Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 868
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Кърджали
Аз такова.... Браво на Мария Ч. Представила се е пивече от добре, личи си как Мариш сега лети из облаците.
По инерция продължавам да се оглеждам за жокери.  Laughing Явно искам и втори подарък  Joy Но ще си го получа другата седмица   Heart Eyes
Обаче се притеснявам че в сравнение с това което видях тук, а и получих, моят подарък изглежда от скромен,  та по - скромен. Не се сърди, другарче, толкова мога явно....
Досега четох новата ми книжка, още малко ми остана.  Heart Eyes
Сега ще се опитам да поспя, не ми се спи нещо, но всички вкъщи си легнаха и да не им преча.Беше хубав ден покрай емоциите и вълненията на дребосъчка.

# 166
  • На високо
Ау, Мариш, много е хубаво! Браво на Мария Ч.! Много емоции ти осигури! А и на нас Grinning!
Алекс, как се представи Кати? Пяха ли днес? Сигурно е омаяла всички!  Hug
И честит имен ден на майчето ти!
Благодаря пак за поздравите за Аниния ден! Hug
Ох, и аз се притеснявам за подаръка си, май не са обмислени добре съставните му части. Един миш-маш се е получил  Thinking... Другарче дано се зарадваш все пак!
Деси, в особени посредници между теб и А. се превръщат котаните. А кученцето свикна ли напълно с теб? Бели прави ли?
Утре сутринта ще продавам на един благотворителен базар в детската градина на по-малката си дъщеря.. Малко неочаквано ми дойде молбата на учителката да се включа , хич не ставам за тази работа, но нямаше кой друг да помогне в този час. Дано мине добре и се съберат парички за лечението на едно болно момиченце.
Лека нощ!

# 167
Среднощно включване правя, но няма как да не вляза да честитя този страхотен подарък . Маришиии , да ти е честит , всичко е супер . ! Мимето определено има много добър вкус , личи си по всичко ! Браво , Миме ! Целувки и за двете ви .  Hug

Налегна ме много работа тези дни , даже днес бях от 9 до 22 часа на работа , преди празниците дадоха зор клиентите . Но ще се опитам до събота или най - късно понеделник и моето подаръче да пътува за ....... За къде ли ?  newsm78  Mr. Green Шттт , тайна е още .  Mr. Green

# 168
  • В Балкана

Рейни.... защото в петък вечер ще съм си в Софето и (живот и здраве) ще се видя с едни прекрасници Party  Party Обаче пък тебе няма да те видя май Thinking А това не е хубаво=
Аааааааа!!!  Twisted Evil  Аз оня ден като писах, че съм отпуска "днес и утре", сиреч - вторник и сряда, то това какво предполага!?  Twisted Evil  Че четвъртък и петък съм на работа, т.е. в София.
Дам, брой ме в отбора на прекрасниците.  Flutter  Flutter  Flutter  И ми носи неистинският подарък.  hahaha  И аз ще ти нося твоя.  Sunglasses  Mr. Green  Hug

Добро утро, дами!  bouquet

Честит имен ден на Авглига, Ленинка, Незин малък бонбон и мама на Алекс!!  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави!!  Hug

Нези, тук съм.  Simple Smile  Hug

Мариш, чуден подарък си имаш!!  Hug  И ръчно плетените ти ръкавичкиииии..  Crazy   Представих си те съвсем цветно и реално.  Laughing   Heart Eyes   Hug 
Браво на Мария Ч.bouquet

Чудите се къде да си сложите подаръка.. А моят още не е събран - целия.  Shocked   Shocked
Купих хартия за опаковане..  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Не знам, как ще се оправя с нея.   newsm78  ooooh!

Хубав четвъртък!  bouquet

# 169
  • Кърджали
Добро утро!
Събудих се, че трябваше да будя дребосъчка за градина. Сега я слушам как се разпява в банята. Как му се пее на това дете рано рано?
Аз ще си полежа още. Добре,  че има кой да я разкарва тия дни....
Авлига,  благодаря че питаш.  Пя Кати заедно с вокалната група снощи.Добре се представи. То все още участието и е за натрупване на самоувереност (че е много притеснителна и страхлива). Всъщност, записах я само колйото да има контакти с деца (че прилича на мен и трудно  общува с нови хора), а то взе да и се превръща в огромна страст. И другата седмица имат концерт,  но него ще го пропусна...
Да съберете много парички за болното детенце. ..
Остава ми само да пожелая лека работа на работещите.... Ще во наглеждам...

# 170
Ухааааа, какво страхотно начало на деня имам след като надникнах тук  Heart Eyes
Момичета, прекрасни сте  Hug
Поздравления на Мария за страхотните подаръчета, които е избрала, неблагородно завидях за дрешката за книжки! За ръкавичките не толкова, защото тук просто няма къде да ги разходя  hahaha
Мариш, развълнувах се с теб  bouquet
Мери, мило, де се губиш?

# 171
  • Пловдив
Добро утро и от мен, днес почивам Simple Smile

Авлигче, кучо свикна може би с нас. Чат-пат прави бели и се пошляпваме с някоя хартия Simple Smile днес ще го водя на лекар и официално да си му извадя документи.
Човек за да се включи в благотворителен базар има нужда само от сърце, без значение дали става дума за продавача или купувача, защото по тези базари, ако всеки, който се спира пуска по левче сумите ще се събират много по-бързо, опита ми сочи, че много хора се спират за да купят нещо на далавера, което е жалкото.
Това детенце има ли във фб страничка да я разпространим, а който желае и да преведе някаква сумичка?
Котаните не са ми особен посредник, защото и без тях се чуваме и вуждаме понякога.

Сега ще се оправям да потеглям към библиотеката.

Желая ви прекрасен четвъртък.

# 172
Добро утро Simple Smile

Аз се чудя, защо темата ме викаше, а то Маришка била оподарена Simple Smile

Мария Ч., браво на теб. Страхотен подарък!

Другарче, събрах всичко, което си бях наумила, и книгата ти взех вчера от Панаира. Сега остава да опаковам и на 16.12. пращам. Запиши си да знаеш, кога да идеш да търсиш Simple Smile

Сериозно съм решила да се заема с изхвърляне и отърваване от всичко ненужно у дома. Затрупали сме с вещи, дрехи и т.н., а не искам да е така. Хем внимавам да не купувам нищо ненужно и пак. Смятам няколко дни да посветя на това.
Обаче сега се чудя, къде мога да даря дрехи и изобщо неща, които са здрави и използваеми. Някой с идеи?

# 173
  • София
Добро утро,

Всичко видях (прочетох) вчера, но бях изтощена и не можах да се включа.
Та, Маришка, честити подаръци. Мария Ч. , страхотна изненада. Като ви познавам и двете  Hug Hug Hug

Рейнче, супер кафе. И много се радвам, че ще се включиш утре.

ТочиHug Hug Hug Това са сълзи на щастие.
Скрит текст:
(на хормони, де)

Скрит текст:
Не мога да не се похваля, ама пуста майчина гордост. Моето гардже ( Бояна), вчера стъпи на голямата сцена - НДК, в зала 1. Заедно с вокалната група пяха пред 4000 човека и Веселин Маринов  hahaha Голяма вълнение беше, повече от страна на родителите, отколкото на децата  hahaha hahaha hahaha.

Хубав ден и после пак ще мина. bouquet bouquet bouquet

# 174
  • Пловдив
Ули от София беше нали?
Свържи се във фейса с движение на българските майки, там със сигурност ще приемат всичко.
Иначе във фейса мога да ти дам групи за подаряване.

# 175
  • Пловдив
Пете, браво на сладурката, следващия път пред още по-голяма публика й желая.

# 176
  • София
Лотхен, ила тука  Hug  Heart Eyes Hug Hug  Heart Eyes
Рейни, а, това е добре  Hug , аз пак нещо не съм Фнимавала, че си отсъстваща само за 2 дни  Crazy
Добро утро, деца Hug
Сега на патеричка да честитя имен ден на сладката Ани, дето така сладко говори на баба си Heart Eyes

И честит празник на Авлигченцето и Ленинка! Да ви закриля св. Анна и да сте здрави и благоденстващи  bouquet

Рейни, сипах си кафе, благодаря  Hug
Вчерашното кафе на Нези беше подобаващо коледно и много ми хареса, казах ли ви? Heart Eyes
Ходих на панаира, обаче не видях нито Лу, нито Камиче, не успях за мене книги да взема, че бях с малкия. Докато отметна неговите книжки, и той започна да губи търпение ...
Петенце, това са много хубави вълнения  Heart Eyes  Party

# 177
  • София
Пете,браво на вас!
Ули,къщата ми е малка и аз винаги се пазя да не трупам.Съвет за даряване не мога да ти дам,защото старите дрехи на Марти ги пращам на зълва ми или на свеки/която обича да трупа/, а нашите ги оставям в пликове до кофите.Предмети и други дреболии нямам.Дет се вика имам два сервиза за хранене и си ги ползвам.
Скрит текст:
Онзи ден ММ ходили на ремонт в някакво жилище.Беше шокиран,казва ти не можеш да си представиш как ние сума хора не можем да поместим една секция,вътре то сервизи,тенджери,дреболии,тигани,цирк.Хората не преценяват,че това нещо де факто не го ползват.Ей така си стоят по кутиите и кашоните.

# 178
Здравейте, прекрасници Hug

Благодаря на всички за поздравите вчера Hug почерпих се с един пръст винце Laughing догодина повече Laughing

Вчера, какъв ден беше  ooooh! нали бях на зъбар Tired
Скрит текст:
оказа се, че зъба много ми се мести и има опасност да падне Sad е толкова години го местим, толкова болка съм изтърпяла, толкова години не смея да се усмихна и вече сме накрая, ако стане това не знам. Та ще минавам на крем супи или водна диета най-добре, но няма как заради кърменето Tired въобще много се притесних, искам сега за Коледа да се закрепят нещата Praynig стиснете по едни палчета за мен Praynig

Иначе до панаира не ходих- имам и без това много непрочетени книги, а и сега чета повече на четеца, голям мерак ми е, та ме чакат и там сигурно 60-70 книги и така Mr. Green

Мариш, страхотни подаръци- книжката, дрешката /особено с тези бухали/, ръкавичките, подаръците за малкия Heart Eyes въобще за всичко е помислила Мария Ч. Hug А тефтерчето е един път Heart Eyes аз като луд фен на Париж Mr. Green

Да ви кажа, за играта с книжки за децата- набързо се записах да участваме още преди да реша, че може да е измама, а и нали до офис на Еконт и пратих аз, а пък после почнаха да идват книжки за малкия- страхотни и той като се радва и обяснява, че били от новите му приятели Grinning но вчера взех една книжка, надписана вътре за него от другото момченце, много мило ми стана Blush

Авлигче, дано съберете парички Hug аз като бях в гиманзията открихме една инициатива с приготвяне на различни сладкиши, които продавахме на другите ученици и паричките се даряваха на нуждаещо се дете. Та си остана традиция, вече 12-та година се провежда Heart Eyes

Алекс, браво на Кати Hug гордост ти е тя Hug

Благодаря за отзивите за маникюра ми Hug Нелко, мислех, че е детско с тези снежни човеци, но свикнах Crazy
Не знам дали ви казвах, че исках да ходя на коледното парти на фирмата, но то в София, аз без книжка, ММ трябваше да ме чака ooooh!, но се оказа сега, че го поканили от бившата му фирма на парти и то на същата дата. Та се зарадвах аз, че ще успея да отида, за развлечение, пък той се разсърди, че няма да съм с него Tired е какво да правя там, никой не познавам, докато моите колеги са много готини Grinning мъжка му работа, ревност Mr. Green

Пете, още повече радости да ти носи Hug а за сладките да кажа и аз-кога?!откъде намираш време Mr. Green

Ще търся днес някакво коледарско стихче/ песен като обикаля малкия за кравайчета да го казва Rolling Eyes ако някой има нещо подходящо нека ми прати, може и на ЛС  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
  ooooh! ooooh! ooooh!

# 179
  • София
leninka`, да си призная, сладките по Коледа, а и по Великден са ми страст. За тях време винаги намирам. Ей, онази вечер макароните ги почнах в 9 и в 11  ги приключих. А как, само, ми се искаше да се пъхна в леглото още в 9 с книжка....ама....така е като ме кефи.... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт