Нашите second hand находки - тема 32

• 142 099
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мисля, че вискозата имитира коприна, но е от дърво  newsm78 Надявам се да не греша  Embarassed
Аз избягвам от доста време разни полупрозрачни неща, трудно си намирам и нося удобно бельо и разни долни дрехи, заради кърменето.

# 541
Мен вискозата много ме запарва. Не мога да отида например на работа с такава дреха и да изкарам 8 часа. На третия ще съм вир-вода.  ooooh!

# 542
  • София
На мен ми харесва като материя, хем е нежна, хем по-тежка някак в сравнение с памука, но пък неприятното е, че е много чувствителна при пране и сушене.

# 543
Аз много харесвам полиестера - много лека материя, и най-важното - не  трябва да се глади  Laughing /само да не бъркам нещо материята  newsm78/, нещо подобно
http://www.everything5pounds.com/images/mu/2016/02/17/sleeveless … -blue-25624-5.jpg
http://www.everything5pounds.com/en/Printed-Lace-Skater-Dress/p/ … bestSeller#image3

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 11:25 от Ая

# 544
  • Пловдив
Изобщо не съм съгласна, че за HM важи приказката с киселото грозде Simple Smile
виж за пижамите от там и бельото съм съгласна, че са читави, за детското нямам поглед.

Видях много хубави обувки, със здраве да се носят.

# 545
  • София
Maidenly, много хубави обувки. Особено трицветните  Heart Eyes

H&M са тото, има и хубави, и некачествени неща. Като цяло не очаквам много от тях, те са бързооборотна мода и не са замислени да се носят дълго.

# 546
Наистина прекрасни обувки! И едни прекрасни сака видях , особено много харесах второто  Heart Eyes

# 547
Обувките може да не са мой тип,но са в отлично състояние.Струва си.
Аз повече си падам по вещи за дома.В софийският ''маниер'' разглеждам всяка седмица.Днес видях някаква мебел нещо между стол и кресло със смотан мръсно бял калъф-50лв.Оляли са се.Иначе ми прави впечатление,че в ''шик-шик'' и ''мъпет маг'' не се издава касов бон.

# 548
Много ми хареса карираната риза-туника на Деси и шарените обувки. Аз никога не съм виждала читави обувки:(

От мен карирана ризка и чанта (лилаво-вишнева, но не личи на снимката)

Скрит текст:

# 549
Мили дами,моля ви кажете къде в момента предлагат хубави дълги рокли или по разчупени туники,може и онлайн някой магазин....

# 550
  • Пловдив
strept, страхотна чанта.

Чанта от Мания поща

Шал от Фрея на ПУ

Взех си и карирано долнище за вкъщи.

# 551
МОмичета като стана въпрос за Мъпет Маг,на вас дават ли ви фискален бон,АКО не го поискате изрично ?  Thinking
хе хе, то там са гоелми игри. На мен не ми дава ха последните пъти, когато съм влизала, но и не влизам там да им пълня гушите... И нали се сещаш, че ти и аз да се оплачем- една птичка пролет няма да направи

# 552
  • Sofia
Шалът със зайчета ли е?
Много ми харесва Hug

# 553
  • Пловдив
Doli, да на зайчета е.

# 554
МОмичета като стана въпрос за Мъпет Маг,на вас дават ли ви фискален бон,АКО не го поискате изрично ?  Thinking
хе хе, то там са гоелми игри. На мен не ми дава ха последните пъти, когато съм влизала, но и не влизам там да им пълня гушите... И нали се сещаш, че ти и аз да се оплачем- една птичка пролет няма да направи
Ако подадеш писмен сигнал в НАП,дават входящ номер и са длъжни да направят проверка.Не знам ако си имат свои хора да ги предупредят,може по-различно да стоят нещата.Но въпреки всичко проверка трябва да има.Ако са по-амбицирани може във всеки магазин на веригата да сложат техен човек да седи няколко дни през целият работен ден.После сравнява маркираното през тези дни и предишните отчети...въз основа на разликата е глобата.Иначе обикновен рушвет на място е някакви си 500лв.Нищо работа на печалбите,които реализират от парцаляците.Освен това съм сигурна,че персонала не се осигурява на пълен работен ден.Някой си затваря очите със сигурност!Да не говорим,че в реално време НАП вижда колко пари се маркират...И не им става съмнително,че маркираните средства са малко?Да не говорим,че лъжат и в кантара.И на двете вериги,които посочих по-горе собствениците са араби.Далаверата на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт