Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 874
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Зори, не съм казала, че няма да ги ядем  hahaha hahaha hahaha

# 196
  • Benelux / Varna

Ама фигурата трябва да пазите, прати ги де, прати ги,,, eat

# 197
  • София

Ама фигурата трябва да пазите, прати ги де, прати ги,,, eat

Зори, ела ми на гости и ще те почерпя.  Peace
 hahaha hahahaфигура да пазим - по-скоро окръжност  Joy Joy Joy

# 198
  • ГОре на черешата...
Имам си известиееееее Party!!! Довечера ще пищя!

Имам си и прекрасна картичка с толкова стоплящо пожелание от една Точка и половина - обичам те, слънчо Heart Eyes!

# 199
  • София
Хаха, окръжност, фино другарче си, Пете, хапвай си с кеф макарончетата! Hug Браво на Бояна, представям си какво вълнение е било за теб! Hug

Алексче, браво и на Кати! Hug

Честит имен ден на Анито на Незинка, на Авлига и всички останали празнуващи! Живи и здрави всичките и да ни закриля Света Ана!  bouquet

Мария Ч, браво за страхотния подарък! Hug

Маришка, честит ти страхотен подарък! Hug

Мариетка, чакаме с нетърпение довечера, за да споделим твоята радост! Hug

На мен ми е много динамично и не съм супер регулярна тук, но ви прегръщам всичките с пожелание за хубав ден! Hug Hug Hug

# 200
Kosty, Aлекс, Синя слива благодаря за споделеното...най -вероятно трябва време, ще бъда упорита, ще си дам още време, и дано успея да се вместя тук....

И при мен заваляха коледни картички, много съм щастлива....

В лидъла има някакви книги - романи за по 5,99 лв повечето са исторически - трилъри... Simple Smile

Чакам да започнат да валят подаръците...нещо затишие се получи, май всеки ще  праща в последния момент...

# 201
Здравейте! Hug

Пуснах подаръчето на моето момиче. Ама колко бях бясна одевееееее. smile3514 Добре, че бързо ми минава. Simple Smile Служителката в пощата на централни хали ме накара да отворя кутията, за да види какво има вътре. Унищожих красивата хартия и няколкочасовия си труд по опаковането, а после тя го уви в амбалажна хартия #2gunfire Бълвах питони и варани и я пращах не по ягодите, а направо в малинажа, ама само на ум. Когато се скарам с някого, после се чувствам гадно и реших да си го спестя.  Поне сложи вътре от техните листа с балончетата, за да предпазим посудата .  Laughing

Мария Ч, страхотен подарък! Дано и твоето другарче да успее да те зарадва  Rolling Eyes А Mаришка как сладко се радва Hug Hug Hug

Пете и Алексче, браво на вашите момичета. Представям си как сте се почувствали. Моите деца свиреха на пиано и в края на всяка учебна година правеха т.н. продукции. Голямо вълнение бяха за мене техните изяви Hug

Рейнче, чудех се с какво ще се занимавам като се пенсионирам след някоя година, вече знам - ще отворя цех за пастърма, така и така ме карат често да правя hahaha

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 14:36 от evilan

# 202
evilan, доста неприятна история....най-важното е другарчето да остане доволно от подаръка..

Някой купувал ли е от тези Коледен подарък за деца...

Някой тук има ли да е завършил логопедия?

# 203
  • Benelux / Varna
Еви, не се притеснявай и не си хаби нервите излишно! Аз ще си знам, че си се постарала  Hug Кажи, кажи,,,пастърмичка прати ли ми, а?  Wine Glass, все пак туй винце с мезе го пия  Embarassed

Ухааа, Мариет, чакаме , чакаме!

Пете, ще дойда с най- голямо удоволствие, обещавам! Чакай ме за Коледа! Heart Eyes Hug

# 204
Леле, Еви, каква е тази "посуда"? Ти някой сервиз на Луминарк си сложила, признавай!  Party  Crazy
Завиждам на другарчето ти  Flutter

А мен никога не са ме карали да отварям опакована пратка  Thinking Явно усещат, че директно ще ги пратя в малинака и само декларация ме карат да попълня, че не пращам забранени неща  Mr. Green

Дани, не е до "упорстване", до нещо друго е...  Simple Smile Но какво е това "друго" не мога да кажа, а и едва ли някой може да го определи какво е то  Hug Някаква особена вид близост, да почувстваш пишещият от километри разстояние като твой близък, като сродна книжна /и не само книжна/ душа  Heart Eyes
Мисля, че ако си отвориш сърцето към нас, ще те почувстваме близка и няма да се чувстваш така "неотразена"  Heart Eyes
Дано да ме разбра  Hug

За логопедия точно мисля, че нямаме в темата специалист  Rolling Eyes

П.П. Надявам се, че Мариет ще е по-експедитивна от Мариш снощи   gydi

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 16:11 от Happy Mijjj ツ

# 205
  • ГОре на черешата...
Идаааааааааааа, аааааааааааааааааааааа, йеееееееееееееееееее, оооооооооооооооооо!!! newsm44 smile3521 newsm68
Другарче мило мое, Лотхен, какво направи ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes?!? Не съм очаквала, не съм подозирала, ама изобщо...и когато снощи Нели ми каза да си проверя кутията, пак не те заподозрях...днес бързам по обяд от работа, поглеждам в пощата - известие. Пишем домашни на бързи обороти, аз през това време мятам две торти, които ще вземат следобед Crazy, после мятам детето при логопеда и аз търча до пощата. Сърцето ми бие като камбана докато подавам бележката и пощаджийката мърмори, вадейки изпод рафта един голям кашон в прекрасна коледно-златна опаковка "Ааа, виж колко съм бърза, знам го аз, от 7-ми..." - малееее, като чух "7-ми" побеснях - ма как 7-ми, днес сме 10-ти, какво е това нещо, как може чак сега да ми носите известието newsm61, а оная лелка само вдига рамене. Идеше ми да я удуша smile3511. Като поех кашона и видях името на Лотхен, мое другарче вече било, ми идеше направо да се пресегна през прозореца. Миличка Лотхен, колко ли си се тревожила, че не пиша, че подаръкът ти го няма още при мен Confused...тичам до логопеда, влетявам вътре и...заниманията бяха до тук, естествено Mr. Green. Какво ти "р", очичките вперени в голямата красива кутия и нямо питат "Ех, какво ли има вътре?". По пътя към вкъщи две детски крачета подтичват по-бързо и от мен, беж нагоре по стълбите и ...се захваща едно разопаковане на кашона...а той олепен здраво hahaha...най-сетне дружно го отваряме и вътре, ах, вътре...пакет след пакет, опаковани толкова старателно, толкова красиво, че онемяваме и двамата...щастие, алено щастие прелива и топли дома ни:
Скрит текст:

Какво имаше в този вълшебен кашон ли, освен любов? Първо отворихме пакетчето с прекрасните топки за елха и те веднага заеха мястото си на нея:
Скрит текст:

После, внимателно опаковани и цели-целенички пристигнаха два шоколадови Дядо Коледовци и бонбони Линдор, които мисля да раздавам след извършено добро дело  hahaha
Скрит текст:

После дойде ред на думите. Топли, сърдечни, пълни с обич - благодаря ти, Лоти, за всички прекрасни пожелания, знам, че идват направо от сърцето ти и затова ги ценя още повече txtloves!
Скрит текст:

А картичката е прекрасна!!!

Разбира се, къде без Бухльо - ето го, изгладен  Laughing краси гордо трапезарията ни:
Скрит текст:

Лоти, благодаря ти особено за книжките за децата - Андриан беше толкова нетърпелив да отвори пакетчето със своето име, че не можах да го удържа - прекрасна книжка за оцветяване и с информация на български и английски за Коледните празници - чудесна е, в този момент вкъщи цари тишина - чете си и я разглежда, после ще оцветяваме двамата - той- неговата, аз моята книга....
Скрит текст:

Книгата за Калоян не отворихме - ще си я отвори сам след малко, като се върне от училище.

И...този път не удържах, уж щях да я оставям под елхата, но опипвайки  Whistling, а и ти споменаваш нещо в писмото за нея, разбрах коя е...Лоти, дълго се чудих дали да е включа в списъка, защото надвишава сумата от 20 лв, но пък знаех, че покрай празниците има много промоции, дано си я взела така, извини ме иначе Embarassed...Балканска сага! След Тангра и Нестинарка скоро ще се потопя в още една вълшебна книга #Cussing out Heart Eyes!!!

Ох, да не забравям нещо? Че то иначе може ли...
Моето алено щастие от едно прекрасно момиче - благодаря newsm51!!!
Скрит текст:

# 206
Ехааааа! Прекрасно Коледно вълшебство е сътворила Лоти! Честито Мариетка! Hug

# 207
Всичко е повече от прекрасно! Направо е вълшебно! Браво на Лоти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 208
Мариетка, честито ЩАСТИЕ, само така мога да го нарека Heart Eyes

Браво на Лоти Hug Heart Eyes

# 209
Ех че прекрасни подаръци Heart Eyes Браво на Лоти и завид на Мариета. Честно да си кажа хич не се чувствам вън от играта, за мен вълнението е същото  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт