Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пух,това е мой пост,в който наистина не знам,какво да кажа Blush
Мариш, представям си те,развълнувана,държиш ръкавичките и не знаеш как да изразиш благодарност с думи.
Сигурна съм,че Мария, ще те разбере.
Голяяяма прегръдка от мен и за двете ви  Hug

# 151
  • На планетата Земя
Ехааааа, колко хубавооооо! Мариш, представям си те как грееш! Мария, страхотен подарък! И книжката, и дрешката, и всичкото. А това тефтерче ми е познатоооо и мноооого любимо. Я да си признава тоз, който получи подобно в предишна игра?  Laughing

Аз съм супер смешна - седнала съм върху кутията на другарчето ми и се опитвам да я затворя. Голяяям смях! Ами като нямам кутии подходящ размер, страшен ребус ми е това. И моето другарче ще си помисли, че обувки съм му взела, или чехлички ....

Я да ида да седна пак ......

# 152
Не можах да не дойда да видя как и на какво се радва Маришка Grinning  Heart Eyes Hug Това ли е първия подарък? Че аз съм малко назад  Blush

Честит имен ден на празнуващите!  bouquet

# 153
  • ГОре на черешата...
Ех, Мариш, сега, когато те познавам, си представям съвсем ясно огрооооомната усмивка, която грее в момента на лицето ти Grinning! И има защо - толкова е затрогващо и мило, браво на Мария! И книжката за Гушко е страхотна, скоро да я прочетете!

# 154
  • София
Ехааа, Мария Ч. е майсторицата на айряните тази вечер  Heart Eyes. Честито, Мариш   Hug!

Я да ида да седна пак ......
Joy просто сложи кутията вместо стол и стой тук!

# 155
Съжалявам, че само това ще пиша сега, ама аз ..... се разревах. Сериозно ви говоря!
Страхотен подарък!!! Страхотни жестове! Честито Мариш! Браво Мария!  Hug Heart Eyes
Започвам да се притеснявам, че моят дар е скромен и дребен в сравнение с това тук. А едва сега започваме!
Все едно кашона е за мен и току що аз съм го отворила  Heart Eyes

Лека нощ и сладки сънища!

Утре ще се постарая да се включа адекватно Blush

Честит имен ден на Авлига, Ленинка, мама на Алекс и Незиното чудо!  bouquet bouquet bouquet
Св. Анна е покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени. Нека закриля всички, които сме под нейното крило. Нека в новата година донесе на тези, които искат най-голямото щастие preggo или поне една-две сватби да имаме в темата  Flutter

# 156
  • София
Слив  Hug Hug Hug
Чувствам се разбрана и някак ми е по-леко  Heart Eyes
Камиче, Нел, Миле, Мери, Вени, Мариета, Вени,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Точи бееее, няма да ривеш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мария Ч.,  Heart Eyes Hug Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 157
  • София
Миле, да дойда да седна аз  hahaha Ше се затвори, обещавам!  Joy
На именяците ще честитя след малко  Crazy

# 158
Леле, Мариш, страхотен подарък!!!  Crazy Чакането си заслужаваше  Mr. Green
Браво на Мария.Ч! Невероятна е тя!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Маришко, искам и аз прегръдка.
Чета, гледам и направо си представям как се чувстваш! Гледай сега и ръкавичките си пробвала. Чудни подаръци, чудна Мария Ч.!

Мери, започна оподаряването с една прекрасна Петя и едно щастливо Лофче!
Лягам и аз с усмивка!

# 160
Заслужаваше си чакането Laughing.
Честито, Маришка Hug
Браво, Мария Hug Страхотен подарък Grinning

И аз си имам такова тефтерче, Гигова ми го подари за миналата Коледа.
Гигова Hug Hug Hug

Другарче, цяла вечер опаковах  ooooh!. Знам си, че където пипат моите ръчички - става страшно Party Утре или в петък ще го лъзна по една от магистралите.

А за следващата Коледа вече знам какво ще подаря на моето другарче - книжка за осветяване Simple Smile

# 161
  • ГОре на черешата...
Уау, Мариш, супер ти стоят Peace!
Точ, обърши нослето, принцесо Heart Eyes!

# 162
  • София
Има един човек с подобен тефтер,но той е много ценен,не си го давам на никой Hug

# 163
  • На планетата Земя
 Hug

Ставам и прибирам партакешите, така ми се доспа, умря ми музата. Утре ще я викам пак, време до Коледа кооолкото искаш.

Лека нощ, момичета!

Мариш, и да не легнеш с ръкавиците сега!  hahaha

# 164
  • Пловдив
Ехааа, Мариш прекрасни дарове и емоция.

Другарче мое, твоя подарък ще е...в кутия от обувки, ако пропуснеш този елемент може и да те зарадвам. Още малко ми остава...

Тази вечер къпах куч, сега след като се стопли, дъвчи кокала, а аз след малко мислв да лягам, че утре рано ще търча до библиотеката, после обратно до нас, после куч е на лекар, след това мисля да се видя с дружките, а вечерта ще се разделям с котанките най-вероятно Sad знам, че А. ще ги гледа в момента ги обича толкова и му липсват както аз не съм предполагала, че някога може да стане, щастлива съм от факта, че успя да се привърже към тях от части благодарение на мен, аз бях тази, която ги пускаше горе и ги оставяше да нощуват при нас спокойна съм, че и друга жена да отиде да живее там, моите мацита няма да бъдат натирени в нищото.

Общи условия

Активация на акаунт