Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи HugРали Hug,за споделеното! bouquet bouquet

Днес минавам по-раничко,но ще пътувам.Отивам да видя внучката си! Laughing

Приятна събота на всички! bouquet bouquet bouquet

# 601
Добро утро!  Hug

Вече влизаме в руслото на 2016 г.  Simple Smile

Още една спечелена анкета...

Всеки, който не го мързи, прави анкета и събира гласове на феновете, а същевременно привлича много хора да гледат рекламите на сайта му. Бизнес, какво да правиш...  Mr. Green

Хубава събота и много положителни емоции ви желая!  Hug
Вичи  Hug Рали  Hug и Злати  Hug вече дадоха тон за приятен съботен ден!  Hug

Една снимка на снежен Истанбул

# 602
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи, Рали, Злати, Линка  Hug

Втори ден от новата година, а Туба вече има първите си победи  Simple Smile

Е, вярно, че тези анкети са твърде много и тя самата едва ли ги следи и се радва на тези спечелени позиции, но... за нас, които я харесваме си е като признание и най-вече са радост за нас.  Simple Smile

Пред нас са все още два почивни дни - да им се радваме и да запълним времето си само с хубави емоции.  Peace

А ако днес не ме видите скоро тук  Wink - да знаете, че... съм на преинсталация, нали си имам подарък, та.. трябва и да го активирам  Simple Smile

Хубав ден ви желая!  Peace

# 603
Привет, привет! Grinning Хубава събота и от мен за всички! Hug Peace

Вече свикнах да гледам по колажи  с Туба символи на християнството. Сигурна съм, че Туба и Енгин не празнуват Коледа, както аз Коч Байрям. Не знам дали ще се почувствам обидена, ако се видя в колаж с бурка например Sad Ама няма да го мисля, предполагам, че и Туба не го мисли...или поне се надявам  Wink

Слагам ви една класация с красиви турски актьори за 2015 Grinning Граби, народе! Joy Joy

# 604
  • Пазарджик
Здравейте приятелки!

Нещо ново (така поне пише)
Yeni Tuba Büyüküstün

Нашата лейди TU

за съжаление е колаж , ... но пък хубав

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 12:51 от guga51

# 605
Здравейте, момичета на втория ден от Новата година  

Сутринта  Вичи Hug и РалиHug са дали тон за хубав и красив да ни е съботния ден

Добре започнахме 2016 г. Ето има нова победа за ЛейдиТу в поредната анкета- Линка Hug. И да, за Туба надали това изобщо има значение, но за нас е някакво удоволетворение, че любимката ни е харесвана от толкова много хора yes -Цвети Peace

Надин Hug с този клип добре си изплакнах очите Laughing Ама защо ли никой от досегашните партньори на Туба го няма там? Rolling Eyes Може би в него е някой от бъдещите  newsm03

Нещо ново (така поне пише)
Yeni Tuba Büyüküstün

Нашата лейди TU

за съжаление е колаж , ... но пък хубав
Гуга Hug може да е колаж, но наистина е хубав
Злати Hug независимо от студения ден ще си прекараш чудесно с малката чаровница

Вчера май не си изтеглихме късметче от баницата. Но и днес не е късно, нали? Wink

http://skivai.eu/banica/index.php

Можете да видите и какво ви очаква през новата 2016 г Whistling

http://skivai.eu/newyear/#

При мен резултатът е този  smile3502
Скрит текст:

Хубав следобед!  love001

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 15:18 от kanti

# 606
Здравейте Hug
Релаксираща събота в очакване на първия сняг, който от сутринта се усеща във въздуха и а да завали, ама все още се въздържа

И нова има снимка, а вече и две Laughing

Скрит текст:

Привет, привет! Grinning Hug Вече се плаша от телеПАТсКИте способности на участниците в темата Sad  Wink  Вчера, щом видях тази снимка на Онур, веднага ми светна тази асоциация с корицата от плочата на the Beatles . Ама не е честно, Баги и тя си помислила същото Wink Значи сме го разгадали Онур Joy Joy Не напразно е бил радиоводещ на музикално предаване. За такъв се иска да познаваш не само музиката на своето поколение, а и класиците в нея.

Надин , newsm47 Честно, нечестно, знаеш ли на мене колко пъти ми се е случвало  smile3511 А ти и на емблематичните очилцата на Дж. Ленан си намерила аналога Wink

Най-малкото с Онур не е скучно. Какво ли е да те пуснат под строй на пешеходна пътека на връх Нова година, за да те фоткат в стил Битълс. А може би и той, като нас е асоциирал строя newsm78

Хасретчето пееше хубаво, ама по-добре оригиналът Wink "Нещо" - песен от въпросния албум Аbbey Road. Песен, която, с някоя и друга подменена дума, си е за нашето ято:

Има нещо в движенията й, което ме Заплени (привлече) повече от всяка друга актриса(любима).... има нещо в усмивката й....

Нещо, ама какво newsm78 Важното е, че ни заплени и събра Laughing

с превод: http://www.vbox7.com/play:7dd3e3236a

Надин Hug с този клип добре си изплакнах очите Laughing Ама защо ли никой от досегашните партньори на Туба го няма там? Rolling Eyes Може би в него е някой от бъдещите  newsm03
И аз надникнах и се почудих защо никого не видях. Вероятно защото са неотразими и са над класациите newsm78  Joy Joy Joy Честно казано, доста ми се разминават вкусовете с рускините.

# 607

Честита Новата 2016 г  на всички момичета от темата! Да е Плодородна и изпълнена с Мир, Любов и Хармония!

# 608
Здравейте! Hug Hug Hug

Линка HugЦвети HugНадин HugГуга HugКанти HugБаги HugАни Hug

Прибрах се и минавам да видя има ли нещо ново!Туба е спечелила анкета!Да видим кога ще се приберат от Прага СС!Няма ли поне сега да ги изловят на летището,че да има и  снимки! Peace

# 609

И нова има снимка, а вече и две Laughing

Скрит текст:

Привет, привет! Grinning Hug Вече се плаша от телеПАТсКИте способности на участниците в темата Sad  Wink  Вчера, щом видях тази снимка на Онур, веднага ми светна тази асоциация с корицата от плочата на the Beatles . Ама не е честно, Баги и тя си помислила същото Wink Значи сме го разгадали Онур Joy Joy Не напразно е бил радиоводещ на музикално предаване. За такъв се иска да познаваш не само музиката на своето поколение, а и класиците в нея.

Надин , newsm47 Честно, нечестно, знаеш ли на мене колко пъти ми се е случвало  smile3511 А ти и на емблематичните очилцата на Дж. Ленан си намерила аналога Wink

Най-малкото с Онур не е скучно. Какво ли е да те пуснат под строй на пешеходна пътека на връх Нова година, за да те фоткат в стил Битълс. А може би и той, като нас е асоциирал строя newsm78

Баги, да сме доволни, че на Онур не му е хрумнало да събуе обувките на някой от триото Wink Защото тази корица е известна най вече с това, че Пол е без обувки Grinning

А относно класацията в клипчето съм... пас Mr. Green Харесват ми актьорите, но не бих могла да им поставям място в класация. Визията не стои на първо място за мен. Например "Любов под наем" го зарязах бързо, защото само хубав поглед и манекенско тяло не ми достига, ако всичко друго в сюжета е пълнеж. Но човекът си е харесван и сериалът му се гледа . Второто му място не е изненада с тази популярност в момента. На Чаатай Улусой не съм гледала нито един сериал. Сигурно съм и единствената в този подфорум, която не е гледала "1001 нощ" с Халит. Само с "динозаврите" Киво и Кенан съм малко по-добре запозната. Не ми влияят разни подобни клипчета с класации, гледам ги от любопитство просто.

# 610
MАМА-АН, Честита Нова Година и на тебе  People Santa

Онур даде идеята за Бийтълс, та да поздравя, които го харесват и всички, които гледат СГ с песен, която е точно за героя му Текин (нали така пишехме Wink): Искам те (Тя е недостъпна).
Аз те искам,
Аз те искам толкова нездравословно,
Това ме влудява

(тези думи се повтаря 7-8 мин)
тя е толкова недостъпна.

Не само, че ми е интересен СГ, а и се забавлям, като си представям коментарите на антифенките му, които още си живеят в дизито около любимото си дизи: "какъв е психопат, Туба трябва да бяга... ", "колко лошо гледа ...", "изневерява й, и то не с една..."какъв е раболепен..." и т.н.  Свидетелка съм как намразиха Левент и как заради него лепнаха на Онур грозни етикети. Преди се ядосвах, сега се smile3532.

Не между другото, а направо - и за Онур годината беше много успешна. Направи страхотна роля в сериал, филмът с него бе приет много добре от сериозната критика и се зае с ново амплоа - сценарист и режисьор.  Късометражният му опит явно е успешен, да му пожелая успех и в пълнометражния  newsm10

Надин, като не гледаш Нова, няма как да си гледала 1001 нощ.  Wink По моите критерии първо е историята, след това - талантът, хубавата визия ми е бонус, но ако ме увлекат, хич и не я забелязвам. 
Ако можеше да направи селфи с трите си дами, Онур щеше да бъде босият, ама нали са в чужд град, не е рискувал, за да не го приберат на топло Wink

# 611
Здравейте момичета!  Hug

Честита Нова година!

Нека новата година бъде отворена книга, а писалката е във вашите ръце.
Изпишете страниците с надежди, любов и много усмивки!
Здраве, щастие и сбъднати мечти за всички! Hug

# 612

Мама Ан  Hug благодаря ти, че никога не ни забравяш!  Hug

Разходих се натам-насам из туитър и подбрах няколко публикации от турската преса за предпочитанията на арабите за турските актьори

Розовата ни къща под снега, който вали в Истанбул

Нова снимка на Нур Сьорер - любимата ни Нериман от Аси

Нов плакат на СВ

Една стара и не много популярна снимка на Туба от млади години  Wink

Нова снимка на един стар партньор

Доколкото разбирам е бил в предаването "Стъклена стая", където и Туба на времето гостува два пъти

Нова снимка на друг стар партньор - Емре на почивка с майка си в Измир

И накрая, един колаж, който много ми хареса  Simple Smile

Това е за сега!  Mr. Green

Баги  Hug обожавам Битълс, а Текин не го гледам, но обещавам да го изгледам! И толкова много го хвалите, че ако ме разочарова, вие ще сте виновни!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ринка  Hug

# 613
Баги, не ми се отваря клипчето Sad Предполагам, че имаш предвид тази песен:  https://www.youtube.com/watch?v=HmtgYeJ5BBo

Mama -AN  Praynig  Rina  Praynig

# 614
  • Русе
Привет от мен и...  Wink новият ми комп  Simple Smile

Затова и...

Скрит текст:
Да почерпя, че да ме ''слуша'' дълго или... поне, колкото ''батко'' си  Joy Joy Joy

Ринка  Hug и на теб да ЧЕСТИТА!

Днес докато ме нямаше сте посъбрали доста интересни неща  Peace
А пък аз включвайки се отново в моите си места... ето какво изскочи във фейса - снимка на Прага  Wink
Няма скрито покрито, на къде се обърна и все едни и същи неща - като че ли знаят какво ме вълнува последните дни  Laughing

Сега обаче ще се разнообразя с... Мелек  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт