Отговори
# 480
И аз чакам с нетърпение прегледа в петък. Дано да си чака мадамата термина догодина.

# 481
Чувствате ли как идните 2 седмици се започва с бебчетата, кои планувани, кои не, започва се.

Моята мома и тя така се е свлякла, и аз колкото съм дребна направо се чудя къде е навряна, всеки лекар и акушерка само това ми повтаря, колко ниско е това бебе, все едно ще изпадне без да разбера хахахахх Joy
чак ехограф не го лови.Но не съм усетила чак много голям натиск в таза, а съм и тесничка, повече ме болят кокалите като спя на една страна, точно на ханша, чак ми е зачервена кожата.

# 482
Здравейте, момичета! Аз за щастие рядко имам киселини, но като съм имала беше много гадно. Откакто намалих ферофолгаммата на 1 на ден и запека изчезна и сега съм се кротнала. Днес гледах На кафе, репортажа от Майчин дом за недоносените бебенца и така си поревах. Такива мишленца мънички, а толкова сладички и нежни, милите сладурчета.
Момичетата от Бургас знаят ли от сега до края на януари дали и къде ще има лекции за бременни, защото искам да отида, но май съм закъсняла.
Също ако може момичетата, които гледат клипчета с техники за дишане и т.н. да споделят, че се чувствам доста неподготвена. Не че док и акушерката няма да ми казват какво да правя, но все пак да погледам малко.
Този петък е последната лекция за тази година на " Биберон", ще бъде в Б-ца Дева Мария от 11:00.  Ще говорят за раждане- нормално и секцио.

# 483
Вярно, че след броени дни ще почне истински бебевалеж. Ще е толкова коледно и вълнуващоооо.

Светлита,
честити ви диванчета. Със здраве да си ги ползвате и по-малко да ги цапат децата. Simple Smile

Крис, браво за прегледа. Голям мъж си отгледала. Сигурно му е вече много тясно а може и да му се излиза на него за празниците да празнува с вас.

Нашия проблем с пералнята го разрешиха тази сутрин. Остана ни само поразията по паркета, че подпухна и ми боде очите. Ама каквото е. Няма време да ремонти сега. И аз като невидяла та трета пералня на бебка се върти в момента. Първите две вече изпрани и изгладени от мерак. После надали ще гладя. Само ако има нужда неща от естетическа гледна точка.
Утре съм и аз на преглед. Ще ме гледат вагинално. Хич да не го обичам този преглед. Дано шийката се държи още две-три седмици.

# 484
Ох направо предстои това започане, ама нормално, кой ще подрани, кой ще позакъснее, ще се сипят бебета  Simple Smile

Ани, благодаря! То голямото като яде и все хвърля наоколо, та ще видим  Laughing
Добре, че сте оправили переалнявта, че хич не е моментът да сте без сега . аз днес половин пране бебешорски неща изгладих и си припомних защо не обичам! Ей тва 3 часа права, краката ми са надути, та се чудя дали  е от това.
Да кажеш как е минал прегледът после.

И моето моме е многол ниско долу, но доки предрече не по-рано от нг.

Крис, дано да си дочакаш датата, но знае ли човек. Когато и да дойде малкото чудо, все ще е празнично Simple Smile

# 485
  • Варна
С това будуване нощем направо откачам! Снощи си легнах в 3:30, станах в 7:00 да изпратя децата, закусих и пак легнах. Станах в 11:30 и изкарах цял следобед в кухнята. Правих меденки. Мислех, че като не спя следобед ще ми се доспи като при нормалните хора към 11, но не би... Пак си кукувам... Shocked
Аз нови стрии нямам, но си имам достатъчно от преди. Мажа се с арганово масло всеки ден. Не знам дали от него, но засега удържам положението. Разбира се, няма гаранция какво ще стане до края. Линия и петна нямам, пъпът ми се е изгладил, но няма да щръкне, много е дълбок.
Установих, че ябълките наистина помагат за киселините. Трета вечер подред съм на зелена ябълка и Бианацид преди да си легна и става работата. Не всяка вечер имам, но има нощи, когато е кошмар.
Аз винаги ги нося ниско децата, но още явно не се е смъкнал съвсем човека. Много взе да хълца напоследък. Иначе нямам никакъв спомен за някакви специфични болежки при смъкването или нещо подобно. Ама то аз какво ли помня... newsm78
svetlita, честити нови диванчета.
kris_iv, съвсем скоро може да е събитието. Супер! Simple Smile
Верно, че всеки момент ще започне бебевалежът... Аз не искам да раждам още. Crazy

# 486
И аз кукумявка  Laughing чудя се коя тема да черта вече...
 Кате, мерси, кухненския ъгъл го изпробвахме вече. Тъкмо повод да разкарам на мм бюрото, където го  купи едно време без да ме пита.. Joy То само със  столчетата по-стилно беше , но пък какво уютно ми стана сега... Явно остарявам  Mr. Green
Госпожицата  хълца към 11ч. и сега пак. И тя е нощна птица като майка си май  Crazy

# 487
  • София
Явно всички сме имали проблеми с пералните последните седмици. Нашата също се скапа, но си купихме нова. Беше вече над 10 - годишна, а и ММ така разрешава проблемите Grinning Той е отговорникът по прането, не му се меся. Чакаме всеки момент и новият ни гардероб.
От бебешките неща само количката остана. До последно ще чакам да я намалят. Ремонтът на детската още тече, т.е. майсторът идва когато си иска и добре, че съм с волски нерви, иначе до сега да съм го изхвърлила сто пъти.
Купихме си и Ерго бейби, дано да  се ползва...
Вярно, следващите седмици голям бебевалеж започва. Ще напусна темата Mr. Green аз съм във фаза на отричане и не съм готова. Покрай темата все се гледам и си въобразявам, че ще раждам. Мисля си, че коремът ми е супер смъкнат. Сестрата казва, че бил високо горе.

# 488
  • Русе
О, да как пропуснах киселите ябълки?! Peace Наистина чудесно действат и те срещу киселините.
Днес съм на запис и преглед. Чудя се моята докторка дали ще ми измисли нещо ново, за което да иска да ме вкара в болницата... Crazy ooooh!

# 489
  • София
Тази нощ се спа прекрасно, даже корема не си подпирах, явно е пораснал и вече на една страна сам си стига до матрака, та няма нужда от възглавница (последните дни възглавницата нещо ми убиваше), киселини също нямаше и направо ми иде да танцувам днес  Laughing

Вчера обаче пих доста газирана вода и изядох поне 4 ябълки, та не знам те ли успокоиха нещата, киселините ли бяха нещо инцидентно, ама дано не се повтарят!  Praynig

Момичета, аз като съм края на януари и като чета, че вие започвате вече да раждате, направо ми изглежда невероятно. Аз нямам никакво усещане кога ще раждам, но поне искам да наближи средата на януари, много рано ми се вижда иначе. То и до последно бебо не вървеше едро, та се надявам, че не му е тясно.
Във вторник акушерката изкара, че коремът ми е пораснал с 5 см за една седмица  newsm78

То и нашата пералня като се развалихме, решихме проблема с нова, така и така се канехме да я сменяме, но още не мога да прежаля, че нямам място за сушилня и се чудя къде мога да завра една такава. Дали има такива с малки габарити? newsm78

# 490
Бая бебенца се появиха вече.
Аз съм като Циндил-Пиндил, отричам се  Joy

Поне още 3 седмици искам да е вътре малката.

Снощи спах като къпана, обаче нещо не я усещам малката тази сутрин, даже хълцането пропусна. Знам,че е нормално, но докато не ме побутне не мога.

# 491
  • Бургас
Да се присъединя и аз към отричащите  Mr. Green Рано ни е още, дребен е да излиза. ММ и се кара, че с картофи, ориз и здравословна храна няма как да му порасне дупето и снощи го гостих с печени ребра  Mr. Green
Снощи спах и аз. Днес съм нов човек. Дали защото ядох ябълка за десерт, но киселини почти нямах  newsm78 Ще взема да ги пробвам тези зелени ябълки и аз.
Бебчетата ще започнат да валят от понеделник ми се струва - и ми става едно такова миличко ...
Днес съм на консултация по ЗК, да видим сега колко голям ще го изкарат.

# 492
Аз опитвам да си сменя часа, ама нещо не ми вдигат. Иска ми се днес да свърша тая работа да ми се маха от главата, не ми се чака до утре.

# 493
Браво на Deedeetu   и Kris_iv за големите бебенца, които си отглеждат! Аз днес следобед съм на преглед и ще го видим бебко колко е пораснал Simple Smile
Ани_82,  аз докато не изпрах и не подредих всички бебешки дрехи не мирясах, та с доста подути глезени и болки си ходих през този период. Но сега всичко ми е подготвено и съм спокойна.
На мен киселините ми изчезнаха, но се наливам яко с газирана вода.
Снощи спах добре, даже сутринта се надигнах без проблем Simple Smile

# 494
  • София
Явно нощта е била специална и всички сме спали прекрасно  Hug

Аз още не съм купувала дрешки - имам само пет долни бодита с къс ръкав и то защото трябваше да заменя кенгуруту за нещо в Хиполенд.

Сега по празниците мисля с ММ да вземем останалите дрешки, обиколник и чаршафи, козметиката и да чакаме и ние вече спокойно бебо.

Ще пера между празниците, така и така ММ ще е на работа и аз няма да имам какво да правя, пък януари мисля да си обикаляме с кучо на вън, че да не се заседявам у дома и да трупам допълнително килограми на дупето.

Общи условия

Активация на акаунт