Нашите second hand находки - тема 32

• 142 131
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • София
момичета, извинявайте за нахлуването Hug
за първи път поръчвам от Ремикс-а, и съм се прецакала с р-рите
искам да върна нещата, попълних според указанията, но имам някои неясноти
1 трябва ли непременно да викна куриер, или мога да ги върна от офис на Спиди
и друя ми въпрос е-пише да се прибави етикет и касова бележка, дрешките да са в кутиите
ще ги сложа в куриите им, но какви точно касови бележки да върна newsm78 newsm78

# 496
  • Пловдив
Галя, като съм поръчвала от Ремикса, никога не съм имала касова бележка...ако не се лъжа, времето преди да пуснат кутиите, получих касов бон с едно яке /но пак не зъм на 100% сигурна/

# 497
  • София
ми тогава, опаковам в кутиите и викам куриер, така ли
питам, щото от миниприкс, си ги връщам от офис на спиди, като снимам фактурата от поръчката
тук много не ми е ясно от обяснението им в сайта, пък не ми се създават излишни главоболия
четох че доста от вас връщам, затова разчитам на съвети Hug Hug

# 498
  • София
Галя, последния път като връщах, опитах да избера офис на Спиди, но май става само от адрес. Ако поръчката е била с наложен платеж със сигурност е имало касова бележка. Никога не са пропускали да я приложат.
Като пуснеш заявка за връщане, веднага излиза номер за проследяване в сайта на Спиди.

# 499
  • София
мерси, ще пробвам
някой да е имал отказ при връщане newsm78 newsm78

# 500
Ами аз като върнах моите, не съм слагала касовата бележка, защото не я знам къде е. Сложих всичко в кутиите и напъхах и техните си целофани със стикерите вътре, в един плик и на куриера. Дано ми върнат парите все пак. Вече си взеха 4лв за куриера  Mr. Green Ако нещо ми направят проблем повече нищо няма да си купя от там. Всички поръчки стоят в сайта, наясно са кога, какво и защо.

# 501
Връщала съм веднъж, но не си спомням за касовите бележки. Парите веднага ми ги въстановиха като кредит и си напазарувах други неща после.

# 502
  • София
Не знам дали сте споменавали назад, но Манияв Гео Милев при Т маркет е затворена. Аз видях още преди седмица-две, че маркета и другите магазини са се изнесли, но Мания още работеше...Днес-изненада  Grinning
Та се разходих до Мания Слатина, не бях ходила до сега. Не е много бейби и мама френдли с тези стълби, но качих количката.
Имаше хубави бебешки дрешки, но моят син е голям за тях. А тези, които му стават бяха по-зимни.
Нищо не си купих.
Та вероятно до тази Мания ще ходя вече или в Младост 1, като ме налегне музата. Аз главно за детски неща ходя там, за мен си взимам от Ремикс.

# 503
  • София/Севлиево
Нa 27.02. Мaния Гео Милев си рaботеше,дaже влизaхме с детето,но нищо не се споменaвaше зa зaтвaряне.Жaлко,беше ми един от нaй -удобните кaто локaция...

# 504
  • София
И на мен ми беше най-удобна сякаш...аз съм в Изток .
Дали ще отварят други? В Люлин нали няма вече от отдавна и сестра ми и баща ми са много нещастни  Laughing

# 505
И аз вчера се изненадах в Гео Милев... 

# 506
  • Пловдив
От Ремикс абсолютно винаги прилагат касова бележка, кат последната поръчка, която получих касовата бележка беше натъпкана найлонов джоб, който беше залепен отвън на целофана, където и товарителницата на куриера. Ако посочиш, че искаш парите да ти са във т.нар. виртуален портфейл, от който можеш да пазаруваш други неща в Ремикс, ги виждаш веднага, щом получат пратката. Ако искаш да ги възстановят по банкова сметка - правят го на 14-тия ден и никога по-рано. Аз съм връщала два пъти и не са ми отказвали. Според Закона за електронната търговия, мисля, имаш право да върнеш закупеното в 14-дневен срок без обяснения защо го връщаш.

Днес ходих до Мания - Тракия и Ла Фиеста в Тракия. В Ла Фиестата имаше 100 пъти по-свястни дрехи. Манията отново се изложиха. Купих си една дънкова пола Левис, тип молив с малка цепка отпред от Ла Фиестата  11 лв ми излезе при 27 лв. килограма - същата като тази - https://www.google.bg/search?q=levis+jeans+skirt&source=lnms … XI-f2_XpipC9LM%3A

# 507
Здравейте ! Някой знае ли как работят магазини мъпет маг? Колко често зареждат, каква е цената на зареждане,всеки ден ли пада ? Confused

# 508
Здравейте ! Някой знае ли как работят магазини мъпет маг? Колко често зареждат, каква е цената на зареждане,всеки ден ли пада ? Confused
Забелязала съм,че работят и в неделя.Намирам ги за ужасно парцаливи и с високи цени за такава стока.Не съм сигурна,май зареждат един път месечно или на 20дни.Два от веригата са ми на път и ми се струва,че на единият пише за ново зареждане в началото на месеца 5,6,7.Персонала гледа все едно са извадени от специализирано заведение.

# 509
  • София
Съгласна съм, че са доста мизерни, но пресен пример от снощи - поли за 1,75бр. едната е тънка като дънкова сива (не мога да обяснявам материите), другата спортна. панталони по 2,5лв. единият дънки тип клин edc пак сив (много са ми удобни-другия такъв ми е от Манията за 8лв, а третия от Зиг заг за 4лв), другия е зелен свободен.
Ето ги де:
Скрит текст:

има доста парцали , спор няма,  но си трябва ровене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт