Нашите second hand находки - тема 32

• 142 126
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
И аз бях в Мания Тракия, харесах си една пола и като я премерих, ужас. Отзад цялата прозира.  Joy
Обаче 35лв./кг. ми се вижда много скъпо на фона на парцалите вътре. Там много често виждам скъсани дрехи.

# 511
Аничк@ много хубави находки и на мен като цяло мъпет маг ми изглеждат малко парцаливи , била съм няколко пъти , но една приятелка си е купувала много хубави неща от там. Може би трябва да се уцели ,когато е ново зареждане  Simple Smile

# 512
  • София
За Мъпет си трябва ровене. Аз многократно съм си купувала читави неща за смешни пари. На малкия блузки за 1,50лв и дънки за мен и баща му за 9лв два чифта. Само в дни преди зареждане е било постничко. По мои наблюдения зареждат 2 пъти в месеца.

# 513
  • Ямбол
От магазин "Рефреш", от петък:
Скрит текст:

# 514
  • София
Бясна съм на тъпата Мания! Защо се излъгах, защо?
Грабнах една риза и един клин. На касата ми казаха, че са 8 лв, да си избера 3 неща за 10 лв и ще ми направят отстъпка. Аз си харесах една блузка за малкия, обаче с нея стана 12 лв, така че не хванах тази отстъпка. Вкъщи клинът се оказа скъсан и кърпен!
Честно, никога повече Мания.

# 515
  • Пловдив
Бясна съм на тъпата Мания! Защо се излъгах, защо?
Грабнах една риза и един клин. На касата ми казаха, че са 8 лв, да си избера 3 неща за 10 лв и ще ми направят отстъпка. Аз си харесах една блузка за малкия, обаче с нея стана 12 лв, така че не хванах тази отстъпка. Вкъщи клинът се оказа скъсан и кърпен!
Честно, никога повече Мания.

Случвало ми се е и на мене - преди няколко години две ризи от Ла Фиеста заминаха в боклука, защото бяха съдрани, а аз не ги мерих. За това, малко като даскалица Пена, но в пробната оглеждам всичко щателно.

# 516
  • bad@ss
Аз не помня дали съм писала как се изсмях на една от служителките в Мания Тракия. Обърнах ѝ внимание, че някой може би се е отказал и е оставил анцуг на дупки от "евтината" зала в "скъпата", а тя: "Дай да го видя! Ааа, не, няма грешка, от тази зала си е, това е Версаче!"  Joy Joy
С нанайсе дупки на крачола, ама Версаче  hahaha
Аз, естествено, си отнесох недоумението, ама не се стърпях и прихнах.

# 517
  • София
Вчера в Хуманата реших, че ми се рови. Гледам 10бр./5 лв. Харесах една кошница дрехи след като прерових всичко. Айде в пробната - нито един панталон не ми стана, разбира се Whistling Накрая останаха само три потничета и една дънкова ластична пола. Да ама пусто, нали има прИмоция, правя си сметка, че дори и само още две неща полезни да взема, все съм на далавера. Да ама щендерите се пообраха докато се мотам. Направих още един тур - разгеле намерих още три потника, една ленена пола в бледо зелено, но ще й мисля подплата, че май прозира, и две калъфки от нещо като фин бархет. Утре ще се барна на работа с дънковата пола Grinning

# 518
galia2007, най-лесно връщането от Ремикс става така:
Като си влезеш в профила - от падащото меню на името ти избираш бутон връщане. Там ще ти се появят всички артикули от поръчката, по която искаш да връщаш /стига да не са минали 14 дни от получаването/
До всеки артикул отстрани има бутон - връщане.. И така натискаш тези бутони за нещата, които искаш да връщаш. Накрая мисля, че имаше бутон да финализираш връщането и автоматично ти излиза, че си генерирала куриер. Мисля, че излизаше някакъв надпис подобно на това " Вие съставихте номер пратка..... еди коя си. Не е нужно да заявяваш куриер, през сайта автоматично се заявява като направиш по този начин връщането. Това поне има един плюс - че те таксуват 3,80лв.
Ако ти индивидуално си викнеш куриер - таксата е около 7 лв.
И накрая да кажа - винаги има касови бележки от там. Ако примерно си поръчала 5 неща - те ще дойдат в 5 кутии, но касовата бележка е за всички общо, и е залепена само на една. Винаги нея трябва да пазиш, ако реши да връщаш нещо, съответно и тези кутии, на нещата, които са за връщане.
Малко дълго го обясних, дано си ме разбрала  Wink

# 519
  • София
Аз не помня дали съм писала как се изсмях на една от служителките в Мания Тракия. Обърнах ѝ внимание, че някой може би се е отказал и е оставил анцуг на дупки от "евтината" зала в "скъпата", а тя: "Дай да го видя! Ааа, не, няма грешка, от тази зала си е, това е Версаче!"  Joy Joy
С нанайсе дупки на крачола, ама Версаче  hahaha
Аз, естествено, си отнесох недоумението, ама не се стърпях и прихнах.

А две рокли, които бяха в долната зала, ги видях качени в горната. Засилих се да ги меря - едната скъсана, другата седеше кофти.

# 520
Аз си купих туника от Фреа, но утре ще я щракна. Мерих черна, официална, вечерна рокля с етикет, чисто новичка, сатенена и ми падаше. Успокоих се, викам си: "Чак толкова дебела явно не съм, надценила съм се".  Joy

# 521
  • София
galia2007, най-лесно връщането от Ремикс става така:
.
Малко дълго го обясних, дано си ме разбрала  Wink

благодаря Hug Hug
генерирала съм куриер, намерих и бележката, надявам се всичко да е ок, утре предполагам ще го чакам-пуснах го до работата, та ще влача кутиите до там, ама какво да се прави
късно прочетох, че ако е във виртуалния портфейл, се появяват веднага парите, а превода ще го чакам, ама нейсе....
хиляди благодарности за съдействието Hug Hug 

# 522
Днес минах покрай 3-4 ''Мъпет маг'' и имам по-актуална информация.Попитах в единия кога и с колко падат цените.Продавачката каза,че и тя не знае.Всеки ден се обажда шефа и казва на  кое с колко да намали цената. newsm78Падали с по 1-2лв. на кг.Много странно ми се вижда.Зареждали всяка седмица.Съгласна съм,че се иска ровене,за което нямам нерви и не го правя,но цените са високи за такава стока.Днес 28лв/кг. за много демодирани дрехи хич не ми се връзва.Обувки 30лв.пак повечето в мн.лошо състояние.Погледа ми попадна на...пак завеси.Много широки и дълги,каквито трудно се намират за таван 3,20м.Много тежки.Ако в края на седмицата са там и цената ме устройва ще ги купя.

# 523
  • о`майна лунна нощ е
И аз бях в Мания Тракия, харесах си една пола и като я премерих, ужас. Отзад цялата прозира.  Joy
Обаче 35лв./кг. ми се вижда много скъпо на фона на парцалите вътре. Там много често виждам скъсани дрехи.

Скъсани дрехи днес видях и в магазина на НМ на главната в Пловдив. Блуза - стои на закачалката, виси й етикета ... с дупка на рамото. И то на място, на което няма шев, без следи нещо да я е задрало ... дупка. Нова блуза. Точно като тези, които се получават след сериозно носене основно при детските. И как да дам 10 лева за нея /намалена от 19,99 лв./ като тя неизлезнала от магазина вече прилича на полупарцал.

# 524
Туиг, вчера бях в Ейчема на главната. Отвратителен е тоя магазин.  ooooh!
Хич не харесвам какво продават по магазините им. Точно парцали.
В магазини втора употреба има по-хубави дрехи H&M, отколкото новите. Това си го обяснявам не знам и аз как.
Днес си купих сако.
http://prikachi.com/images.php?images/930/8676930k.jpg
Още едно:
http://prikachi.com/images.php?images/934/8676934R.jpg
И още едно:  Joy
http://prikachi.com/images.php?images/939/8676939b.jpg
Туника:
http://prikachi.com/images.php?images/943/8676943d.jpg
И още две туники и едни дънки си купих, но после, че бебето се разпя.

Общи условия

Активация на акаунт