ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 91 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
НОВО от Хазалка в подкрепа на приятел  

Хазал Кая  пътува до Хатай Антакия, за да подкрепи приятеля си Ибрахим Селим, който представи своя моноспектакъл „Никой не ми каза какво се случи“ в Museum Hotel Antakya. Всички събрани средства от билетите ще бъдат дарени на пострадалите от земетресението ученици.

Хазал Кая в последното си интервю смята, че социалните медии са започнали да контролират сценария на работата и каза: ''Ако те се интересуваха от такива неща по време на снимките на сериала Забранена любов, нямаше да мога да въплътя ролята на Нихал'' .

https://muzikonair.com/hazal-kaya-sosyal-medya-o-donemde-olsaydi … slegi-birakirdim/

Хазал Кая: „Ако социалните медии съществуваха по това време, щях да напусна професията“
Известната актриса Хазал Кая направи забележителни изявления за личният си живот и кариера в предаването "Тесен разговор" с Хакан Гендже.

Известната актриса Хазал Кая направи забележителни изявления за личният си живот и кариера в предаването "Тесен разговор" с Хакан Гендже. Кая, майка на две деца, заяви, че наскоро е променила гледната си точка за себе си и е развила по-състрадателно отношение.

Оценявайки периода, в който играе ролята на Нихал в телевизионния сериал „Aşk-ı Memnu“, който беше една от повратните точки в кариерата й, Кая каза, че е голямо предимство, че социалните медии не са били широко разпространени през онези години. Кая също така обясни, че е минала през трудни моменти заради линчовете на които е била изложена в социалните мрежи със следните думи:

''След линча , който ме накара да се почуствам зле  не можех да стана от леглото 1, 5 - 2 месеца. Хората знаят тези ефекти и продължават съзнателно също провикара размисъл''.

'В момента в който покажеш смелост, че можеш да бъдеш себе си , а не както те решат , те искат да ти счупят крилата,  ръцете и коленете . Това се е случвало много пъти през цялата ми кариера''.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:03 от femmi2

# 691
 На парти или на концерт на Кенан Доулу , мъжът на Берен . Колегите и прятели от ЗП се видяха и събраха след години .  

Yellow Heart

Новият репортаж . Усмихната и в настроение отговаря на въпросите , но леко се е ядосала , но е обяснила какво е имала предвид за ЗП и социалните медии

ХАЗАЛ  говори за социалните медии:
„Как можеш да очакваш да не ме интересува? Не съм ли човек? Съжалявам, че ме разбраха и прецениха погрешно. Тъй като актьорите могат да бъдат линчувани въз основа на нашите герои, понякога хората могат да се объркат.“

https://x.com/nurilc_hazcag/status/1862941290926633468

Хазал прилича външно  на майка си. Тук са двете на снимката . Тя е адвокат и защитава правата на жените и Хазал от нея има този пример и хъс.

Страхотнаааа и уникална:clap: . Hands Nail Care Браво на екипа и на Хазалка .Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:42 от femmi2

# 692

Слънчеви и красиви усмивки Smile

Хазал за Собер - Бекстейдж Hands Nail Care
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1863661384061300913

🌸🌸🌸🌷🌷🌷

# 693
# 694
Cold Sweat На Хазалка и е мъчно за кучето й  което е загубила с него израснаха и децата . Знам какво е животинките са част от семейството. Направо да се разплачеш как се е сбогувала.  

Хазал Кая сподели тъжната вест: Няма да има ден, в който да не ми липсваш
Хазал Кая, известна като любител на животните, обяви, че е загубила кучето си гонче Шерлок и изрази болката, която е изпитала.

Хазал Кая е натъжена от загубата на кучето си Шерлок . Актрисата загуби кучето си , което осинови, след като видя реклама в Twitter . Кая изрази изпитаната болка със следните думи:
''Скъпи мой сине... Мисля, че ти беше най-трудното, най-палавото, най-забавното, най-обичливото, най-забавното куче на света... Сякаш беше вчера, когато видях рекламата ти в Twitter... Очаквам с нетърпение пристигането ти дом... Няма да има ден, в който да не ми липсваш, Шерлок... Единствената ми утеха е времето, което прекарахме заедно Нашето семейство, което отгледахме заедно десет години, хиляди красиви спомени... Довиждане , мой красиви сине..''

# 695
Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus Красива, свежа и енергична Хазал. Heart Exl  След като отслабна е още по-хубава. Жалко за кученцето й.

# 696

Берен Саат и Хазал Кая в документалния филм за метода Selçuk

Животът на Selçuk Yöntem става увековечен с документалния филм „Selçuk Bey Yes Man“.

Документалният филм, озаглавен „Selçuk Bey Yes Man“, продуциран от Amirler Film и режисиран от İlker Savaşkurt, пренася живота на Selçuk Yöntem, легендарното име на турския театър и кино, на големия екран. Документалният филм, който се снима повече от година, хвърля светлина върху артистичната кариера и вдъхновяващия живот на Yöntem.

Документалният филм, който ще продължи приблизително 100 минути, обещава визуален празник със сценария, написан от Мехмет Кала и операторската работа на Джан Ердоган. Много известни имена споделиха своите специални спомени за Selçuk Yöntem в проекта, който беше заснет в различни градове като Берлин, Лондон, Кьолн, Бодрум, Кипър, Анкара и Истанбул.

В допълнение към звездните имена от света на изкуството като Берен Саат, Хазал Кая, Октай Кайнарджа, Мехмет Аслантуг, Зухал Олджай, Окан Баюлген, в този специален проект участваха имена от различни области като Халдун Дормен и Мустафа Денизли. Всеки от тях разкрива влиянието на Yöntem върху света на изкуството и неговата позитивна философия за живота.

Откъде идва името "Yes Man"?
Името на документалния филм е избрано с вдъхновение от положителното отношение на Selçuk Yöntem към живота и неговата безкрайна енергия в кариерата му. Известен особено с успеха си в играта Amadeus и семинарите, които изнесе на международни платформи, Yöntem се превърна в източник на вдъхновение в живота на много хора.

Документалният филм „Selçuk Bey Yes Man“, който скоро ще бъде завършен, се планира да бъде излъчен на дигитална платформа. Фактът, че вторият сезон на документалния филм на Илкер Савашкурт „Layers of Istanbul“, публикуван в Netflix, скоро ще се срещне с публиката, дава двойно вълнение на любителите на изкуството.

Този специален проект се разглежда като важно наследство, за да не се забравят ценностите, които Selçuk Yöntem е добавил към изкуството и живота.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 20:20 от femmi2

# 697
Нови снимчици с приятели Smile

Хазал Кая  в деня на излизането на Sorgu, качена от диджея на партито.
Красавица !💕🥰👌

# 698
# 699

Хазал в близост до търговския център Зорлу. Усмихнала се на репортерите и казала:: „Грижа се за децата и исках да напазарувам в свободното си време.“

# 700
Добро още от списанието

Хазал похвали колежките си и приятелки ,че и като мъже изглеждат прекрасно - особено Сезен Аксу.

А за себе си каза:

Вижте какъв съм грозен и вижте тях.Добре ,че съм се родила жена. ;д

# 701
Честито Рождество и Весели и споделени  празници !

# 702

Чаатай е лайкнал и харесал това фото на семейство Атай публикувано лично от колежката в ИГ.   Хазалка с децата и Али Heart Eyes  и друг път го е правил, той си уважава и цени близките приятели , но от много време не е лайквал нещо или някого. Може би защото е края на годината се е разнежил.   И аз се разчуствах и ми е приятно и сантиментално на душата .Heart   В края на януари  започва заснемането на нов проект и всички сме в еуфория . Това е новогодишният му подарък за всички и ще се излъчва по канал D които закипуха дизито . Екшън и луда любов в ''Ешреф Руя''. - Мечтата на Ешреф.  Чачо ще си Демет Йоздемир и всички сме много доволни от избора . Творчество се лее. Успех и късмет и да се харесаха на публиката . Сценариста е много хвален и режисьор ще е Улуч Байрактари ще работят за втори път заедно след Ичерде. Той е мега добър и си разбира от работата . Продуценти на проекта са Бурак Саяшар и Тимур Савджъ.  

🆕 Хазал си спомня от своя Instagram тази 2024 г., която е на път да свърши: „Ти не беше лоша година, няколко дни, които Обичам“ ❤️

Платформата за медиен мониторинг "Теleskop App", обяви топ 9 на най-обсъжданите мъже и жени актьори и актриси в социалните мрежи през 2024 г.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:53 от femmi2

# 703
Честита Нова година! Желая ви много здраве и късмет! На Хазалче нови успешни проекти и много хубави моменти с любимите хора.

Хазал е красива и като мъж, не знам защо е казала, че е грозна. Секси парче е.

# 704
Ново от Хазал

Общи условия

Активация на акаунт