смяна на матрак - съвет

• 2 479
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, наскоро си купих  легло BRIMNES и матрак HOVG ,който се води с индивидуално пакетирани пружини и дебелина 24см.Слагайки го върху леглото ми се видя,че стана много високо / около 60см/ .Сега мисля да го сменя с по-тънък матрак / 18см/ и съм се спряла на MARGEDAL ,но той не е пружинен ,а с пяна и това ме притеснява.Има ли някой впречатления от тези матраци с пяна и въобще струва ли си да го сменявам ?

# 1
Не знам името на нашия матрак. В ИКЕА имаше една смяна на имена по едно време...Но матрака ни е точно с пяна, а не пружинен и по-удобен от него не сме виждали до този момент!  Peace Мисля, че е 16см.

# 2
Ако става въпрос за легло /а не кушетка/, страниците имат две положения за монтаж - това дава възможност да се използва и по-дебел матрак, без леглото да става твърде високо. Проверете как сте монтирали леглото, преди да сменяте матрака.

# 3
Много ви благодаря !  А от колко време го ползвате ?

# 4
Ние си ползваме матрака от 3 години насам. На мъжа ми даже проблемите с кръста му минаха откакто спим на този удобен матрак.

Вярно е и това, което казва Алисса  - леглата имат възможност за две позиции на матрака и  има възможност да не ви е толкова висок.  Peace

# 5
Ако става въпрос за легло /а не кушетка/, страниците имат две положения за монтаж - това дава възможност да се използва и по-дебел матрак, без леглото да става твърде високо. Проверете как сте монтирали леглото, преди да сменяте матрака.
Да, става въпрос за легло и ще погледна дали има такава възможност, но се съмнявам,защото е с чекмеджета.
    Благодаря ви !

# 6
 Здравейте,
отново повдигам тази тема за матраците от Икеа.Тъй както вече писах закупения от мен пружинен матрак се оказа прекалено висок и мисля да го сменя ,бихте ли споделили повече впечатления от матраците с пяна и каква марка от тях бихте препоръчали. Става въпрос за дебелина 18см или 20см.
  Благодаря предварително на всички,които се включат.

Общи условия

Активация на акаунт