Отговори
# 135
Сгъваема кошара аз прах няколко пъти. Вкарвам я в банята както е  и със разтвор вода и прах за пране я търкам като започвам от долу, понеже горе кото намокря след това не мога да се навеждам щот ме мокри. След като хубаво я натъркам я изплаквам с душ. Оставям да се изцеди 30 мин- час и пак плакна и така докато преценя че е изплакната добре. Отделно пера сгъваемият матрак. С него трябва да се внимава при търкането  да не разместваш много дунапрено. Изплакването е чного важно, зощото при изсъхване да не останат лекета на места. Ако е нова кошарата по -добре не я пери
Мерси за съвета Люлия. Кошарата ни е нова и ще я мина само с влажна кърпа със сребърна вода. С водата избърсах и шкафчета на скрина. Пише, че е антибактериална и смятам има ефект.

# 136
  • София
Аз мисля да си направя консултация с офталмолог. Имам чувство, че леко ми се е качил диоптъра през бременността, та се надявам, че няма проблеми и с ретината.

Аз се чудих преди време на парочистачките, ама повечето ни подове са с паркет и се отказах да си взема такава, а е готино да миеш без препарати при наличие на малки деца и кучета.

Сега ми се обадиха, от Софийска вода, че се оказа, че съм плащала на грешен абонаментен номер, та трябва да отида да си прехвърля плащанията от грешния на моя...  ooooh!

# 137
  • Варна
Кате, доколкото разбрах при първите ти раждания си била с голямо разкритие. Това допринесе ли за по- бързо и лесно раждане?
Да, ражданията ми бяха бързи и леки. Първият път около 2,5 часа от пукането на водите до раждането, втория-около 1 час. Второто ми раждане беше мечта-тъкмо ме заболя истински и бях готова за родилна. С по няколко напъна родих и двата пъти. Първия път ми направиха епизиотомия, имах и вътрешни шевове, втория  имах само няколко вътрешни шева, 2 часа след раждането бях пушка. Наистина много леко беше. Peace
Ох, туй мойто диване пак ме ядоса. Как може да е такъв ГОЛЯМ МЪРЗЕЛ?!

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 15:34 от Katia_N

# 138
Kате, и аз си пожелавам такова раждане. Нагласила съм се, че ще е леко и няма да ме боли. Не мога да си представя,че ще се страхувам и ще имам нагласа за болка. По-добре да не тръгвам по-добре.

# 139
  • Варна
Kате, и аз си пожелавам такова раждане. Нагласила съм се, че ще е леко и няма да ме боли. Не мога да си представя,че ще се страхувам и ще имам нагласа за болка. По-добре да не тръгвам по-добре.
Пожелавам ти го от сърце! Hug Както и да мине, важен е финалът! ylinfant

# 140
Кате, пожелавам ти и третото да е толкова леко  Hug
Желая и за себе си и за всички януарки много бързо, безболезнено и леко раждане  bouquet

# 141
Желая и за себе си и за всички януарки много бързо, безболезнено и леко раждане  bouquet

Aбсолютно на всички. И много,много здрави бебета.

# 142
  • Варна
Aбсолютно на всички. И много,много здрави бебета.
Дай Боже! Praynig

# 143
Обаче ще изпишем и тази тема и бебетата ще завалят май:)
Аз лично ако родя декември, което е почти сигурно, няма да мърдам от тук, да знаете:) При януарчета ще си седя:)

# 144
Обаче ще изпишем и тази тема и бебетата ще завалят май:)
Аз лично ако родя декември, което е почти сигурно, няма да мърдам от тук, да знаете:) При януарчета ще си седя:)
Ооо, тук сме със сигурност Peace
Те и без това декемврийките не пишат изобщо, без да ги обиждам, и са доста скучни.

# 145
  • Варна
Аз съм споделяла, че моят син беше първото бебе в Март 2006, роди се на 11.02. но си останах с мартенките. После бях първата, която забременя отново. Mr. Green Естествено, че всички трябва да си останем заедно, независимо кога се родят децата. Hug

# 146
И аз съм си с вас,макар че още от началото ми казаха термин 26.12,но аз вярвах че съм имала късна овулацията,и после вече взе бебето да изостава,но си стоя с януарчета,дори и да родя декември

# 147
то и моя термин е януари,но както усещам нещата няма да изкарам коледа у дома...утре отивам на консултация да определиме дата за секциото,но ще остана с вас Hug Hug Hug

# 148
И аз това ще правя другата седмица Aneliana Simple Smile Вие избрали ли сте дата? То много именици и декемви и януари, а сме си избрали име вече. Ох много сложно това с датите, трябва ми нумероложка хахахахха

# 149
Eдна приятелка ми се оплака от полската си количка, за 5 месеца се е разпаднала. Добре,че не се насочих към такъв модел.

Аз кошарата щея мина с парочистачката. Много хубав уред, и наистина с него всичко може да се дезинфикцира.

Времето е ужасно, и ми влияе ужасно...
Значи да очаквам и моята полска количка да се разпадне...

Днес като за първи неработен ден не се задържах в къщи - като изтървана.  Joy Ходихме с момичетата в Джъмбо -  много съм доволна, бях избрала стъклени шишета Nuk First choice, които от навсякъде вървят по 15-17 лв, а в Джъмбо се оказа че са по 9,99! Веднага взех едно малко, едно голямо и една залъгалка. Ако сте си харесали такива и не сте ги купили да знаете къде ги има.  Wink Е нямаше шише с каучуков биберон, та взех със силиконови, но и без друго не бях решила с кое от двете. Даже сега отворих листовката която е в опаковката на шишето и са написали, че каучука можел да доведе до алергии.  newsm78
Други неща бебешки също гледах, но не ми направи впечатление нещо, което да не съм купила вече.

Общи условия

Активация на акаунт