Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява играта за размяна на подаръци-книги?
Какви са изискванията за участие в играта за размяна на книги и допълнителни изисквания за участие в играта за размяна на подаръци-книги?
Какви са правилата за изготвяне на списъци с желани книги за играта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява играта за размяна на подаръци-книги?
Играта за размяна на подаръци-книги е инициатива, при която участниците изготвят списъци с желаните от тях заглавия, след което се тегли жребий между тях, за да се определи кой на кого ще подарява. Подаръците включват книга и картичка, а по желание на изпращащия може да бъде добавен дребен сувенир и нещо шоколадово. Играта се провежда два пъти годишно - коледна и лятна, като при повишен интерес може да се играе повече от веднъж. Хората, които живеят в чужбина, трябва да предоставят адрес за получаване в България.
 - 
				Какви са изискванията за участие в играта за размяна на книги и допълнителни изисквания за участие в играта за размяна на подаръци-книги?
За да участвате в играта, трябва редовно да присъствате в темата поне два месеца или да бъдете препоръчани от активни участници. Работна група от редовни потребители ще решава кога и дали новите хора могат да се присъединят към играта. Участниците трябва да живеят в чужбина и да предоставят адрес за получаване в България. Списъците с коледни подаръци трябва да включват книги на цена до 20лв.
 - 
				Какви са правилата за изготвяне на списъци с желани книги за играта?
 - 
				Кога се провежда играта за размяна на подаръци-книги?
 - 
				Какви са правилата за подаръците в играта за размяна на книги?

просто сложи кутията вместо стол и стой тук!					

или поне една-две сватби да имаме в темата  

Ше се затвори, обещавам!  

. Знам си, че където пипат моите ръчички - става страшно 
!

знам, че А. ще ги гледа в момента ги обича толкова и му липсват както аз не съм предполагала, че някога може да стане, щастлива съм от факта, че успя да се привърже към тях от части благодарение на мен, аз бях тази, която ги пускаше горе и ги оставяше да нощуват при нас спокойна съм, че и друга жена да отиде да живее там, моите мацита няма да бъдат натирени в нищото.