти, и вече никакви проблеми
За тия "хора" какво да ти кажа - самата аз съм се наслушала и нагледала на какво ли не, но от хорската злоба и завист по - лошо няма. Игнор и напред, гледай си семейството и децата и това е. При мен лично тази формула много помага, иначе до сега да съм предала Богу дух