Зимата ухае на снежинки с малки Юлски беболинки.

• 37 131
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Поспаланчо хич не ти е скучно с твоята принцеса  Hug

За гърнето реших. Ще й купя едно за да я запозная с него. Ще и дам да го види и опипа после ще я сложа да седне върху него с памперс да си поиграе и после ще я пробвам и без памперс и ако не й хареса няма да я тормоза и ще чакам. А между другото на седалка в банята най бързо се учат , защото виждат от възрастните , че и те ходят там и им е по интересно.

О цикъл  ooooh! вече за 4 път ми идва и е ужасно. Идва ми с 2 дни по рано и продължава с 1ден повече. А течът е като от чешма. Два пакета превръзки не ми стигат за 5дни  Shocked веднъж дори щях да си сложа от тези за след родилното памперси толкова ми беше писнало през 2 часа да ходя да се мия защото се омазвах. Дано не си остане така защото не се търпи. Сега съм си вкъщи и е ок ми ако трябва да изляза не ми се мисли.

# 676
Надка, кърменията ми са като при теб - сутрин, в 6 и в 9, и вечер + 120 гр ам. Цикълът ми е редовен вече трети месец  Peace Стефи, течът е като при теб два дни, после се нормализира.
Днес пюрето, което забърках, имаше лук, морков и зелен боб. Всеки ден си измислям различни комбинации. Всичко се изпапква сладко  chef

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 16:54 от Ni4onka

# 677
  • срещу двата комина :)))
ей за този лук много се чудя, как и по колко давате  newsm78 аз хич не ям , та се чудя дали и на бебето да дам  Joy

# 678
Търнър, и аз много неща не ям, но на баткото давах всичко, да не е като майка си hahaha
Но лук, чак към годинката, като почнах да му готвя Peace

# 679
  • срещу двата комина :)))
Търнър, и аз много неща не ям, но на баткото давах всичко, да не е като майка си hahaha
Но лук, чак към годинката, като почнах да му готвя Peace

то сигурно така трябва, ама на мен само от миризмата ми става гадно, същата работа и с чушките  Joy

# 680
Честитa половин годинкa нa нaшите слaдки юлчетa.Aз дa се включa в темaтa, зaхрaнилa съм с тиквa, 3 денa не му хaресa особенно aмa яде около 50гр успях дa нaбутaм сложих вътре кърмa и минa номерa.Търсих слaдък кaртоф нa пaзaрa нямaше, свaрих купен от Смолян(зaредилa съм се с 20кг от сигурен източник), яде 2 дни добaвих и кърмa.Следвa пaщърнaк, всички претa сa от мен прaвени.Цикъл нямaм още,бях писaлa, гинекологa кaзa дa не чaкaм скоро,то сaмо цикъл ми липсвa ся.Дa се оплaчa, мaлкия звяр не спи нощем, буди се нa 1,5-2ч и суче, понякогa му се игрaе, ще луднa вече.

# 681
Честита половин годинка на всички бебчета,които празнуват днес  bouquet

Моето диване цял ден рева,сигурно е някой зъб  Sad Сега заспа,а аз се готвя утре за един изпит.Ще е дълга нощ  Crazy

# 682
  • до едно тепе
Пепилота сладки картофи има в големите вериги магазини. Аз взех от Била онзи ден. Преди имаше един човек  на Четвъртък пазара, който отглеждаше и продаваше, но откак го затваряха за ремонт не си спомням да съм го виждала. Thinking
Аз бъркам зеленчуците. Картоф с морков, тиква с пащърнак и оризова каша месих вчера. Днес давах пюре от круша и оризова каша.
Цикъл нямам още. Надявам се и да не дойде скоро, че като помня предния път каква касапница бяха първите 2-3 цикъла  ooooh! Пиех ударно вит. Ц и пак след всяко кърмене се омазвах като прасе. Тогава ми дойде чак като махнах нацяло дневните и останахме на вечер, нощем и сутрин в 6ч.
Неспокойно спи и моята. Заспа в 8,30 и вече веднъж я гушках,че се събужда. Ще стане поне още 2 пъти докато аз си легна и после вече ми е мъгла колко пъти суче. Миналата нощ в 5 вече много яко ми беше писнало да ме буди и погледнах колко е часа на таблета, за да я дам на баща и, но той не беше станал още и реших да не го будя. Примрънка, дам и гърда, посуче и се обърне на др.страна, след малко пак се обърне да си търси гърдата и така през 10-15 мин понякога. Обикновено започва към 5,30-6 и в 7 вече яко ми е писнало и я отнасям в хола да я гледа баща и, а аз се връщам да си додремя още час докато той излезе за работа Crazy

# 683
  • София
Поспаланчо и моята щерка беше така,докато я оставях да спи при нас - буди се на 20 мин и иска да суче,явно й мирише на мляко и давай юруш на маслините като съм й под ръка...Не спах няколко дни и се отказах от споделения сън...Защото сън нямаше  ooooh! В кошарата си спи спокойно и се буди на минимум 3 часа за ядене.Имало е случай и на 7 часа,но веднъж май беше.
И при нас е така с доспиването - тя се буди към 8,забаламосвам я до 9 - татко й става и аз си доспивам до 10-10,30 ,когато той излиза . Като почива съм откарвала до 12  Party

Аз цикъл имах вече няколко пъти,но толкова безболезнен,че на късмет не съм се изцапала .Хич не мога да го разбера кога ще идва... Даже последният път гърдите ми не омекнаха... Една файда от раждането - безболезнен цикъл  Joy

Картофче от Лидл ще взимам,там има редовно!

Днеска една приятелка ми праща снимки с коремче,след месец ще ражда и ми разказва за подготовката... Ех,пак ми се дозабременява  Laughing

Сибил,успех утре...Не те знам как се оправяш и да учиш... ooooh!

# 684
Ние с Алекс сме точно като поспаланчо със спането, все ендо разказа нашите вечери и нощи.

Моят човек сефте се сдоби със сополи и е много неприятно. Те са едни редки (слава Богу), ама не съм имала досега такъв проблем. Капя с морска вода спрей на Стеримар и попивам с клечка за уши, ако се задълбочи какво да правя?
И още един въпрос - да го водя ли на лекар само с хрема и попипващ си едното ухо? newsm78 Няма температура. Тук рязко захладня и всички се натръшкаха. Ние досега сме здрави, но аз усещам гърлото.

Дано да е зъбче, ама май го настинах бебето и много ме е яд!  #Cussing out

Честита полумесечинка на всички бебета! След нея всичко изведнъж става още по-бързо!!! Весели мигове за някои, а за други като нас ежедневие! Целувки bouquet

# 685
За спането: или се буди веднъж към 3-4ч. и го кърмя или не се буди до към 6-6:30-7. Кърмя и пак задремва за малко, защото баткото става и го събужда.
Цикъл ми дойде вече 2 пъти, не болезнен, но обилен. Ще се нормализират нещата след време Peace

Сибилче, късмет, дано го вземеш Praynig Hug Как учиш и аз не знам, особено вечер ooooh!

Крейзи, Стеримара 3 пъти на ден, не повече. При моите от влажното време им закапват носовете, но се оправят. Все пак, ако те притеснява нещо иди Peace

# 686
Поспaлaнчо мерси зa съветa, вече пробутaх кaртофa от нaшите, вбъдеще пaк ше яде тaкивa тaкa, че дa свиквa с вкусa,aз опитaх пюрето не е лошо, дaже е слaдичко с кърмa.Момичетa дa питaм от когa се дaвaт кaшите, ние сме тежички и мисля към 7ми месец.Друго дa попитaм,смятaм дa дaвaм кис. мляко домaшно квaсено, от кой месец могa , зaщото нaвсякъде рaзлично пише?

# 687
  • Русе
И аз да похваля Ели. Вчера е изяла 120гр. Пюре от картоф и тиква, приготвено он мен. Аз имам домашни няколко вида зеленчук и месо. Захранваме се ът една седмица и досега беше голяма борба докато натикам лъжичката пюре, но вчера ме изненада приятно. Въвела съм само картоф и тиква. Ще видим днес как ще бъде.
Аз цикъл още нямам и по добре че сега и с него не  ми се разправя, а пък и обикпжвенно пия и хапче за стомах, когато ми имда а сега няма да мога защото се и кърмим. Затова не бързам.
Ние още нямаме зъбчета, а на каката и излязоха първите две на 4,5 месеца.

# 688
  • Пазарджик
Crazy според мен иди на лекар да погледне детенцето,защото мойта когато беше болна всичко започна от нослето.Започнаха течни сополи и се засилваха до следобяда.Вечерта я заведох при педи и каза и зачервено гърло,а нямаше температура или нещо друго.На нас ни помогна  назик бебе(от първото пръскане почти спяха сополите)а за гърлото вит С и Са
Днес поставиха на малката пентаксим и синфлорикс и другия път хепатитната и сме готови.8.500 ,но понеже много се разрева не я премерихме и колко см е пораснала.После като се събуди ще я премеря.Док каза много скоро да очакваме зъбчета,но предвид нощните ни събуждания ми е ясно ,че много я мъчат.Взех и дентокинд да пробвам и с него.Дано малко да я успокои.Тези дни сме си само на мляко,сигурно от другата седмица ще започнем пюренцата отначало.

# 689
Благодаря, момичета! bouquet
Действам с витамин Ц, капки и топли дрешки.
Тук не се ходи на консултация всеки месец, а на три месеца, също така не се взима кръв и урина и не се прави ехограф. Мисля и да не тормозя бебето. При захранване тук съветват да се започне с каши с добавено желязо. Аз след зеленчуковия обяд внедрих каша за следобедна закуска, безглутенова с кърма. Изяжда си ушите с нея, но изваждам само 20 мл. кърма. Излизат към 7-8 лъжички максимум. Тъй като няма всички зеленчуци на готови пюрета сами ли си правим другите видове и след тиква, картоф и морков какво мога да дам?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт