От къде купихте лекарствата си за IVF?

• 3 467
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте! Днес разбрах , че първият  ни IVF опит е неуспешен Sad . Няма да се отказвам ! Следващия опит ще е платен , защото не искам да чакам дълго. Моля ви, ако някой знае да ми пише  как и къде е най-изгодно да се купуват лекарствата - Gonal F 900, Merional , Decapeptyl Depot, Ovitrelle Pen . Лекарката ми каза за Румъния и Турция, знаете ли нещо по въпроса?

# 1
 Слънце78 , най-добре си задай въпроса в подфорум Проблемно забременяване   Peace

# 2
Никой ли няма да сподели с мен  Sad

# 3
За чужбина не знам , но за пазарене от София мога да ти подам джокер. По време на последната ни процедура ние вземахме хормоните (в случая Менопур) от една аптека до клиника Тина Киркова. Аптека "Диана" на ул. "Рибен буквар"61. Менопура беше на там на цена около 28 лева примерно , а във всички други аптеки беше над 40 лева. Можете да проверите цените на вашите лекарства там, защото има и медикаменти , които там бяха по-скъпи ( например Цетротида).

# 4
  • София
в клиниките лекарствата са си на ниски цени.
дадения за пример менопур е 26лв в клиника.
някога купуваха от румъния, но мисля че само гонала излизаше на по-ниска цена.
сега в турция купуват лекарства, но за цени в темата за инвитро в истанбул могат да те ориентират точно.

# 5
А откъде знаеш с какво ще те стимулират, че предварително ще си купиш лекарствата?

# 6
Здравей Слънце78. На мен са ми изписани същите 4 медикамента. Днес разбрах, че декапептил депо го няма на българския пазар на свободна продажба. От два месеца фирмата вносител не го внася. Обмислям варианти за закупуване от Турция. Ако имаш повече информация или искаш да се свържеш с мен може да ми пишеш лично съобщение

# 7
А откъде знаеш с какво ще те стимулират, че предварително ще си купиш лекарствата?
Лекарката ми ми е казала и ми е дала  рецепта , затова знам точно.

# 8
Т.е. тя знае как ще реагираш, колко фоликула ще тръгнат, на кой ден ще се вадят  #Crazy
Коя е тая докторка?

# 9
Т.е. тя знае как ще реагираш, колко фоликула ще тръгнат, на кой ден ще се вадят  #Crazy
Коя е тая докторка?
Няма да ми е първия опит сега , а втори.

# 10
Със същата стимулация ли?
Кажи де, коя е докторката.

# 11
  • София
ориентировъчно се дават лекарствата, променят ги доста често.
по чужбинско така практикуват.

# 12
Със същата стимулация ли?
Кажи де, коя е докторката.
Да, същите лекарства ще използваме. Д-р Панева .

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 13:36 от Слънце78

# 13
Бамба, това е несериозно.
А д-р Панева не съм я чувала.
Успех Слънце87

# 14
  • София
в плевен е въпросната лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт