Нашите second hand находки - тема 32

• 142 085
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А вие защо не си искате? В нашия китайски магазин редовно се правят на ударени ама поискаш ли дават.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 14:19 от Мацето

# 556
Тяхно задължение е да се маркира абсолютно всичко и да дават фискалният бон.Аз лично винаги си взимам бон,ако не дават сами, си го искам.Нали ако ме проверят данъчни,че не съм го взела и държа в мен до напускане на обекта ще ме глобят 5 лв. Mr. Green
Много пари крият тия,може и препират нещо.

# 557
  • Sofia
Днес влезнах в Мъпед Маг на бул.Стамболийски/Хр.Ботев/,заредили са вече с пролетно-лятна стока,но нищо не си харесах.

# 558
От няколко теми нищо не съм показвала, да се запиша в тази:
Яке, всъщност изглежда така
Кожено яке Atmosphere
Дънки M.Officer(цветът е мастило), които мисля малко да поскъсам на места
И кецове черни, сиви

А дали утре Зиг Заг Краснодар имат ново зареждане, мисля да ги посетя. Thinking

# 559
Genuine , всичко е супер- честити находки!

# 560
  • На брега на реката
Особено вторите кецове много ми харесаха!
От скоро гледам и Ремода са пуснали секция "любими", но пък не мога да схвана при тях как падат цените. Не бях влизала от повече от седмица и не ми изглежда като да са намалени спрямо предния път. А уж дебна 2 рокли  Mr. Green

# 561
  • Най-красивата страна
Днес ходих в Мъпет маг на Пирин.Ново зареждане.Пред вратата застанали прекупвачите -4-5 мъже,зад тях жените и най-отзад няколко момичета.Като отвориха ,като хукнаха тия хора да бягат и да се блъскат.Като стадо животни Shocked
Дръпнах се за да не ме блъснат.И все пак намерих едни нови бели сандали за детето -7лв. и една тениска за мен-2,80,чанта Hernan-6.90.Доволна съм.

# 562
Да си покажа новата  чанта Prada. Беше чисто нова, с етикетите и навита и залепена с хартия и тиксо дръжка. С огромно учудване намерих и сертификат за автентичност вътре. Може да е истинска, може и да не е, че китайците фалшифицират всичко, но на мен си ми харесва, и е от естествена кожа. Simple Smile Излезе ми 10 лв от малко, квартално магазинче. Simple Smile

цък
пак
и още една

# 563
  • Най-красивата страна
Алекс1,разкошна е чантата.

# 564
Алекс1 чантата е страхотна,браво за находката.

# 565
Е,  безспорна находка

# 566
Алекс, честита находка Heart Eyes

Хареса ми и якето на Genuine и шалът с очилатите зайци

# 567
  • Бургас

Мисля, че утре ще са на най-ниските /падащите всеки ден/ цени, а следващата събота ще е зареждането, но магазина е огромен и при тези цени могат да се намерят симпатични неща... особено поли, дънки, панталони  Peace

# 568
  • Sofia
Днес влезнах в едно малко магазинче ву в Белите брези,пълно с вехтории на безумни цени.
Къде я намери тази чанта,че и нова...

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 21:01 от Doli

# 569
Скрит текст:

Мисля, че утре ще са на най-ниските /падащите всеки ден/ цени, а следващата събота ще е зареждането, но магазина е огромен и при тези цени могат да се намерят симпатични неща... особено поли, дънки, панталони  Peace
Благодаря bouquet
Ще разгледам и без това ще съм наблизо, но рядко си  харесвам нещо на най-ниската цена. Tired

Общи условия

Активация на акаунт