Искам да кажа ... (65)

• 53 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
 Laughing Като не мога да обяснявам, ще снимам 
http://prikachi.com/images/729/8521729n.jpg

# 631
Явно има душ гел Ябълков пай - с аромат на ябълки , ванилия , канела и масло . Поръчан от някой чужбински сайт .
 Ша си е кифличка , но не дразеща поне за мен Grinning
  За каймата - яйца по шотландски / мързеливи май се водеха / яйца варени облечен с кайма ./  http://gotvarstvo.bg/a/shotl_eggs
   Редактирам се  - публикувах без да видя снимката на Ша  Joy

# 632
  • Tам през Атлантическия океан
Има такава козметика с различни миризми  Laughing

# 633
  • София
Ако имате отговорни тийнове съседи, ползвайте си ги, що не. Аз съм казала на щерката на кумовете ни, че може да я ползваме някой път, тя много се занимава и си ги гледа децата и изобщо е много отговорна.
Шефката ми също ползва тийн-съседче - те децата й са големи сравнително, на около 10-12г, но са американци тука и не смеят да стоят сами вечер късно у дома.

# 634
  • София
В събота сме на Междузвездни войни  smile3508
Нека силата бъде с вас.

# 635

Я, кажете какво да правя 2 кг. телешка кайма, ММ я донесе снощи, нямам свинска да я смеся, няма и да излизам повече днес. Дайте някоя изпитана рецепта с телешка кайма, моля!

правя много неща с  телешка (по полезна е )
същте неща както и умешана със свинска  Laughing  
Само кюфтета не съм правила  Wink

Като за начало може да я разделиш и замразиш , докато решиш какво ще правиш.  Hug

Напира ме да се фукна   Laughing
новите ми ботенца  Flutter

Скрит текст:

# 636
  • Ямбол
Их, прекарала съм се, моят душгел е само ванилия, моля ви се:
Скрит текст:

# 637
Само натурална  'козметика' ползвам   Wink
студено пресован органик зехтин , шиа масло , сода , ябълков оцет  Wink Laughing  има и още ама нЕма ви се обяснявам  Laughing Hug

# 638
На теб  повече нещо с мента ще ти отива Лиляна, така ми се струва. Wink

# 639
Абе, защо може да  ме боли преднен долен зъб, първият  в ляво тоест newsm78

# 640
Покажи  Wink снимай.

# 641
А то това остана .А  и усмивката  доста са ми я виждали. Нали червилата преди време също си показах Grinning

# 642
# 643
  • някъде ... тук ...
Уж легнах да почивам след водката по никое време и преди коледното парти... позабавлявах се с четене тук  Laughing
Онна, някое приятелче с по-голяма кака няма ли?
Когато бабите и дядовците са на другия край на БГ, се оправяш с приятели и по-големите им деца. Иначе за утре вечер си мислех, че големият ще гледа малкия, но съм си правила сметките без кръчмар. Нагласихме дребния на пижама парти на друго място.

# 644
Готини боти, Дес.  

Гледате ли "Черният списък" по Нова? Определено успя да ме заинтригува този сериал, нищо, че са дали само 2 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт