Професионални серии за коса - тема 92

• 48 494
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Аз да си повторя въпроса от преди няколко страници. Към тези които ползват маша за коса- какъв трябва да е диаметъра на машата? 2,5 см не е ли малко?

# 616
mima_r, диаметърът на машата трябва да е толкова, колкото ти решиш, зависи дали искаш стегнати къдрици или големи, за почти всяка маша, от утвърдените марки има качени клипове в интернет, ако не успяваш да се ориентираш какво точно прави, потърси клипчета и ще добиеш впечатления.

# 617
Над Таб, извинявай, не разбрах кой от продуктите 3 more ти действа срещу цъфтеж? Embarassed

# 618
  • София / Перник
Еластисайзер се комбинира с протеинови продукти, нали?  Blush
На едно миене по-скоро не.

И аз действам с хидратираща серия след него.

А какво ще кажете за 3 More Inches? Аз действам с протеини след него.

Значи с хидратираща серия СЛЕД него, така ли? Аз до сега съм го ползвала след шампоана  newsm78

# 619
Взех си днес най-после Ровентата  Party
Върху мен утре ще я пробвам, но взех майка ми за опитно зайче..... абе имам претенции да не съм схеаната в ръцете, ама ще ми е трудно да свикна струва ми се. Има си ряз като завърти косата и някак си не успявам да я контролира , съответно косата се позапита. И това като го правя върху друг ooooh! И нещо много бухнала остана накрая.... Ще я вида как ще е върху мен, ще я помъча, ако не ще я върна. Няма смисъл да седи Wink Нещо ентусиазма ми е на пауза Joy Ще видим утре върху мен как ще е Grinning

# 620
  • София
Над Таб, извинявай, не разбрах кой от продуктите 3 more ти действа срещу цъфтеж? Embarassed

3 More Inches Pre-wash Treatment  Hug

http://www.zlatnaribka.com/terapiya-predi-shampoana-3%22'-m … -wash%20Treatment

# 621
Това ли са ампулите на Наши Фито Рипеър
http://www.arlen.bg/product/270/momentalno-rekonstruirasht-eliks … -promo-tsena.html

Не съм ползвала Keune, но ми се иска да си взема Mr. Green Коя ще се отрази добре на гъста, суха, третирана с бои и преси коса  - Vital Nutrition, Satin Oil или  So Pure Moisturizing ? От коя серия сте доволни  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 22:45 от Valneta

# 622
Вал, тези са ампулите, да. Peace

# 623

3 More Inches Pre-wash Treatment  Hug

http://www.zlatnaribka.com/terapiya-predi-shampoana-3%22'-m … -wash%20Treatment

Благодаря. bouquet Не че имам цъфтежи, но преди имах много и сега действам превантивно срещу тях.

# 624
Това ли са ампулите на Наши Фито Рипеър
http://www.arlen.bg/product/270/momentalno-rekonstruirasht-eliks … -promo-tsena.html

Не съм ползвала Keune, но ми се иска да си взема Mr. Green Коя ще се отрази добре на гъста, суха, третирана с бои и преси коса  - Vital Nutrition, Satin Oil или  So Pure Moisturizing ? От коя серия сте доволни  Rolling Eyes
Ползвала съм и 3те серии и на 100 % ти препоръчвам Витал Нутришън шампоана и маската  Peace  За моя фин леко сух косъм so pure е най-лека,след това Сатен ойл и най-омекотяваща е Витала.

# 625
mima_r, диаметърът на машата трябва да е толкова, колкото ти решиш, зависи дали искаш стегнати къдрици или големи, за почти всяка маша, от утвърдените марки има качени клипове в интернет, ако не успяваш да се ориентираш какво точно прави, потърси клипчета и ще добиеш впечатления.
Благодаря ти за вниманието  bouquet Просто исках да чуя мнение от личен опит Simple Smile Все пак напоследък доста се обсъждат различни уреди за стилизиране на косата  Peace

# 626
Пак да си повторя въпроса, кой от еликсирите на Керастаз е най-добър -златния, зелен, розов или лилавия? Искам да си взема, но такъв с ефект, в смисъл да не ми дойде слаб за дължините, които се заплитат доста... А в сравнение със серума Олео-релакс къде са еликсирите - по-силни, по-слаби, по-силиконови? Знам, много ги ползвате тези серуми, моля някой за сравнение.... Hug

# 627
Зеления е слаб за фин,леко сух косъм.Все едно нищо не съм сложила .Олео релакс е по-омекотяващ и мирише разбиващо  Heart Eyes Но изправя косата и отнема от обема.

# 628
Еластисайзер се комбинира с протеинови продукти, нали?  Blush
На едно миене по-скоро не.

И аз действам с хидратираща серия след него.

А какво ще кажете за 3 More Inches? Аз действам с протеини след него.

Значи с хидратираща серия СЛЕД него, така ли? Аз до сега съм го ползвала след шампоана  newsm78

Той Еластисайзерът е направен така, да се слага ПРЕДИ шампоана, pre-wash treatment е.
Даже си спомням в едни ревюта, които бях чела отдавна, една дама се оплакваше, че не е доволна, но не го отмива с шампоан. И представител на ФК беше отговорил, че има съставки, които трябва да се отмият задължително с шампоан, за да може продуктът да подейства правилно.
Ти с каква идея не го ползваш според инструкцията?

lunna pateka, аз имам олео-релакс серума и класическия елексир-ултим. За мен вторият е по-добрият продукт. Усещам по-качествена хидратация, блясък и подреденост с него. Иначе и двата не ми утежняват, изправят или отнемат от обема.

# 629
Епона,блазе ти че Олео релакс не ти изправя косата и не отнема от обема  Peace Преди да си го купя една мила съфорумка ме предупреди че ще се сблъскам с тези характеристики на серума.Тогава доста четох ревюта и коментари и все това пишеше за него.Но реших че моята коса ще е прецедент  Mr. Green Уви...
http://m.eu.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Serum-Oleo-Relax-125ml
Иначе класическия Еликсир съм пробвала от мостра и ми беше много гъст и мазен.

Общи условия

Активация на акаунт