Сладкарничка за книги - тема 57

• 21 885
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Ех, че е хубаво в темата  Hug Hug Hug
Лотхен, Мариет, Гани страхотна вечер ми създадохте. Много ви се радвам  Hug Hug Hug

Миж, гледам го твоя сериал и хем ме ядосва хем продължавам Simple Smile

# 226
  • Кърджали
Точи, вижда ми се финалната линия. В понеделник влизам в болница, ако не реши да излиза само до събота - неделя, когато ми е термина. Няма да пропусна да се похваля и тук, когато събера сили. А книгата "Там, където загинаха дърветата" мога да ти я пратя за прочит. Аз днес я довърших, беше ми много интересна. Не е скучна, разказва интересни истории, усещасе чувството за хумор и ирония (и самоирония). Принципно заглеждам предаването му "120 минути", харесва ми, та може би и затова от доста време заглеждах книжката. И благодарение ма Лоренка я имам и я прочетох, увлича си. Ако някой я иска, да свирка, няма да ми е проблем да я пратя

Я, и Лоти получила подарък.
Утре ще очаквач да видяжще се появи ли и моето другарче с подаръче.

# 227
  • София
Ехааа, Лоти, каква двойна радост за теб днес  Heart Eyes Party Hug
И милата Гани как само се е постарала да те зарадва!

Наистина играта е уникална и носи изключителни емоции  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да кажа на моето другарче, че подаръкът му е изпратен и съвсем скоро да го очаква  Mr. Green Flutter

# 228
  • на североизток от Рая
 Искам в нов пост да благодаря на две прекрасни момичета, които днес зарадваха мен - Мария Ч. и Точка и 1/2.

Мимка ми връща една книга, ама ми е сложила и чудни сладки изкушения. През голямото междучасие се подкрепих с едно Чудо, чудно ми дойде с кафето. Party А сега се подкрепям с шоколад, като го гарнирам с домашни печени орехи. Нали ядките са основната ми прехрана, тази вечер са орехи. Мимка, благодаря ти за сърдечността!  Hug

Точка и половина ме зарадва с прекрасна картичка, с още по-прекрасно пожелание. И как се усеща, че идва от сърцето й. Точи, сякаш чувах гласа ти, виждах и очите ти. Обичам те!  Hug Нека всяка добра мисъл се връща при теб утроена, носи този дух винаги.

Кости, прати татко си, мила, да провери за нещичко за теб. Едно птиче така ми каза, идва днес, кацна на прозореца и докладва.  Wink Hug

Айде, бе, Нара, ела дай една дъвка, че то тез орехи ми напълниха зъбите. пфуу.

# 229
Днес наистина много подаръци!!!  Heart Eyes Страхотно!  Grinning
Съпреживявам емоциите ви, момичета  Hug Hug Hug

Миж, гледам го твоя сериал и хем ме ядосва хем продължавам Simple Smile

Защо те ядосва?  Laughing
Може в скрит текст да не издадем сюжета  Laughing

НелиHug

# 230
Утре ще очаквач да видяжще се появи ли и моето другарче с подаръче.
Да кажа на моето другарче, че подаръкът му е изпратен и съвсем скоро да го очаква  Mr. Green Flutter
Чакам де, чакам  Mr. Green Hug

Алекс, благодаря ти, но аз сериозно мисля да си я взема. Лятото на панаира на книгата я обикалях 5 пъти. Ще я взема и нея по-натам  Peace

Нелко!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
  • На високо
Добър вечер, мили момичета Grinning!
Прекрасен кашон си получила, Мариетка! Лотхен го е напълнила с вълшебства! Щаститето ти е направо заразно Simple Smile!
А аз имам картичка от чудесната невероятна Точица Heart Eyes! Благодаря ти от сърце, Точ Достави ми радост Simple Smile! Прегръщам те цялата заедно с малката Точунка в коремчето! Hug Hug Hug!
Петя, браво на талантливата сладка Бояна! Голямо изживяване е било за нея да се изявява на такава голяма сцена! Направила те е толкова щастлива!
И Кати така е накарала мама Алекс да се гордее с нея!
Дев, заслужаваш това признание в работата! Все така да е и в бъдеще! Hug
С тези разкази за перипетиите ви в пощите сега се чудя да опаковам ли кутията още у дома или не newsm78! Досега не са ме карали да отварям кашончетата за да видят съдържанието, но знам на каква служителка ще попадна. Въоръжавам се търпение, подготвям се за изненади и се запътвам към пощата утре...или в понеделник Другарчето да не губи търпение - ще дойде кашончето отваряно или не.
Днес с ММ пообиколихме магазините за подаръци на децата, които ще получат на коледното парти на фирмата му. В крайна сметка взехме главно книжки от Хеликон, не харесахме друго. Набелязахме някои неща за домашния Дядо Коледа, но по-късно ще ги купим, че и без това се чудя къде да крия пакетите от двете любопитки. ММ не беше особено разговорлив днес, а и въобще в последно време. Не знам какво го мъчи. Нещо са тегави отношениата ни напоследък и ми е едно такова....смачкано. На всичкото отгоре и хремата не ще да ме пусне, а уж оздравявах. Тази вечер отново съм с температура, след поне два дни без такава. Май към антибиотици отиват нещата Rolling Eyes.
Днес благотворителния базар мина много добре. Предлагаха се ръчно изработени от талантливи майки и деца неща - картички, сладкиши, играчки, коледна украса. Бях изненадана колко много родители с добри сърца има - изкупиха почти всичко, а някои пускаха парички в кутията и без да вземат нищо.
Май няма страничка във Фейсбук болното момиченце, Деси. В една от първите групи в градината е. Мисля, че болестта му не е точно животозастрашаваща. Има нужда главно от рехабилитации и раздвижвания. Официално изнесената информация за заболяването му беше доста оскъдна. Случайно дочух, че е нещо като ДЦП или някакъв тип мускулна дистрофия. Не знам...Може би такова е желанието на родителите - да не дават голяма гласност на проблема с детето. Инициативата за базара е изцяло на детската градина и родителите на другите деца. Миналата година по този начин се набираха средства за друго болно дете.

О, Камиче, и ти ли си оподарена Grinning!
А и Нели има изненадки Simple Smile!

# 232
Миж,
който гледа да не чете:
Скрит текст:
до последната серия на първи сезон съм и тая Реджина за какво я намесиха, стигаше си бабето.
Иначе ми се къса сърцето за Джеймс и "терапията", която му предстои. Ще го унищожат момчето. Но пък много ми харесва образа на Оливия, изненадаха ме приятно с нея определено.
 Но от тая Реджина нямаше нужда.

# 233
Ули,

Скрит текст:
Реджина изиграва своята роля по-натам, ще видиш.
А за горкият Джеймс да, права си... такива ужаси му предстоят  Cry
Образът на Ливи много еволюира, тя ми е една от любимките заедно с Анна и Каролайн /не знам дали Каролайн се е явила вече до където си ти /

# 234
  • София
Специално пуснах компа,за да мога да се включа и да честитя адекватно подаръците на Лоти и Мариет.Вкупом.,със страхотно чувство предадохте всички емоции момичета!Много ви се радвам.
А за пощаджийките не ми се говори.От сума време насам въобще не искам да ги посещавам.Като знам,че какъвто и труд да хвърля за опаковка на моето другарче/което вече е готово/,те ще ме накарат да я намачкам,скъсам,за да зяпат вътре дали не нося взрив.

# 235
Миж,
Скрит текст:
само заради това, което предстои на Джеймс се замислям дали да гледам нататък. Няма да го издържа  Cry не мислех, че ще стигнат до там, макар да е хубаво, че го показват.
А ми кажи за Реджина, моля те, аз нямам проблем да знам предварително, тъкмо да спя спокойно Simple Smile

Аз си мислех, че съм изключени с негативни впечатления от пощите, ама не било. Предпочитам да платя доставка с куриер, ама да си спестя нервите. Другарче, моля те, наистина, прати ми по еконт.

# 236
Ули,

Скрит текст:
няма да те лъжа - тежки са сцените, да. Прецени си дали да го гледаш. Точно преди трансорбиталната лоботомия го извеждат от болницата, възстановява се дълго и така...  Cry
Реджина открива, че съпругът на Сара е жив във Франция, но с тежки мозъчни увреждания.
После Керълайн /сестрата на Джордж/ й разказва играта /на Реджина/.
И други неща стават... Абе гледай го филма, готин е!!!  Simple Smile

# 237
И аз най-обичам когато другарчето, което дарява радост, бъде оподарено в същия ден. Лоти постарала си се да зарадваш другарчето си, но и Гани се е постарала да зарадва теб.

Нели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А на Точка и половина ще и дърпам ушите Naughty Тя е, нали?
Скрит текст:
Защо бе Точ? Ся ме засрами и се чувствам едно такова Embarassed
Много ме радва вниманието ти, но ми е и много неудобно. Но няма да ти дърпам ушите Mr. Green Много си ми на сърцето, нъл знайш Hug Heart Eyes

# 238
Миж,
Скрит текст:
ще гледам , ще гледам. Милият Джеймс...  Cry
Дано поне докторът и Карълайн се преоткрият Simple Smile
Дано и бабчето малко да се посмири.

# 239
  • София
Момичета, прибирам се скапана чак сега! Имах дълъг работен ден, а после и родителска среща, но с такова удоволствие почетох и усетих емоциите ви!  Hug
Поздравявам ви всички, прекрасни преживявания сте осигурили за своите другарчета! Браво! Тюх, развълнувах се! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт