ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 91 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
# 723
# 724

Най новото усмихнато фото с Хазалка и компания 🙂

" Стая за Разпити " Официално ще има втори сезон и започват снимките. Режисьор ще е Чаатай Тюсюн.  

От модерните , актуални с ИИ

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 23:09 от femmi2

# 725

Манифест💞

# 726
Дидко, Феми, Flowers Hibiscus

Хазал и децата ѝ присъстваха на детско развлекателно събитие и тя разговаря с фенове и репортери. Близките й планове са снимки на втория сезон на сериала Sorgu, след което е възможна кратка лятна ваканция.

Много е слабичка, прекалено вече.

# 727
Али Атай се срещна със съпругата си Хазал Кая за първи път в сериала „Осмо семейство“
Сериалът „Осмо семейство“, продуциран от 25 Film и Normal Film, разказва трагикомичната история за вътрешните конфликти на семейство Басмаджигил, осмото най-богато семейство в света.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ali-atay-esi-hazal-kayayla-i … de-bulustu/59567/

В телевизионния сериал „Осмото семейство“, който Али Атай режисира и сценаристира заедно с Джихан Талай, главните роли се изпълняват от Халук Билгинер, Хазал Кая, Чаглар Чорумлу, Серкан Кескин, Мехмет Йозгюр, Ердем Шеночак, Джихан Талай, Мелиса Дьонгел, Али Атай, Алпер Байтекин и Ерджан Кесал.

КАКВО Е, КОГАТО СЕ СЪБЕРЕМ?“
Друга особеност на сериала е, че Али Атай и Хазал Кая се събират за първи път по един и същ проект... Али Атай преди това се беше пошегувал в интервю, което даде за YouTube канала на Бирсен Алтунташ, казвайки: „Не знам дали можем да работим заедно. Нямам представа. Не казвам, че не можем да работим заедно. Неговата перспектива е различна, моята е различна... Наистина харесвам това, което прави. Той наистина харесва това, което аз правя. Наистина не знам какво ще се случи, когато се съберем. Или ще създадем нещо наистина добро, или ще се скараме.“

# 728
Хайде на лятно горещата  Хазалджъм Heart Eyes
Русото е нейният цвят Yellow Heart

Вай бе Вайййй . Красавица фатална.❤️‍🔥❤️‍🔥🔥🔥🔥💛💛  И с тези очииии красиви 💚💚

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 09:41 от femmi2

# 729
Отива и, харесва ми. Heart

Хазал Кая, подобно на Пънар Дениз, се присъедини към агенция Koralturk, след като напусна агенцията на Айше Баръм.

http://ahmetkoralturk.com/

# 730
# 731

Усмивки и любов от семейство Атай Sunglasses

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:17 от femmi2

# 732
# 733
Нови от лятната ваканция. 😊😎💛💦💦🤍🩵❤️🖤

# 734

Общи условия

Активация на акаунт