Нашите second hand находки - тема 32

• 142 005
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Ох, каква хубава чанта на Алекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 571
Чантата е мн.готина.Това ми е любимият цвят.Мисля,че не е истинска ''Прада''Може по номера да се провери.Някои ф-ми имат и телефон за връзка и проверка.Било с цел да проверяват нещо във връзка с производителя на ментета.И аз не запомних какво.Моя роднина от щатите ми го каза.Така бях сигурна за разкошна чанта Coach,че е истинска.След проверка на мойта близка се оказа супер менте.Не,че има някакво значение. Simple Smile

# 572
  • София
Честита чанта, страхотна е! Дори и да не е оригинална, само фактът, че е нова и естествена кожа е достатъчен да й се радваш много Simple Smile

# 573
Благодаря ви, момичета. Не ме интересува дали е истинска, харесва ми много. Пък и за тези пари нова кожена чанта си е находка. Защото си купих от нормален магазин нова чанта за торба пари като подарък за РД в края на януари. Преди няколко дни взе да се къса вече, а не нося 3 хляба и 4 кисели в нея. Simple Smile

# 574
Алекс, уникална чанта! Със здраве да си я носиш.  Hug

# 575
  • Sofia
Интересно ми е как за 10лв.нова чанта .Обикновено са много по-скъпи подбраните стоки в малките ВУ.
В това което влезнах вчера/и няма да повторя/беше нагъчкано с вехтошарски неща,все едно е бит пазар.Едно момиче мереше някаква дреха и като попита колко струва чух продавачката да казва 100лв.
Не можах да разгледам,имаше две жени и беше немислимо и аз да се набутам,голяма теснотия...но всичко ненужно и вехто беше събрано на 10кв.м. ooooh!

# 576
Днес посетих един от новите магазини -Dress you,само бутикови дрехи,всеки артикул е с цена.
Навремето Ла fiesta имаха обособени кътове за бутикови неща сега отделни магазини-нова политика явно?
В Тракия беше лудница и в Мания и в Ла фиеста(днес там зареждаха пролет-лято,много рокли,блузи ,панталони)
момичета от втория магазин споменаха,че утре ще до зареждат .
Аз пък тръгнах за кожено якенце(от години издирвам моето),но така и нищо не намерих.

# 577
Чантата Прада е върхът ! Ето това е находка ! Hug

# 578
  • Пловдив
Днес обиколих доста ВУ из Пловдив. Ходих в Зиг - Заг - 14 лв. килограма, стоката не беше зле. Поне от половин година не бях ходила там. Залата за обувки беше затворена, имаше страшно много дънкови якета и бежови шлифери, ако някой си търси. Друго не ми хвана окото. Купих си едно трикотажно поло, на бежови и червени раета, за работа. Минах през Мания - Централни Хали и Пощата - пълна трагедия. От Тракийската Мания отмъкнах две черни поли - Зара - не мога да намеря снимка в нета, а се пере- и Онли -

# 579
  • Пловдив
Вече съм на лятна вълна:
Скрит текст:
Скрит текст:

Доволна съм!

# 580
  • bad@ss
Много готина пола  Flutter

От мен един много симпатичен лисик  Heart Eyes

# 581
# 582
  • София
Последните нещица са много хубави, едни такива нежни, ефирни, чудесни за лятото.

# 583
  • гр.Варна
ЛуДната соната, направо ще умра от завист.  Heart Eyes Винаги имаш страхотни попадения.

~Étoile~ , всичко е прекрасно,със здраве да си ги носиш.  Peace

# 584
  • bad@ss
Някак те мен намират  Heart Eyes

Във Фраша в РУМ Тракия дрехите са 2 за лев, но как нищо не хваща окото Blush
Има хубав голям хладилник с фризер. Хотпоинт. 250 лв. Нямал гаранция. Ако си търси някой...

Общи условия

Активация на акаунт