Златни форумни малини 2015

• 40 240
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
Джо харесвам -ама като едно българче - сложи и субтитри де  Joy 

# 91
Ядене, пиене и сгодна женица- за Куркума и почитта му към всички дами, номинирани в категория "Хубава жена", както и твърдението, че е чревоугодник.

Принцесата върху граховото зърно- Тонка и матрака.

Котка върху горещ ламаринен покрив- за мен.

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Упс, Жармен, не съобразих, те са лесни заглавията уж Laughing

# 93
Упс, Жармен, не съобразих, те са лесни заглавията уж Laughing
Лесни лесни -ма българино - знай своя род и език .
Аз съм досадно българче националистче - само зарад идеята да дразня Grinning

# 94
Дайте и позитивни малини де, не само дискретно да се ритаме по кокалчетата Laughing
Давам  Grinning
Добрият Уил Хънтинг - и приза отива приии...WIND OF SOME CHAGE , която винаги отразява всеки и старателно ги изброява и възхвалява  в Покажи се .

Много вярно е това.

# 95
  • В Космоса
И аз мислех да я отлича, но не се сетих за подходящо ТВ предаване. Grinning

# 96
 Hug  Hug  Hug

"Глас от балкона"-малко Трънче.Чете почти всичко,мързи го да пише.

Момичета,наистина ви Обичам! Heart Eyes

# 97
Предай нататък -става ли Акаша  Simple Smile- предаването е за добрите хора, които винаги са отзивчиви

# 98
  Имам си цяла плеяда за Предай нататък  - има толкова добри хора. Отзивчиви и готови да помогнат със съвет или каквото е нужно .
  Светълчо от сърце благодаря  Hug

# 99
  • В Космоса
Предай нататък -става ли Акаша  Simple Smile- предаването е за добрите хора, които винаги са отзивчиви

Идеално е! Peace

# 100
  • София
wow, ще ме мотивирате аз да спретна една класация и догодина за годишните номинации. Но това, което виждам тук е супер!

# 101
В категорията "Пукажи на тия хора, как позираш, как са селфиш, колко си прекрасна" номинирВам всички съфорумки заливащи ежедневно, ежечасно и ежеминутно темата "Покажи се" със селфита.

# 102
  • В Космоса
Сандо, теб ще те запомня с лека завист Simple Smile като "Големият пилон с трите... монитора" Crazy

# 103
"Продават се, мамо, белите манастири" - за невинните бели гащи на Ша. И те са дали нещо на света, сепак.

# 104
  • Пазете Гор
Положителни:

"Кратка теория на всичко" за Мамасита. Теоретик до мозъка на костите си.
"Бягай! Обичам те" Касита. За неповторимия й начин да споделя симпатия.
"Вечният градинар"  -за моите приятели от Зеленчуково-градинската тема. С много обич!
В категория "Десета муза" специален приз "Сергей Айзенщайн" за Джо. Почти толкова лява,колкото отдадена на киното.
"Анализирай това" за Сия (никога, ама никога няма да напиша кака) - за умението й да подхвърля на форумно разтерзание щекотливи теми от злободневието.

Общи условия

Активация на акаунт