ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 91 983
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Нямам търпение за Пера Палас втори сезон

# 436
По непотвърдена все още от нея информация, Хазал е бременна в третия месец. Желая й лека бременност и безпроблемно раждане, ако е вярно.

Дидко, и аз нямам търпение за втория сезон на Перата.

Красота. Heart Exl

# 437
Страхотно видео от морската фотосесия на Хазал за ELLE - невероятна е. Heart Exl

https://twitter.com/i/status/1551632132409286660

Фрагман от предаването на Миргюн Кабас „Чувствате ли се комфортно там?“ с участието на Хазал, което беше пуснато на цифровата платформа Gain. Хазал Кая и Миргюн Кабас - италианска кухня | Чувствате ли се комфортно там? Миргюн Кабас пита най-добрите в професията си, за да разбере как се чувстват на мястото, където са сега: Чувствате ли се комфортно там? Всичко и единственото, от което се нуждаете за добро токшоу, е Хазал Кая.
От провеждането на обучения до актьорството в сериали, тя разказа за детството и майчинството си без филтри.
Накара ме да се смея и да се замисля. Третата серия на предаването, което започна с Хазал Кая в кухнята и завърши с гости, е в ефир!

Утре, 27 юли в 15:00 часа на канал UNFPA Türkiye в ютуб ще има пряк ефир с участието на Хазал.
Анонс от UNFPA Türkiye: Ние първи обявихме в #WorldPopulationDay (Световен ден на населението): 15 ноември населението ще достигне 8 милиарда души. Разговорът ще е на тема какво означава това за човечеството и планетата. Ще участва и посолството на Германия в Анкара.

Още снимчици на Хазалче. Heart Exl

# 438
Снеже , Мерси за всичко споделено. Страхотна , Огнена Хазалче на видеото и фотосесията.
Радваме се за новината и още не го е потвърдила дано всичко е наред. Hands Pray
Какво ще стане с втори сезон на Палас дали ще го отложат ?
Дали по време на фотосесията е знаела за хамилето ? В началото не си личи и е във форма.

Това гостуване в предаването е отдавна и сега се сетили да пуснат видео.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 23:32 от femmi2

# 439

Горят направо изгарят...

И това е за обсесията Феми ако иска може да ги добави в гишето за кахърите...

Честита да ни е радоста още един път!

# 440
Феми, не знаех за предаването - благодаря за уточнението. Flowers Hibiscus Не знам за Пера, но си мисля, че може и да го отложат, тъй като при нея бременностите са рискови. То при всяка жена си има риск, но при нея с този диабет... трябва да е по-внимателна. А при Перата снимачният процес не е много лесен. Ще видим какво ще стане.

Диди, страхотни гифчета. Heart Exl

# 441
Диде , страхотни са гифките Heart Eyes

Цитат
Хазал Кая  първият посланик на марката Lancôme в Турция, говори за сътрудничеството:
„Това е много специална марка с всички нейни служители и да съм част от това семейство е много ценно за мен. Държа много на ценностите, които носи , неговата философия и връзката, която установява със своите потребители."

Обича си животинките.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 17:05 от femmi2

# 442
Вече сме с черна коса. Хм, тогава е възможно снимките за Пера да са приключили, тъй като тя каза, че тогава ще промени цвета на косата си...

Любимият посланик на добра воля на UNFPA в Турция Хазал Кая вече е онлайн с нас (срещата се провежда в Анкара). Обсъждат се въпроси, свързани със света и населението, което ще достигне 8 милиарда до ноември.

Хазал Кая:

„Да гледаш на света от различни гледни точки не е пречка да живеем заедно. Въпреки това, ако се отнасяме един към друг с толерантност, можем да превърнем тези 8 милиарда в светлина на надеждата."

# 443
Нетфликс са потайни кога са  снимали без да сме разбрали и приключили ? Беше на морето досега и други задачи.Според мен са отложили сезона след раждането.
Ще ми  липсва русото - рижаво . Толкова й отива и отваря по секси е . Sob

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 18:37 от femmi2

# 444
# 445

ново от Хазалче Heart Eyes

Ново с Фико на кон с бавчаката и тати

плезурко сладък Yum

Аз го изгледах на дъх. Забавен , романтик и комични сцени . Хазалче е уникална . Ще се радвам да играе по често в такива филми . Гласовете и на двамата са красиви. Хазал е сладурана и тази визия с бретона и отива.
Сертаб Бал и Сонер . Влюбих се в тях двамата. Толкова си подхождат. Heart Eyes
Нашата я бива да надига шотове и беснее .Сертаб и Сонер се запознаха, когато му отвори вратата и после заседнаха в асансьора като на филм .
Финала е с хепи енд , заря и романтик на босфора . Скочи му  и как я държи само , чок яко Blue HeartGreen Heart
Целувките ..... Kissing HeartCupidRevolving Hearts
https://twitter.com/MagazinKafasi/status/1553500300560027649

финалната целувка Kissing Heart Онур целува  хубаво и нашата не му отстъпва.

гифки с Онур от филма

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 20:25 от femmi2

# 446
Феми, сигурно ти си права за Перата. Хазал и Онур много си отиват, вярно е - и двамата с тези красиви очи... Heart Exl А дали ще преведат филма, че искам да го изгледам с разбиране?

Много сладичък Фико, дано другото да е момиченце и да е копие на Хазал. Purple Heart

# 447
Пожелавам и да е момиченце и прилича на нея. Зеленоока принцеса.
Перата може да не го снимат и след това. Да си остане така с отворен край.
За превод на филма чакаме. Някой думи ги подразбирам. Сладурка е  с тази визия и бретона.

# 448
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз го дебна някъде на руски, но още не го намирам. Тук в някакъв торент уж е преведен, но иска регистрация.
https://www.kinohdonline.com/besplatno-filmy/smotret/benden-ne-olur-2022/ Абсурдно е да го има с превод и да не е плъзнал по другите сайтове.

# 449

филма с английски субт . ако ви устройва това за превод .

От сета на филма с Хазал и писателката

Зад кадър с колегите

Smile

От романтик изненадата със светлините Heart Eyes

Tropical Drink
тук са в бар и надигат шотове и танцуват. Хареса ми цветната рокличка с която са облекли Хазал.

Като нежна кукличка е фея.

Споделям статия , която ми попадна от гала вечерта на филма, когато говориха пред журналистите. Хареса ми как го е казала , искрица надежда за всички в разгара на пандемията . Енис  и мен разплака с тези думи за Хазалка
 В ново ампоа я гледаме във филма . Енис и Хазал са близкки в реала от много време.

Източник : https://www.tvdunyasii.com/benden-ne-olur-oyunculari-filmi-anlatti/

На пресконференцията преди прожекцията Хазал Кая, Онур Туна, Енис Аръкан, Аслъ Т. Къзмаз, Селин Шекерджи, Елчин Афаджан и Джем Белеви отговориха на въпросите на журналистите.

Известната звезда Хазал Кая  , която играе ролята на Сертаб Бал във филма.
Не беше ясно дали ще мога да дойда или не. Този филм е заснет в разгара на пандемията, все още нямаше ваксина. Това беше искрица надежда за всички нас, всъщност бяхме на снимачната площадка и работехме по това време. Оттогава този филм винаги е бил като фар на надежда в живота ни. Най-накрая излезе и ние сме много щастливи, че най-накрая можем да го споделим с хората. Много сладка женска история. Сред сценариите, които съм получавала и романтичните комедии, които съм гледала за първи път ясно виждаме как една жена намира своя път в живота, нейните грешки и слабости. Ето защо е такова удоволствие да съм в този бизнес. Както казах, светлина на надеждата и извор на щастие, надявам се да е така за всички вас.

Онур Туна:  Мисля, че това е различно от любовните истории, романтично-комедийните произведения, с които сме свикнали.  Добър филм, мисля, че всички ще го харесат.

Енис Аракън:  Една наистина прекрасна женска история. Вчера имах възможност да го гледам, влюбих се в Хазал. Плаках във всяка сцена. Плаках, когато нямаше сцени за плач, защото се влюбих в Хазал. Мисля, че това е фантастично представяне. Когато се прибрах вчера, говорихме 3 часа и казах защо плача. Казах й че съм плакал за таланта й. Вярвам, че ще докоснем сърцата на публиката, която ходи на кино в тези смутни дни, вярвам, че ще ги зарадваме. Пожелавам ви приятно гледане.

Джем Белеви:  Много е хубаво да си с толкова много стойностни актьори и сценаристи. Първият ми филм, толкова се вълнувам. Успех в работата на всички.

Селин Шекерджи :   Забавлявахме се много, наистина се забавлявахме много. Надявам се и вие да се забавлявате, докато го гледате. Ще гледате Хазал в образ, който не сте виждали толкова много, че всички се вълнуваме най-много за нея. Всички ще се смеят с Хазал.

Aслъ Къзмаз :   Аз съм такава щастливка. Надявам се един ден всички да почувстват това, което аз чувствам в момента. Когато започнах да пиша тази история, написах 11 страници първата вечер и я изпратих на Енис.
Той  каза: „Аслъ, в момента правим книга“, тогава книгата излезе и Хазал влезе в живота ми. Нашата история беше истинска любов от пръв поглед. Хазал прочете книгата и каза "Аз ще играя". Представете си, че сте написали книга и една от най-талантливите турски актриси казва: „Аз ще играя“. Няма да повярвате на представянето на всички тук, толкова са добри.

Общи условия

Активация на акаунт