Отговори
# 15
За хъркането - аз не мога да се вредя от мм... толкова силно хърка, че дори и аз да го правя едва ли някога ще забележи... горко им на комшиите Simple Smile

Някоя от вас снабди ли се с пончо за кърмене?
 http://olx.bg/i2/ad/poncho-za-karmene-ID5wXBO.html#:f096e76e84
Чудя се дали сега да си го поръчам или след като родя. Сестра ми ползваше такова и се оказа много полезна вещ
С шал не става ли? Иначе удобно изглежда

# 16
За пръв път чувам за пончо за кърмене, даже не знаех,че има  newsm78
Адамс, ще раждам в Окръжна болница " Света Анна" София.

# 17
Да ви кажа момичета,днес взех документите за раждането,трябва да ходя при анестезиолог и кардиолог,и да пусна кръв,но ми казаха седмица преди секциото,та да видим.Днес бях при лекаря който съм избрала,плацентата ми е минала към 3та степен,дано да издържи още поне2-3 седмици,той ми каза че бебето е 2 кг,а дано Praynig ,
И аз мисля че ще трябва космонавт, и дъждобран задължително,когато духа много

# 18
  • София
При мен никога не са коментирали плацентата ми. В понеделник си взимам документите и ще ги питам. Също дали има прознаци, че скоро ще раждам. Много съм се стресирала, казах вече, не съм готова да раждам толкова рано. Confused

# 19
  • Русе
Благодаря за новата тема! bouquet
Трябваше в четвъртък да бъда на преглед, но ми се обадиха от градината, че синът ми е с температура и повръща и си отмених часа. Вече е значително по-добре и дядо му ще го гледа в понеделник, за да мога да ида на преглед.
Аз също хъркам сега, но мъжо не ме буди. Не съм му била пречела.  Mr. Green
Космонавт щях да купувам, но една приятелка ми даде 2 и няма смисъл.

# 20
Запис от мен. Диди мерси за хубавата тема🍀🍀🍀отивам да ви чета

# 21
При мен никога не са коментирали плацентата ми. В понеделник си взимам документите и ще ги питам. Също дали има прознаци, че скоро ще раждам. Много съм се стресирала, казах вече, не съм готова да раждам толкова рано. Confused

Аз си мисля, че ще изкарам и ще пренося малко (ден-два-три).  Mr. Green

Снощи се шашнах--подуха ми се пръстите на ръцете, на едната повече, ама МНОГО се подуха. Едва си свалих годежния пръстен, сега съм го махнала.  Crazy Нямах кръвно,и сега нямам, но нещо съм се притеснила.

# 22
  • София
И аз нямах такива мисли допреди 2 седмици. Сега непркъснато си гледам корема дали не се смъкнал ooooh! И на мен ми се случва за малко да ми се подуят пръстите и прасците. Това не от бременността, по принцип. Аз не се притеснявам, когато е моментно състояние. Обикновено след час - два ми минава.

# 23

Аз си мисля, че ще изкарам и ще пренося малко (ден-два-три).  Mr. Green

Снощи се шашнах--подуха ми се пръстите на ръцете, на едната повече, ама МНОГО се подуха. Едва си свалих годежния пръстен, сега съм го махнала.  Crazy Нямах кръвно,и сега нямам, но нещо съм се притеснила.

Ти ако знаеш аз как съм подута,не могат да ме познаят,че сутрин и ме болят ръцете,немога да си свия пръстите,обувки не ми стават,лицето ми е като футболна топка Хаха Joy,и аз нямам кръвно ама

# 24
Момичета, вчера претърпях катастрофа...един ни удари отзад,  ММ караше, аз доста се панирах,всъщност всички се уплашиха . От удара си ударих главата отзад на седалката. Веднага отидох в спешното на преглед, слава богу всичко е ОК с бебето...дано е последния такъв инцидент.

Искам да ви попитам за изписването, достатъчен ли е само космонавта, или трябва отгоре някакво одеяло или пелена, гледах в магазините има най-различни-памучни, плетени, поларени, плюшени...не можах да преценя дали и каква ще е нужна???

# 25
Надявам се да си добре.

Аз мисля само с космонавт.

# 26
  • Бургас
Добрютро!
Космонавт според мен си трябва, независимо с какво ще е покрита количката, а е и много удобно. за изписването одеало също.
Леле Гери, много стряскащо. Радвам се, че сте добре.
Плацентата ми я коментират всеки път, не че на мен ми говори нещо - високо е горе, по задната стена, нормална зрялост за срока на бременността (това поне го разбирам Simple Smile )
Балонче, кърмените бебета не би трябвало да имат запек, проблемът е по-често при дохранваните с АМ. Иначе и аз днес съм на аптеката за Лактулоза.
Ох, да плача ли, да се смея ли с майка ми. Снощи ми звъня, поканили ни роднините за Нова година на гости (на 300 км. от Бургас). Казах и да си плануват празниците без да се съобразяват с мен, аз в кола не мога да пътувам, а и не знам дали въобще ще ставам за нещо. Тя била притеснена дали ще си намеря компания за посрещане на Нова година. Отговорих: "Е, аз за Нова година може и да си имам компания вече", а тя" Как така? Shocked". И аз: "Ами ако не си разбрала на Коледа влизам в деветия ...". Реакцията беше 10 сек. мълчание и после "Ама как, нали казахте края на януари ... как така ще влизаш в деветия  #Crazy" и ми затвори.
Какво да ви кажа, жената три деца е родила, има 4 внучета дотук,  знае, че предния път едва захапах деветия и родих, но дава фира понякога  Joy

# 27
 Joy Майките се шашкат. Майка ми днес--АЛБУМИН Е (за пръстите). Пий вода и пази диета!!!

Затворих й, защото ме събуди.  ooooh!

# 28
  • София
 И аз благодаря за темата. Да е пълна само с добри новини.
  Относно подуването- предния път бях така. Диагноза бременност и като родих още на следващия ден нямаше и следа.
  Лекарката ми беше казала да ям извара, но аз такова не мога да хапна и не съм прибвала. При мен албумин не беше  Grinning
   Гери дано всичко да е наред   Praynig
   Габи е изцяло кърмено бебе, но не акаше по 8-9 дена, а аз съм много против термометрите и затова и давах лактулоза.

# 29
Добро утро  Hug
Аз съм приготвила и космонавт и порт бебе за изписването, ама то милото бебче така ще е опаковано, че няма да се събере в кошницата за колата  Joy Ще го мисля в движение, да има там завивики, че  да не измръзне детето Simple Smile
Ивекелина, браво на бебчето, стискам палци всичко да е наред и да пораснете още  Hug

Циндил- Пиндил, и мен яко ме тресе шубето напоследък от раждането. Даже снощи се събудихме с мм посред малките часове и понеже не можахме да заспим си лафихме. Споделих му на човека за страха ми и той милия с усмивка "ама да не вземеш да се откажеш сега  Joy " Много ми е забавен Simple Smile След това сподели, че след като е заспал ме е сънувал, че раждам. Явно се е стреснал.
Кери, вие как сте? Как е малката госпожица?
Хепи,  и на мен ми се подуват пръстите, а миналия месец докато подредя на бебко дрехите се преуморих и два дни бях с подути глезени. С повече течности и почивка всичко отмина и от тогава нямам проблеми. Сутрин лицето ми е подуто, както казва Ивкелина като футболна топка съм  Joy Joy hahaha Joy hahaha
Гери, представям си какво си изживяла с тази катастрофа. Аз пребледнях като прочетох. Радвам се, че всичко е наред  Hug
Таня 79, майките ни са непоправими, ама нали и ние ще ставаме такива и трябва да ги разбираме. Моята е изключително притеснителна и понякога гледам да й спестявам някои неща. Но пък каквато и да е  си я обичам страшно много  Hug Това за кърмените бебчета и запека го написах, защото надничам в групите на октомврийските и ноемврийските мами и някои, въпреки че кърмят, се оплакват от запечени дребосъци. Аз веднага си извадих извод, че бебетата страдат от запек  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт