ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 92 307
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Хазал е с отрицателен тест за COVID-19 и присъства на гала вечерта за премиерата на "Какво ще излезе от мен?"/Benden ne olur?, която е тази вечер. Съобщението дойде по-рано днес от Руткай Озис.

От галата. Всички болни са здрави, слава Богу. Heart Exl

Репортажче с Хазал и Али Атай.

https://vk.com/lovely_hazal_kaya?z=video-81700282_456240796%2F4b … pl_wall_-81700282

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 21:17 от ·٠•Snejka•٠·

# 256
Много ама много красива!
Бол гише им желая въпреки всички вируси и коварности....

# 257
Дидко, Kissing Face Хазал е умопомрачителна, много е красива. Heart ExlHeart ExlHeart Exl Костюмчето й е малко старомодно, но и стои много добре. Heart Exl Като  статуетка е.Heartbeat Дано филмът е успешен. Hands Pray

# 258
Прекрасни Атай Фемили

# 259
Да, Дидко, харесвам ги и аз. Той не е голям красавец, но тя компенсира. Kissing Face По един хубав от семейство.Laughing

Малечка-Палечка... Laughing Heart Exl Сладураната ми тя. Heartpulse

С Енис Аръкан.

# 260
Енис ми е много на сърце.Много го харесвам с който работи всички го обичат. Работиха със Серенайка по мюзикъла на Алиса заедно знаеш както и сега с Бурджу Б с Хазал се знаят от Генджо където бяха палави младежи още...
Нали знаеш,че не е нужно да е красив когато се обичат и разбират Али е тежък характер и това ми харесва в него допълват се и от това няма по хубаво.
Онур и с мустак ми е бонбон просто този човек с тия ози като на ястреб замръзвам....

# 261
Така е , Дидко, спор няма. Kissing Face

Хазал ще отговаря на въпроси на ползвателите на туитър в Онедио.

Видео от галата.  Smirk

От киносалона.

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1481002395412975619

С Онур...

...и афтър парти.

Редакция: Цялото интервю за Вог на руски език.

https://vk.com/@lovely_hazal_kaya-v-poiskah-chuvstva

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 13:47 от ·٠•Snejka•٠·

# 262
Днес Хазал ще вземе участие в предаването "Особени разговори с Йомюр Саунчуолу" в Ютуб.

На 21 януари Хазал ще е в Баку, Азербайджан, да промотира "Какво ще излезе от мен?"

Нова/стара снимка от фотосесия на Хазал за списанието "Based Istanbul" (2018 г.), публикувано на 13 януари на сайта на изданието. Heart Exl

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 15:18 от ·٠•Snejka•٠·

# 263
https://twitter.com/reihacark/status/1485675941271646219

Готино видео много ме изкефи ама са забравили и Каан....щеше да е перфее
Ами да красиви са ти партньорите Хазалджъм няма две мнения и не само красиви,че и талантливи.
МОИТЕ ..хахах доста са добри да...
Хазалка си ги е набелязала готино е хареса ми Онедиото не съм го видяла още като имам време ще и го глътна обичам да го гледам него всичките ги гледам там който е отишъл.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 01:23 от x BlackRose x

# 264
Диди, Heart Exl

Да сложим малко снимчици от представянето на "Какво ще излезе от мен" в Баку, за архива. Blue Heart

И колко струва рокличката. Wink

Разходчица из Баку.

Още от Баку.

Цитат
Фенове на Хазал от Азербайджан продължават да публикуват общи снимки с нея след скорошното й пребиваване в Баку. Една от тях е щастлива не само да се снима с нея, но и да пообщува с Хазал. Тя вече 11 години следи творчеството й. На своята фен страница момичето публикувало трогателно видео от срещата си с Хазал. Виждайки Хазал, момичето се разплакало от щастие. "Това е най-щастливият ден в живота ми" - написала тя. "Когато ме прегърна и ми каза "не плачи", даже не мога да предам какво почувствах в този момент. Мислех, че сърцето ще изскочи от гърдите ми... Как те обичам, Хазал. Щастлива съм, че си точно такава, каквато си те представях".

Филмът "Какво ще излезе от мен" за 2 седмици в кината е гледан общо от 159 564 човека. Той е четвърти в листата, събрал 2 763 440 турски лири. Като цяло резултатът е добър - не е супер успех, но не е и провал. Предвид ситуацията, даже може да се нарече успех. Извън Турция, освен в Азербайджан, ще бъде излъчен в Германия, Белгия, Дания, Англия, Франция и Австралия.

В събота, в предаването на Каан Секбан.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 15:20 от ·٠•Snejka•٠·

# 265
Новичка с Джейда Дювенджи.

При Каан Секбан.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 23:08 от ·٠•Snejka•٠·

# 266
# 267
Продуцентът Емре Шахин е съобщил, че до премиерата на сериала "Полунощ в Пера Палас" не е останало много. Според слуховете сериалът ще стартира през март.

Хазал е реагирала на предаването на Есра Ерол, в което тя се отнася доста грубо с момиче, което избягало с женен мъж с деца и не искало да се покаже в предаването й.

Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin,öldürülen,şiddete uğrayan kadınlara “Orada ne işi varmış?” demekten ne farkı var?Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen,belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?

С гугъл - Какво казахте на това малко момиченце, като крещяхте лице в лице пред камерите, на жените, които бяха убити и подложени на насилие: „Какво правеше тя там?“ Каква е разликата между да кажеш и да кажеш Кой си ти, че да показваш на жена, която не иска да излиза в ефир, очевидно преживява тежка травма?

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 19:07 от ·٠•Snejka•٠·

# 268
Ново Селчук и Хазал

Големия ми късмет
Скъпото ми слънчице....🤗

Густо ми направи как подреди Есра Ерол и тя и Озан и Ясо Аллън не бяха безмълвни.Ейваллах!

# 269
Дидко, много хубава снимка със Селчук Йонтем. Heart Exl Хазал е била на театрална постановка, в която и той участва. На втората снимка е с театралния актьор Керем Атасавун.

Хазал в качеството си на посланик на добра воля на UNFPA Turkiye посетила службата SGDD ASAM в Анкара, която се занимава със защита и подобряване живота на бежанците инвалиди.

Тук пак е като посланик на добра воля.

https://www-unfpa-org.translate.goog/about-us?_x_tr_sl=en&_x … &_x_tr_pto=sc

С шефа, който я учи в кулинарната академия преди време - Мурат Артукмас. В пицария са в Анкара - диетата се отменя, казва Хазал. Simple Smile

А идващата седмица ни очаква нещо, казва Хазал, ще видим какво е.

Сладури. Heart Exl

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:27 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт