Размяна на бяла и декоративна козметика- 8

• 167 119
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
  • Berlin
Zoya Stacy - кол-во - точно под надписa Zoya
Guerlain La Petite Robe Noir - слаган 2 пъти
Bioderma Photoderm Apres Soleil, 200мл или 100мл - мляко за след слънце, нови
Sephora Creamy Night Mask, 60мл - ползвана 1 път
ASAM KRAUTERHOF гел с алое вера, 200мл - нов, запечатан
Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E, 250ml - нов, неотварян лосион за тяло

Снимките са от интернет. Ще дам и мои при интерес. Давам и няколко продукта за един.

# 211
  • В един копнеж!
Нещата, които са ми излишни, неизползваеми. Снимките ми са особено покъртителни, телефон. Crossing Arms

Закупих ги с ясното намерение да ги използвам, но сега реших рязко да сменя цвета. Идват ми излишни.
Скрит текст:

СС крем на Буржоа. В бързината за поръчка, обърквам номера на крема и  пристига по-тъмен цвят-34.
Скрит текст:

Сенки, мат, на Голдън роуз. Розови. Веднъж използвани, с апликатор. Не са моя цвят.
Скрит текст:

# 212
  • София
Разменям базата на Бенефит Pore fessional, малката опаковка от 7.5 мл., закупена и отворена на 27.11 и пробвана веднъж.

Палитрата на Clarins, тази
https://www.google.bg/search?q=clarins+palette&biw=1517& … QEuOArBCC7l0sM%3A - малко използвана, получих я от размяна, но все не стигам до нея и ми е излишна.

Разменям и дълготраен глос на Макс Фактор - Lipfinity Lip Colour 144 Endlessly magic, закупено и отворено преди броени дни, използвано 2-3 пъти. В комплект е с балсам за устни, който се нанася върху основния продукт, след като изсъхне.
https://www.google.bg/search?q=clarins+palette&biw=1517& … Mckf9FqYxaOwBM%3A
Добавям и хайлайтер на Диор, лимитиран.
https://www.google.bg/search?q=dior+rose+d+or&biw=1517&b … -qM27TWMMcfJBM%3A
Получих го от размяна, но не го използвам, защото имам и други подобни продукти. В комплект е с кадифен пауч, кутия и четка, която изглежда неизползвана. Лично аз съм го използвала веднъж, но и като цяло е много малко ползван - принтът си стои. На капака на кутийката на самия продукт има едни малки черни точици, които са от самия материал, така го получих. При интерес пращам снимки, разбира се.

Търся  пудрата на Mac MSF Natural, Light Plus или Medium. Приемам предложения и за друга озаряваща пудра от подобен клас с леко матиращо действие.

Хайлайтърът на Диор е разменен.

# 213
Крем за лице Ред аут на Фитокод - слаган 4-5 пъти - разменен.
Шипково масло Алтея органикс, количеството е точно над буквите на надписа Алтея.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 12:01 от Не се сърди, човече

# 214

Bourjois Healthy mix serum 51 light vanilla. Отворен преди 2 седмици, ползван няколко пъти. Разменям го, защото ми е тъмен.
Maybelline color tatto в цвят permanent taupe. Отворен преди месец, отново е ползвано малко.
 Мога да изпратя и реални снимки при интерес  Peace

Добавям: LA girl pro concealer в цвят Porcelain. Отворен преди няколко часа, само пробван.

# 215
  • в 1001-та нощ
Добавям сянката MAC Flock & Roll - a "light pastel pink [with a Matte finish]." It's a light-medium pink with subtle, warm undertones and a matte finish.

Ползвана е един път - не е моето розово  Confused

# 216
Здравейте. Имам за размяна мезо маската на Филорга http://www.cocooncenter.co.uk/filorga-meso-mask-anti-wrinkle-lig … sk-50ml/2078.html, чисто нова е, в кутия, неотваряна. Закупена е от фармашоп. Бих я заменила за Тайм филър на същата марка + още нещо за допълване.

# 217
Крем за лице Ред аут на Фитокод - слаган 4-5 пъти - разменен.
Шипково масло Алтея органикс, количеството е точно над буквите на надписа Алтея - разменено.

# 218
ВВ крем на Mixa- само пробван

Сенки за очи Flormar - тъмно синьо и перлено бяло - само пробвани

Сенки за очи Essense - 2 цвята са само пробвани, другите са нови

Сенки за очи Maybelline Color Tattoo - 35 on and on bronze - само пробвани

Фон дьо тен Maybelline affinitone - 18 Natural Rose - само пробван

Оформящ гел за вежди Catrice - нов

Оформящ гел за вежди Essense - нов

Молив за очи Seventeen бял - само пробван

Молив за очи She - слаган 1-2 пъти

Дълготрайно червило L'oreal Color Infallible Lips 109 - само пробвано

Дълготрайно червило Catrice Made to stay 040 - ново

Гланц за устни Impala Vinyl lipgloss 5 - нов
- петото от ляво на дясно
Гланц за устни Miss Butterfly 02 - нов
- дясното
Червило Golden Rose Velvet Matte 12 - ново

Червило Avon Pout - само пробвано

Балсам за устни  Nivea Repair and beauty  - само пробван

ВВ крем L`oreal magique medium - от размяна е, но цветът не ми пасна

Пудра Sephora - също от размяна, но в крайна сметка не я ползвам и няма смисъл да стои

Гланц за устни Golden rose Color Sensation - само пробван

Скраб за тяло Afrodita

Крем за ръце Бочко - нов

Кутия с аксесоари за маникюр и грим Avon - нова

# 219
1. Urban Decay Vice 4 palette - чисто нова

3. MAC Mineralize eye shadow Young Punk

4.MAC She Who Dares Mineralize Eyeshadow Duo

5. Mac Cinderfella Eyeshadow

6. NARS Orgasm blush

Мои снимки нямам, моята камера на тел не дава добри резултати, но ако е някой иска за нещо конкретно ще направя такива с чужд. Бих ги разменила за някои от метеоритите от новата формула, други сенки на УД или МАК, скинфиниши и хайлайтери.... такива неща.   Не се интересувам от козметика дрогериен клас, спирали, ФДТ, пудри .

Търся по принцип следните неща , като не го обвързвам с размяна с това,което аз предлагам :

- Urban Decay - електрическата палитра
-Urban Decay- Naked 3
-Urban Decay -   Вайс палитрите- 1, 2, 3
-Urban Decay 15th Anniversary Palette
 -Определени  моносенки на УД
-Също така тази герленска красота, която така и навреме не успях да харесам и купя

Скрит текст:

# 220

Здравейте, имам следните продукти за размяна.

Сенки Ести Лаудер, със защитното фолио все още.

Сенки Ланком  нови

Палитра червила Клиник  нови.

Мини палитра сенки нови

Не търся нещо конкретно, може сенки, както и околоочна терапия от сходен ценови клас.

# 221
  • София
Търся пастелно розов руж на MAC. Носи ми се нещо като:
Melba
Peaches
Pinch O Peach

Предлагам MAC Dainty Mineralize Blush или MAC Azalea in the Afternoon Mineralize Blush. Hug
Не ми се носят вече лъскави ружове. Blush

# 222
Пускам за размяна

Бронзираща пудра с лек блясък Deliplus Polvos De Sol. Подарък ми е от Испания. Използван броени пъти.
ОБЕЩАНА
Скрит текст:

Дълготрайно червило Maybelline Super Stay 24hr - 730 Timeless Brown. Ново. Липсва му само базата/балсама. РАЗМЕНЕНО
Скрит текст:

Балсам за устни от сета на MaxFactor Lipfinity
Скрит текст:

Дълбоко почистваща маска за лице M.Asam от серията Clear Skin. Използвана един път. ОБЕЩАНА
Скрит текст:

Автоматичен молив за очи MAC - черен. Нов, подарък ми е РАЗМЕНЕН
Скрит текст:

M.Asam Magic Finish - фдт-мус, адаптиращ се към цвета на кожата. Мини опаковка - 10мл. Само тестван. Разменям го, защото имам пълноразмерен. Изключително икономичен. Със средно до пълно покритие.
Скрит текст:

NYX Mega Shin Lip Gloss - 129. Нов
Скрит текст:

Руж рефил на Inglot - 48. Само тестван
Скрит текст:

Търся термална вода за лице, някоя от водите на Алтея, всякакви продукти за лице на Лъш. Simple Smile
При евентуална размяна мога да добавя още неща. bouquet

# 223

http://beautyshop.bg/product/12710/pupa-palitra-grim-princess-bag.html

Продуктите са много малко ползвани ,вижда се колко. Търся theBalm Mary - Lou Manizer каквото и да е количество , термозащити ,финиши ..... Ще разгледам всяко предложение , мога да дам и всичко за едно ,стига да си заслужава .

# 224
  • pomorie
Търся червено червило 💄, хубаво,наситено тъмно червено.

Общи условия

Активация на акаунт