Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 871
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Деси, давай групи, идеи, всичко приемам с удоволствие. Най-лесно е да изхвърля, но ако ще свърши работа на някого ще се чувствам по-добре.

Слив, мога да си представя. Свекърва ми е така, колко неща има... Майка ми и тя не изхвърля...
Аз почвам метода КонМари, дрехи поотделих, но съм само в началото, следват книгите и ще махам всичко, което си стои непрочетено повече от година. После влизам в кухнята и изобщЕ при местенето, което предстои, се надявам да няма нищо излишно преместено.

Пете, за макароните забравих да ти кажа вчера. Съвсем успешно си звучат твоите, те не се надигат, то няма и от какво. Но и аз един път правих и втори път няма да се заема Simple Smile Толкова играчка не е за мен Simple Smile

# 181
ДУ  Hug

И аз уж се пазя да не трупам и все идва един момент, в който се оказвам затрупана... Как става тоз номер, не знам  newsm78
Ули, това разчистване да не би да означава каквото си мисля?  Simple Smile Намерихте ли вече?  Simple Smile

Деси, видя ли колко бързо свикват кучовците  Heart Eyes

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 182
  • Варна
Добро утро и от мен!

Мариш страхотна емоция ,браво и на Мария  Hug

Улииии,да се оглеждам ли  Mr. Green

Ох,след малко отивам на изпит стиснете по един палец моля  Crazy

# 183
  • София
Лоренка успех!

Ули,моя приятелка казваше,че когато човек се премества в друго жилище,това е идеалния момент да се отърве от боклуците.
Ние,когато се местехме използвахме момента да се разчистим максимално.Отделно всяка есен изхвърлям.И отделно не купувам  bowuu
Има една приказка,която според мен е много вярна"Излишъкът е порок".

# 184
Миж, не, не още, но по-добре да започна навреме с разчистването, за да е по-лесно при опаковането после. Все си мечтая как ще опаковам всичко, после в един ден ще пренесем всичко, а няма да се влачим седмици както последния път.
А съм го правила по този начин, ама на, неорганизирана съм и това е.

Лоренка, не преди 17.12.  Whistling

# 185
  • Пловдив
Лени дано със зъба всичко се оправи.

Ули ето ти и две групи за подаряване
https://mobile.facebook.com/profile.php?id=229184753947371

https://mobile.facebook.com/profile.php?id=265816736904168

ето и две групи с благотворителна цел, активни в момента
https://mobile.facebook.com/groups/1691260634443742

https://mobile.facebook.com/groups/819392631493162

Ако не ти се отварят, махни мобилето отпред, че съм през телефона.

Връщам се от библиотеката, натоварена като магаричка Simple Smile

Лоренка, стискам палци и успех. С трупането от време на време имам проблем, но като цяло разчиствам. Доста неща по разни базари занесох, а и тези групи за подаряване са ми ок, защото така като ми е жал да хвърля здраво нещо го подарявам на някой, който да го ползва.

# 186
  • София
Пете, за макароните забравих да ти кажа вчера. Съвсем успешно си звучат твоите, те не се надигат, то няма и от какво. Но и аз един път правих и втори път няма да се заема Simple Smile Толкова играчка не е за мен Simple Smile

Ули, че не се надуват - така е, ама моите приличат на сплескани черупки. Като са готови ще покажа, на какво мязат.  hahaha

# 187
Маришкаааа,честити ти подаръци! Твоята радост е толкова непринудена,че на човек да му е кеф да ти направи подарък!  Simple Smile  Запази способността си да се изненадваш!  Hug
Мария Ч,ти си страхотна,но това аз си го знам отдавна!    Heart Eyes
Ули това с изчистването го направих при смяната на летния със зимния гардероб. Но,има още какво да се желае.  Wink

# 188
Рейн, благодаря за кафенцето...

Да не помислихте, че се "отървахте " от мен в темата?! 

Тези дни съм многооо заета, много работа и ангажименти...започнах да плета и един шал, голяма радост ви казвам ...аз отдавна се каня да се науча, и една колежка ми показа...

Да ви питам, когато сте започнали да пишете в темата в началото, мислехте ли, че просто си пишете някъде???..... newsm78, без да има обратната връзка....опитвам се да ви опозная, много сте ми и ми е малко  трудно да имам представа за всички...надявам се скоро да успея да навляза в постовете ви и мислите...

Хубав ден от мен!!!

# 189
Привет и от мен Grinning

Много се зарадвах на певческите изяви на Кати и Бояна Heart Eyes Браво на душиците мамини!

Нарче а ти защо така посред нощите, а? А? А?  Mr. Green
Бързо тука на отчет Naughty

За трупане на вещи си говорим - като малка, че и после бях голям Плюшкин, всичко събирах и пазех. Все ненужни неща, разбира се. Сега, обаче, всичко изхвърлям, колкото по-молко неща, толкова по-лесно за чистене Whistling А и въздуха е по-чист, като няма какво да задържа прах.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 11:09 от Kosty

# 190
  • София
Много се зарадвах на певческите изяви на Кати и Боряна Heart Eyes Браво на душиците мамини!
Кости,
Скрит текст:
Бояна, не Боряна.  Hug

# 191
....опитвам се да ви опозная, много сте ми и ми е малко  трудно да имам представа за всички...надявам се скоро да успея да навляза в постовете ви и мислите...
Това се постига с времето и със желание, не е нужно да се пришпорваш Peace Hug
И ние все още се опознаваме, въпреки че минаха 3 години от първата игра. А и постоянно идват нови и нови попълнения - някои се вписват идеално и остават, други просто не се появяват повече. Е, случвало се е и да ни хулят, за това че ние сме толкова непринудени и чисти във взаимотношенията си тук, пък те, чуждите, не могат да се пригодят към атмосферата ни. Но това са стари теми ...

Пете Embarassed
Скрит текст:
сори, срам да ме яде, дето казва мама Embarassed Поправих го. Винаги съм си мислила, че е Боряна ooooh! Embarassed

# 192
  • Кърджали
Дани, все пак опознаването е дълъг процес. Аз мъжа ми, дето сме 7 години заедно, все още имам чувството че не съм опознала, та толкова момичета с които пишем на едно място за 1 година ли. Още повече че повечето имат възможност и на живо да си се събират.... Имало е моменти в които съм си мислила че сякаш зорлем се бутам между тях, но пък е едно приятно тук, та тези моментни мисли бързо изчезват.
Благодаря ви, момичета,  нали си е моята принцеса, много и се радвам, колкото и скромни да са и изявите. А радостта в гласчето и като повтаряше колко е щастлива от това че е пяла на сцената  Heart Eyes
Лоренка, успех на изпита. Ще се справиш.
Другарче,  мило другарче, изпратих ти дарче. Оглеждай се, ослушвай се. Надявам се да ти хареса. Малко е, скромно е, но е от сърце.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 11:38 от Aлекcандрa

# 193
  • София
Дани, ние започнахме в Литературния спамо-чат.Малко по малко се пълнеше с мнения,споделяния на различни книги и вкусове.Там се роди и идеята за първата коледна игра.След това,за да не се пълни спамо-чата се отделихме в отделна тема.В началото се измисляше заглавие на темата,след това си остана само едно.
С течение на времето,темата ни стана доста обсъждана и четена.Но не всеки,който се включи успя да се впише.Причини няма да коментирам,защото аз имам мое мнение и виждане за нещата,което боя се не се припокрива с мнението на всички.
Започнахме да се виждаме и извън форума.Срещи,които носят много заряд и емоция.Някои от тях се провеждат извън София.
А за да опознаеш даден човек,според мен е доста трудно.Чети постовете,там се крие ключа от бараката.
Ти си много мил и тактичен човек.Не се притеснявай да кажеш това,което те тормози.Тук винаги ще срещнеш приятелска ръка.

# 194
  • Benelux / Varna
ДУ и от мен  Hug
Пия си чайчето с вас и ще излизам на разходка, ей тъй да се пошляя по улиците,,,,пък току виж съм купила и някой друг подарък за под елхата ми. Пък може и нещо за другарчето да си харесам  Embarassed

Маришче, страхотно подаръче си имаш от Мария!
Поздравявам я за избора да включи нещо ръчна изработка.
Аз също съм се опитвала когато имам възможност да прибавя в пакетчето ми нещо ръчно изработка за другарчето, хващала съм се без ни най- малко опит да имам за това,,така уших първата си рокличка за книжка за едно другарче ( намерих кройка в нета и се пробвах, мисля че се получи) , после плетох един шал, че даже не знаех как се завършва,,,ама една приятелка ми показа по скайпа, цирк,,,ама важно е желание да има и времеее за това, най- вече време, желание всеки има вярвам.

Пете, виж какво сега, ако няма да ги ядете тези макарони, виждам доста сладки си направила и се готвиш да правиш,,,прати ги бе,,,има кой да ги изяде насреща  Embarassed
Аз много обичам ванилените кравайчета и все тях правя за Коледа, но тази година ще пропусна май. Може една доза меденки да направя , ако ми остане време другата седмица, че ще правя торта за една сладуранка и ще стягам багаж.
Браво на Бояна! Още много сценични изяви й пожелавам!

Алексче
, браво и на твоето Кати!
Лоренка, успех на изпита мила!
Забравих някой и нещо, ама до след малко като се сетя  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт