Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява играта за размяна на подаръци-книги?
Какви са изискванията за участие в играта за размяна на книги и допълнителни изисквания за участие в играта за размяна на подаръци-книги?
Какви са правилата за изготвяне на списъци с желани книги за играта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява играта за размяна на подаръци-книги?
Играта за размяна на подаръци-книги е инициатива, при която участниците изготвят списъци с желаните от тях заглавия, след което се тегли жребий между тях, за да се определи кой на кого ще подарява. Подаръците включват книга и картичка, а по желание на изпращащия може да бъде добавен дребен сувенир и нещо шоколадово. Играта се провежда два пъти годишно - коледна и лятна, като при повишен интерес може да се играе повече от веднъж. Хората, които живеят в чужбина, трябва да предоставят адрес за получаване в България.
-
Какви са изискванията за участие в играта за размяна на книги и допълнителни изисквания за участие в играта за размяна на подаръци-книги?
За да участвате в играта, трябва редовно да присъствате в темата поне два месеца или да бъдете препоръчани от активни участници. Работна група от редовни потребители ще решава кога и дали новите хора могат да се присъединят към играта. Участниците трябва да живеят в чужбина и да предоставят адрес за получаване в България. Списъците с коледни подаръци трябва да включват книги на цена до 20лв.
-
Какви са правилата за изготвяне на списъци с желани книги за играта?
-
Кога се провежда играта за размяна на подаръци-книги?
-
Какви са правилата за подаръците в играта за размяна на книги?

!!! Довечера ще пищя!
!
Браво на Бояна, представям си какво вълнение е било за теб! 

Добре, че бързо ми минава.
Бълвах питони и варани и я пращах не по ягодите, а направо в малинажа, ама само на ум. Когато се скарам с някого, после се чувствам гадно и реших да си го спестя. Поне сложи вътре от техните листа с балончетата, за да предпазим посудата .
, все пак туй винце с мезе го пия

Явно усещат, че директно ще ги пратя в малинака и само декларация ме карат да попълня, че не пращам забранени неща 

, а оная лелка само вдига рамене. Идеше ми да я удуша
. Като поех кашона и видях името на Лотхен, мое другарче вече било, ми идеше направо да се пресегна през прозореца. Миличка Лотхен, колко ли си се тревожила, че не пиша, че подаръкът ти го няма още при мен
!
, а и ти споменаваш нещо в писмото за нея, разбрах коя е...Лоти, дълго се чудих дали да е включа в списъка, защото надвишава сумата от 20 лв, но пък знаех, че покрай празниците има много промоции, дано си я взела така, извини ме иначе
!!!