Нашите second hand находки - тема 32

• 142 130
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
МОмичета като стана въпрос за Мъпет Маг,на вас дават ли ви фискален бон,АКО не го поискате изрично ?  Thinking

# 526
  • Sofia
не дават,но и аз не искам

# 527
  • Пловдив
Последните ризи, които си купих са H&M...едната е произведена в Бангладеш, другата в Индия...в редовните им магазини не съм видяла друго освен произведвно в Китай...явно в нашата страна вкарват най-ниското си и долнопробно качество. Дрехите им в магазина са развлачени парцаля, представям си след пералня как ще са подходящи само за казана.

# 528
  • София
Аз днес за първи път си напазарувах от магазин втора употреба, до сега бях влизала няколко пъти, но понеже ме мързи да ровя много много все нищо не откривах.
Днес се заиграх и си тръгнах с 2 сака, 3 ризи с къс ръкав, 1 с дълъг и блуза.
Утре ще снимам и ще кача снимките, сега съхнат.
Бях в Мания в Младост 1. И на мен ми направи впечатление, че има скъсани и дрехи с петна.
Издадоха ми и някаква карта за намаление.

# 529
  • Пловдив
Айде, айде, пооляхте се с H&M. Имат и гадни дрехи, имат и хубави, както на всякъде. Аз лично съм си купувала на намаления доста добро качество дрехи и обувки. На малкия главно от там купувам. Чак от пъвото пране на боклука не са отивали нито моите, нито на малкия, който, като всяко дете въобще не пази. Звучите тип "гроздето е кисело". Аз си купих и два чифта боти, едните от естествена кожа, намалени от 120 на 15 лв. Естествено, ще предпочета нови боти, от колкото вмирисани от ВУ /достатъчно много съм купувала и от там/. Така, че не се оливайте, пазар голям, потребители за всеки магазин има.

# 530
Радвам се за теб, аз никога не съм си купувала обувки от ВУ. Дрехи от H&M съм купувала доста, ами не съм доволна. Може и да имат качествени дрехи,но не съм попадала на такива. Не значи, че няма,  но това не е моят магазин. Защо да сме се пооляли, коментираме просто.  Peace
Всъщност сега се сетих, харесвам им сутиените и като си чистя гардероба от стари дрехи, нося ги там и с ваучера им за 15% отстъпка си купувах сутиени преди да забременея. Скоро не съм, че с това кърмене..  Mr. Green
В Швейцария H&M са едни от най-евтините магазини.. Клошарска работа. Но са евтини, това е истината.

# 531
  • София
НМ и кисело грозде?  Laughing Ти сама казваш на какви ниски цени си пазарувала оттам. И аз съм на мнение, че в БГ идват стари техни колекции и с по-лошо качество дрехи.

Колкото до обувките, ето някои.

Bianco, купувани нови, естествена кожа:
Скрит текст:
Скрит текст:

Georges Rech, на редовна цена със сигурност не мога да си ги позволя. Ненормално леки и удобни и 100% естествени материали, вкл. подметката:
Скрит текст:
Скрит текст:

Още едни, ръчна изработка, също изглеждаха нови:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 00:25 от Maidenly

# 532
Честно казано и във ВУ и в новите магазини от типа H&M, Zara... трябва да се оглежда какво се купува, особено по намаленията. Моите редовни магазини са именно тези- втора зима нося боти намалени на 15лв. Разбира се, предпочитам нови- факт.
Нямам и финансов лимит за ВУ,  но в рамките на разумното. Купувала съм няколко неща за смешни пари, които като преправя стават жестоки. Всичко си е до късмет и мн оглеждане.

# 533
  • София
Новите неща в ХМ са ок.
Обаче на големите намаления съм ходила няколко пъти в един и същи магазин и мога да кажа, че сезон след сезон изкарват едни и същи стари боклуци, държани в склада. Те спокойно се сравняват с ВУ.

Обувки съм си купувала веднъж.
Тъй като съм разпространен номер, намирам само "баници"

# 534
Имам няколко рокли НМ от ВУ онлайн магазин, по 4-5лв, нови с  етикети. Много съм доволна, коректно описват ако има някакви дефекти на дрехите, но и аз избирам само нови с етикети.

# 535
  • София
Стари колекции , може би, се изкарват на намаления.Редовните дрехи са си от конкретната колекция.Пазарувам от сайта, купувала съм и от чуждите варианти на техния сайт, ако дрехата е изчерпана при нас.Дрехите са напълно същите-същите модели и поръчаното от Англия или Германия е също произведено в Китай или Бангладеш.
Имам доста дрехи, купувани нови на марката, детето също.Нито едно скъсано или развлечено нещо нямам  newsm78 Единствената дреха, от кояот не съм доволна е една рокля, на която след пране и с епоявяваха мазни петна от някъде си.Но това вероятно зависи от моята пералня, не от тях.
Обувки редовно купувам, най-вече балерини...имам едни любими, нося ги 4 години и вече са за хвърляне, но не мога да се разделя с тях  Laughing Търсих из ибей същите, искам ги пак  Crazy
От ВУ, марката, която най-много купувам също е H&M, в ремикса редовно ги търся по ключова дума.

# 536
H&M имат неща, които са много окей и се продават от години, например суичери и базови блузи и панталони и сака. Зависи и от материята. В последно време се върнаха на мода много кофти материи, като вискоза, полиестер и прочие, и се предлагат масово от всички магазини. Такава дреха е кофти и нова, а от ВУ е вече на парцал.

# 537
  • София
 Да, изкуствените материи са гадни, но им излизат по-евтино, но вискозата специално не е ли коприна? Или аз нещо съм в грешка, че й се радвам Simple Smile

# 538
Не знам, аз лично не я харесвам изобщо като усещане при носене.

# 539
  • Mediterraneo
Вискозата е на основата на целулозата- естествен материал, но се обработва като синтетичните. Аз никак не харесвам вискоза.

Общи условия

Активация на акаунт