Професионални серии за коса - тема 92

• 48 499
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Еластисайзър е много добър вариант.
Също ампули като Наши Фито Рипеър и някоя по-силна серия за накъсване като Архитекта на Керастаз, Рипеър на Алтерна или сега популярния Про Файбър.
Благодаря за отговора!

# 601
  • София
Linda, Magnolia, благодаря за отзивите, за съжаление не съм голям фен на ментата, да видим как ще се сработим с продуктите....

Също ампули като Наши Фито Рипеър и някоя по-силна серия за накъсване като Архитекта на Керастаз, Рипеър на Алтерна или сега популярния Про Файбър.
Благодаря за отговора!

Жижи, ако ще взимаш Еластилайзър, по-добрия вариант е Еластилайзър Екстрийм.
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-iztos … zer-extreme-20-ml

Аз редувам Еластилайзъра с 3 More Inches Pre-wash Treatment, от както използвам маска, еластилазър, 3 More Inches или масла  преди миене, състоянието и значително се е подобрило.

Но пък пада, та се чудя дали не прекалявам...

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 18:30 от nad_tab

# 602

Да си побутна въпроса  Praynig
Момичета, може ли да ми кажете синьо-зеленият термо серум на ПроФайбър според вас протеинов или хидратиращ е???

За мен е протеинов.

# 603
Днес купувах много подаръци за Коледа за близки от магазина на рибата и за мен това. Не съм пробвала досега марката, дано не ме разочарова. Имаше 50% намаление. Реалната цена не бих платила никога. Peace
Скрит текст:

# 604
  • София
Серията Сериоксил на Лореал на мен не ми харесва. Много ми пресушава косата ако ползвам заедно шампоана и балсама. Ароматът е ментов, но на мен не ми пречи. Шампоанът го комбинирам с ботокс ампула и се получава добре. За да изхабя втората стъпка, т.е. балсама след него слагам хидратиращ финиш.

Скоро се коментираше протеиновият крем на Алтерна с хайвер. Макар че е протеинов крем моята коса много се омекотява от него и точно него ползвам след балсама Сериоксил.  Peace

# 605
Благодаря за отговора!

Еластисайзер екстрийм определено.
Ампулите на Наши Фито Рипеър са съкровище! Години боря зверско накъсване и те спасиха.
Също редувай силна хидратация + силен протеин.

# 606
  • София / Перник
Еластисайзер се комбинира с протеинови продукти, нали?  Blush

# 607
+1 за ампулите Фито Рипеър. Определено действат против накъсване, а и срещу цъфтеж. Недостатък им е, че са много течни и като нямат никакъв накрайник се нанасят трудно. Peace

Като го написах ми хрумна, че имам помпичка за концентратите на Керастаз и мога да запазя една празна ампулка, да пресипя Нашито и да пръскам. Hug

# 608
На едно миене по-скоро не.

# 609
А тези ампули на Наши колко време могат да се използват и прави ли се почивка от тях ?

# 610
Някоя да ми препоръча еквивалентен термо спрей на този?
http://www.zlatnaribka.com/zashtiten-sprey-s-keramika-chi-iron-g … l?filter_name=chi

Само веднъж го ползвах, но тази мъжка миризма въобще не ми допада.... трябва ми нещо леко, за защита от сешоара.

# 611
  • София
На едно миене по-скоро не.

И аз действам с хидратираща серия след него.

А какво ще кажете за 3 More Inches? Аз действам с протеини след него.

# 612
vv88, наскоро взех Алтерна Perfect Iron Spray и Sexyhair 450 Protect. И от двата съм доволна от едно ползване, в дългосрочен план не знам как е. Като миризма този на Алтерна е много по-добре.

Наде, 3 more inches по състав е протеинов продукт, така че с протеинова грижа си му е добре. Ти от колко време я ползваш? Ефект вижаш ли? Аз много се чудя на серията.

# 613
Благодаря! Simple Smile

# 614
  • София
vv88, наскоро взех Алтерна Perfect Iron Spray и Sexyhair 450 Protect. И от двата съм доволна от едно ползване, в дългосрочен план не знам как е. Като миризма този на Алтерна е много по-добре.

Наде, 3 more inches по състав е протеинов продукт, така че с протеинова грижа си му е добре. Ти от колко време я ползваш? Ефект вижаш ли? Аз много се чудя на серията.

Аз използвам само праймъра.... единственият ефект, който виждам е липсата на цъфтежи, при все че прекалявам с пресата, предполагам това му е идеята, на растежа не мога да преценя как действа.

Общи условия

Активация на акаунт