Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 880
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, момичета, наистина страшно се вълнувам...в миналата игра аз бях другарче на Лоти, сега тя е моето...съдба Peace...и се сетих какво забравих - имам си и красиви коледни салфетки, отново в ален цвят.

# 211
  • София
Това е то - да получиш един кашон, пълен с обич  Heart Eyes !
Браво, Лоти, за невероятния подарък, с който си направила толкова щастлива нашата Мариет! Всичко е повече от прекрасно!
Мариетка, трепериш от вълнуващи емоции, личи си!  Hug Hug Hug

# 212
  • Benelux / Varna
Леле чудно! Чудно коледно подаръче си има Мариетка! Стилно и много красиво опаковано, с финес! Браво Лоти!

# 213
  • Кърджали
Еха, Мариетка, напълнила ти е душата Лоти!
Нареждам се на опашката за прочит на книжката, да ме знаеш...

# 214
  • София
Ах, тази Лотхен  Heart Eyes Мариет, фърли един боМбон насам Wink Бухльо много ми хареса  Party
Мило другарче, започвам постепенно да опаковам  Flutter

# 215
Страхотна изненада за Мариетка!! Simple Smile
Лоти,подготвила си много хубав подарък.  Heart Eyes

# 216
  • ГОре на черешата...
Лоти, Калоян ти благодари за книгата - каза, че ще я прочете тези дни с интерес Peace! И за бонбоните, и за шоколадовите Дядо Коледовци ти благодарят - малкият ломоти с пълни уста как това бил"най-съвършеният" шоколад на света hahaha!

# 217
  • в огледалото на живота
Маришка,Мариет ,усетих вашата радост!С толкова любов и вълнение  сте описали своите подаръци!
Да са ви честити  Hug

Пете,честита първа изява на Бояна!Сигурна съм,че ще има и други за в бъдеще  bouquet

Днес и аз имах 'сблъсък'с пощенските услуги.Сутринта нарамих кутийката за своето другарче и се запътих да я изпратя,но...ядец....
На входа ме посрещна бележка с алено червен надпис:''Няма ток''.... #Cussing out
И аз станах алена....от яд... Tired

Та мило ми другарче,знам,че си в очакване,но надявам се утре не ми мине котка път/куче кръстовище,не ме нацвъка пиленце и т.н..и т.н/ и упея благополучно да изпратя своето посление към теб  Hug
И най-вече да те зарадвам сърдечно!

Прегръдки за всички  Hug

# 218
Много ви се радвам на радостта и се надявам и аз да успея да зарадвам другарчето си Simple Smile
Че моето ще ме зарадва грам съмнение си нямам (не че го знам кое е Whistling ) , щото всички сте прекрасни, чудесни, очарователни и изобретателни другарчета!
Утре, другарче мое, ще те оподаря и аз. Да се надявам да не прави проблем и нашата поща.

# 219
Мариетаааааа Hug Hug Hug.
Отдъхнах си , цяла седмица проверявам стигнало ли е до теб подаръчето !
 Радвам се  че съм успяла да те зарадвам  ,  скъпо и страхотно мое другарче от лятната игра  newsm51 newsm51 newsm51 !

И сега , понеже  е мой ред и аз да извикам:
 Ганииииииииииии !!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Прибирам се аз нетърпелива да видя получи ли Мариет подаръка , и гледам в пощата известие!
Викам си бря, кой ли е кой ли е ???
Захвърлям дете, раница, партакеши на таткото и тичам към пощата, добре, че работят до късно !

Жената каза, че колета е от нейния роден край и с усмивка ми го подаде !
Прибирам се , отваряме дружно, защото не можах да се преборя само аз да си го отворя , а вътре, една през друга- чудесии, красоти и така нататък ...
Ето:
Скрит текст:

Нетърпеливото хлапе беше много зарадвано
Скрит текст:
Благодарим ти  за книгата, за читателския дневник, магическите фулмастри(флумастри), сори , както и да се пишеше това.

А майка му  двойно , тройно , четворно.....
Скрит текст:

Скъпа Гани, помислила си за всички ни !!! Hug

Взела ми е не една , а цели две изключително ценни книжки за мен! Обожавам си скандинавските автори , а към Туве Янсон питая истинска обич. Другата книжка е също много желана от мен. Преди време четох първата част и бях истински впечатлена от гледната точка на автора за различното ! Сега ще имам възможността да се насладя и на другата !

Имам си и топла, сгряваща картичка с мило послание,  коледен, прекрасен   свещник, книжка с обичаи и празници, играчки за елхата- ангел хранител и любов, и солени и сладки неща, другарчеее!

И напоследък  ме е емнала бритиш манията, та тетрадката ти е право в целта ! Hug

Просто емоцията ми е двойна тази вечер,  сърцето ми пърха едно щастливо, щастливо !
Съжалявам , че са тъмни снимките и малко набързо, но трудна работа да се бориш с ръце, които само гледат да отмъкнат нещо от масата !

Благодарна съм много ! Гани Two Hearts Two Hearts Two Hearts, и от друга страна Мариет ! Hug Hug Hug

Ох момичета, страхотна е играта, такива емоции, толкова усмивки, любов, красота, доброта! Направооо, много си ви обичам !!!

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 20:34 от Lothen

# 220
ДВ  Hug
Или ХВ  Mr. Green

Аз наистина ще получа удар, ако продължавате така! Всички сте страхотни!!!
Честити прекрасни подаръци на оподарените и огромно браво на подаряващите!!!
Думи нямам Crazy Hug Heart Eyes И съвсем сериозно ме хваща срам от моят подарък  Embarassed

Браво на прекрасните момиченца на Алекс, Петяя и Лоти  Hug bouquet
Браво и на Дев за признанието на работа Hug
Честити ботички на Нелка. С кеф да си разхождаш д*то с тях и новото палтенце Flutter
Честита нова глава на Гиг. Каквото и да я правиш все ще е хубава Peace

Всички с болежки бързо да се оправят! Работата да спори на работещите. Скоро са празниците и ще си почивате. Ще ви лазят само домашни храни и питиета  Flutter Peace

Еви, аз ще знам, че си се постарала с опаковката и няма да обръщам внимание на амбалажната хартия Peace
Дев, спокойно! Случва се. Успех утре с пощата. Аз ще изтърпя още малко  Flutter
Алекс, ама ти си на финала! Чакам с теб  Hug Hug Hug Книгата ти подарък я гледам от както е издадена. Мисля да си я взема в някакъв момент. И на ММ ще му е интересна.
Някой беше питал дали има желаещ да събира книгите на списание Биограф newsm78 Аз със сигурност. Просто много харесвам това списание и си го вземам винаги. Книгите са чудесно допълнение към него Peace

Изтървам много неща, ама не ми стига главата нещо напоследък  Embarassed
Взех вече всички подаръци за домашните. Остана само нещо дребно за зетя, с утрешната разходка мисля да го набавя. После ще трябва да си покатеря една елха до вкъщи  Crazy Не ми е тежка, ама се задъхвам като преяла кобила на всеки две крачки, та ще има да се качвам около 2-3 часа  Mr. Green Нямам търпение да я подредя, че да опаковам подаръци  Crazy Коледния ми дух е тотално възроден. Мина ми тъжното, от тук насетне само хубави емоции си пожелавам, че да ги пръскам на всички Hug  Heart Eyes

Временно излитам, че да си дочета книжката. Ама ще надничам. Току виж някой още се появи с подарък  Party

# 221
Йей! Хип-хип-ура!
Още подаръци, шалаля!
Супер!
 Hug

# 222
  • Benelux / Varna
Супер, още едно оподарено другарче! Браво на Гани!

# 223
  • на североизток от Рая
 Идвам да се радвам с вас. Просто ахнах от удоволствие от това, което видях. Какви сърдечни и топли сте всички, момичета! Цял ден мисля за вас, за темата, но не мога да ви чета, а усещах, че тук има емоции.

Мариетко, тръпки ме побиват, когато те чета. Емоционално и сърдечно пресъздаваш всеки миг, всеки детайл, трогваш, миличка.  Hug Заслужаваш подаръка си, а Лотхен така се е постарала. Намерихте се вие, с радост записвах името на Мариета срещу това на Лотхен, защото в предишната игра те отново бяха другарчета. Има и такива срещи, предвидени, но непредвидими. За книжката, Мариетко, лекоо завидях. Добре би стояла и при моите Нестинарка, Тангра и Синият фургон.  Simple Smile И ще е там, знам си! А Бухльо, ееей, там му е мястото, знаеш ти. Wink

Лоти, винаги ми е било най-приятно, когато изпратил получи в същия ден с другарчето си. Сякаш така "получава заслуженото" и той.  Laughing Как звучи само, но така успях да го обясня.  Laughing Браво, Гани!  Hug

Аз обаче се чувствам страшно неудобно от опаковката на моя подарък. Кашон...без опаковъчна хартия, просто кашон от Ейвън...Моля те, другарче, спести ми срама и не показвай кашона, когато го получиш! Praynig Покажи съдържанието, а и там не всичко е в опаковки. Но част от мен е вътре, мило момиче, искричке моя!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прочетох за концертите на Кати и Бояна. Радвам се и на децата,  ина майките. Нека ви носят сълзи на радост прекрасните кукли!  Hug Hug

Дани, не се притеснявай да пишеш, не знам кое те кара да задаваш такива въпроси, дали си нещо огорчена, дали се чувстваш не на мястото си, но аз знам, че приятелство се печели. Насила не става, а  и не бива. Много ми хареса написаното от Миж, тя както винаги намира правилните думи. А и постът на Кости дава отговор на твоите терзания. Тук имаше идващи и заминали си, без да кажат защо, просто всеки чувства кое кога и как да му се случи. Аз усетих момичетата от раз, това са хората от моята порода, не съм ги проучвала допълнително, просто стана едно напасване, едно влюбване, нищо не пресилвахме, нещата се случиха във времето сами.

# 224
  • На планетата Земя
Дуууми нямам! Егаси емоционалния маратон!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Готвя, че преди малко си дойдох. До после!

Общи условия

Активация на акаунт