ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 92 008
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Феми, много е сладък. Heart Exl

Филмът Benden ne olur? спечелил наградата за най-добър филм от Kristal geyik ödüllеri.

https://www.kristalgeyikodulleri.org/index.html

Превод с гугъл - Наградите Crystal Deer са годишна церемония по награждаване, в която работят 10 от най-големите общности в университета Hacettepe. В категориите инженерство, мениджмънт-финанси, наука, спорт и култура-изкуство най-добрите за годината се определят чрез анкети и гласуване, направени специално за студенти от университета Hacettepe. Церемонията по награждаването, която ще се проведе за четвърти път тази година, ще се проведе на 24 март 2022 г. в Културния и конгресен център Tunçalp Özgen в кампуса на университета Hacettepe Beytepe.

# 346
Честито за наградата на филма.Trophy Нетърпелива съм да го изгледам. Обичам романтика и с Онур са прекрасни.
Ако го намерите някъде споделете. Ще чакаме на тв да го закупят или платформа.

# 347
Според TurkishTVNews Хазал Кая и Селин Шекерджи са напуснали агенцията на Енгин Айканат, в която също е Чаатай Улусой. Няма посочена причина за изненадващото напускане, но бихме искали да разберем повече, особено в светлината на скорошния ПР провал около #SüslüKorkuluk.

According to @TurkishTVNews both #HazalKaya and #SelinŞekerci left Engin Aykanat's agency, which is also #ÇağatayUlusoy ‘s. No reason was given for their surprising departure, but we would love to learn more, especially in light of the recent PR débâcle around #SüslüKorkuluk

Хазал пак е в ID ILETISIM, за Селин не знам.

Готина Хазалка. Heart Exl

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:50 от ·٠•Snejka•٠·

# 348
Снеже , сигурно ли е това за смяната ? Няма обновление от агенцийте за сега. 
Няма причина да напуска. Кариерата й върви повече от успешно. Гинчо я придружава навсякъде.
Пиара му куца на това  да наблегне. Зависи и от актьорите.
При Чаатай буксува ,той си е темерут и не виня само Гинчо. Забави се проекта с Ча.  Тези обстоятелства зависят от продуцента и тв.

Сега видях на снимката  Хазал е добавила смяната.
Значи е вярно. Странно и изненадващо. Rolling Eyes
Като и изтекъл договора не го е подновила. Имаха хубави отношения с Гинчо и вероятно ще запазят такива.

# 349
Снеже , сигурно ли е това за смяната ? Няма обновление от агенцийте за сега. 
Няма причина да напуска. Кариерата й върви повече от успешно. Гинчо я придружава навсякъде.
Пиара му куца на това  да наблегне. Зависи и от актьорите.
При Чаатай буксува ,той си е темерут и не виня само Гинчо. Забави се проекта с Ча.  Тези обстоятелства зависят от продуцента и тв.

Сега видях на снимката  Хазал е добавила смяната.
Значи е вярно. Странно и изненадващо. Rolling Eyes
Като и изтекъл договора не го е подновила. Имаха хубави отношения с Гинчо и вероятно ще запазят такива.

Туитър гърми Феме не знам колко е вярно и аз че нямам време да ровя...

# 350
Диде Hug Преди време коментира когато бившата на Озан отиде при Гинчо ,че е решил да си затрие агенцията.
Шега или йок да не са тръгнали натам нещата.
Ако не е вярно  да напишат съобщение.
На феновете им харесва любимците им да са в обща агенция.
Не ми казвайте че тая старата е агенцията на Айшето. Скандална е.

# 351
Явно е вярно, Феми - по-късно видях снимката с новата агенция и я добавих.

Зад камера на Пера палас.

# 352
Снеже и защо и според теб напусна Гинчо ?
Наистина за мен няма причина за това.
Не вярвам да са се  карали. Нашата е инат и като е решила ...
Пак да попитам новата - стара агенция кой я управлява и кои колеги са там.
Селин върви в комплект с аркадашката.

# 353
В настоящия момент и аз не мога да намеря конкретна причина - кариерата й върви - успешен сериал по Нетфликс, реклами, фотосесии... Остава тя да ни съобщи защо, ако реши да го направи. Иначе аз не намирам основание, но ние не сме вътре в нещата. Ами май си права, че новата агенция е на някаква Айше. Защо е скандална?

https://www.idiletisim.com.tr/biz-kimiz

Колегите тук си изскачат.

https://www.idiletisim.com.tr/

# 354
Айше Байрям е известна с това че прави пиар игрички и замесва клиентите си. При нея са Серенай С. Ханде Ерчел и още куп други.
В момента Ханде Ерчел я клюкат повече с ЛЖ отколкото с друго.
За мен Хазал прави грешка. Основателна причина няма да смени мениджъра. Гложди ме и дано Хазал каже защо се е върнала при старата агенция.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 14:49 от femmi2

# 355

Хазал и Киво . За животните с любов Heart Eyes

прегръдка и целувка Kissing Heart

# 356
Феми, много мила снимка - майка и син. Heart Exl Гифчето с Къванч много ми допада - искам да ги видя отново заедно. Сега тя е много по-женствена и уверена в себе си. Мисля, че ще се получи още по-добре.

С очите на мама. Същите са.Purple Heart

# 357
# 358
# 359
Малко затишие - доста ни поглези и сега ми липсва. Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт