Детската градина – всичко, което ни вълнува – 14

• 42 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Куциндрел
Не съм вземала цветя, защото мразя отрязани цветя.
От родителите ще има малък подарък за госпожите и лелята на групата. Sunglasses

# 646
  • София
Нищо не съм взимала, ние събрахме пари и купихме подаръчни ваучери и саксийни цветя за двете учителки и лелята.

# 647
  • shumen
Взех по един карамфил на госпожите,лелята и директорката.Нашите ще им е довечера тържеството.

# 648
  • гр.София
И аз взех по-едно букетче и приключих  Mr. Green

# 649
За яслата взех по едно букетче, за градината събирахме пари. Simple Smile

# 650
Днес за пореден път ми се прииска да емигрирам ...бяхме на тържество за мама в градината на баткото . Става въпрос за трета група Вчера рязко е спаднал броят на децата,през почивните дни ги е тръшнал вирус с Т и кашлица ?! ,но все пак госпожите решили да има тържество.Цял ден обаче не могли да се справят с атаките на майките на болните деца Confused
Звънят и искат децата им да участват в празника ,в резултат на което днес бяха пълен брой деца ,поне 10 " последен ден на АБ" и едно с вирусна пневмония ,което не кашля! Друго пък направо с Т и сополи...с майката си писахме днес следобяд и ми се оплакваше,че е болен !!!!Как е могла да го заведе ,детето видимо беше зле ,през 2 мин,притичваше майка му да му трие сополите ,зачервено милото,с кървясали очи ...не ги ли е жал за децата им,то е ясно ,че към чуждите жал нямат
 Sad Sad Sad
Отвратена съм ,честно !

# 651
  • shumen
Данчето,така е.И при нас имаше болни деца на тържеството,но си изкараха супер.Сега се надявам само моето да не е лепнало нещо пак.

# 652
  • София
Каква "изненада"... последният такъв празник, след който се обсъждаше кой на какви антибиотици бил, ни костваше разболян батко точно на рождения му ден и отлагане на Събитието, което силно го разстрои... че съм срвн възпитана и не им казах на тия майки какво искам да ги направя   Mr. Green 
аман, бре, значи, голям зор болният трети момък без реплика или втора кокошчица от ляво, да присъстват...

# 653
Здравейте!
Сутринта за добро утро ме вбесиха в градината и съм решила да пиша жалба до Общината, защото прекаляват вече.. #Cussing out Уведомиха ме, че поради липса на пари, градината няма да работи през пролетната ваканция, между Великден и Гергьовден, сега в събота, когато се отработва, през август пак..... Не стига, че за всичко родителите дават пари - мебели, играчки, завивки, тоалетна хартия сапун и не знам какво още, ами сега и няма да работят.... #2gunfire
В тази връзка, молбата ми е, ако някой от вас има под ръка вариант на жалба някаква, ще съм благодарна, ако мога да я копирам поне донякъде  Praynig

# 654
Какво значи, че поради липса на пари няма да работят? Нали родителите плащат такси за тези дни? Има си от бюджета пари, не са много, ама все пак, колкото за другите градини, толкова и за тази.

# 655
Ето за това съм бясна... Naughty На мен лично не ми е голям проблем, ще се оправим с баща й някак да я гледаме, но има хора, които или отпуск или болнични трябва да вземат за тези дни, за да си гледат детето и това може да им коства работата  Whistling
Омръзна ми да ме "цедят" за какво ли не да плащам и накрая да ми заявят, че нямат пари и няма да работят.   Close

# 656
  • Куциндрел
Здравейте!
Сутринта за добро утро ме вбесиха в градината и съм решила да пиша жалба до Общината, защото прекаляват вече.. #Cussing out Уведомиха ме, че поради липса на пари, градината няма да работи през пролетната ваканция, между Великден и Гергьовден, сега в събота, когато се отработва, през август пак..... Не стига, че за всичко родителите дават пари - мебели, играчки, завивки, тоалетна хартия сапун и не знам какво още, ами сега и няма да работят.... #2gunfire
В тази връзка, молбата ми е, ако някой от вас има под ръка вариант на жалба някаква, ще съм благодарна, ако мога да я копирам поне донякъде  Praynig
Принципно, ако градината не работи, то трябва да има възможност децата да посещават друга, дежурна градина. Първо си говори с директорката по въпроса, попитай я защо, къде е алтернативата с другата градина и т.н. После може и жалба да пуснеш.

Понякога информацията за дежурната градина се спестява на родителите. Wink

# 657
Данчето, а къде точно мислиш да емигрираш? Важно ми е да знам в коя държава съществува градинско безсополие.  Peace
От друга страна и това, че родителите атакуват не е точно самата истина. По принцип, а не във вашия случай. На госпожите им е важно да изпълнят нормата и отсъстващите деца им развалят организацията.
desex, това в кой град се случва? Като изключим пролетната ваканция и отработването в съботни дни, градините почиват в официалните за страната празници. Между Великден и Гергьовден са точно такива. Отделно, че през лятото излизат за по месец във ваканция, но с регламент да има дежурна градина за изявилите желание да посещават.  Peace

# 658
Между Великден и Гергьовден има точно 3 работни дни и ние, простосмъртните, ще си работим.

# 659
Между Великден и Гергьовден има точно 3 работни дни и ние, простосмъртните, ще си работим.
Грешката е в моя телевизор. Покрай обсъжданията колко много ще се почива и отработва тази година, съм си направила сметките без кръчмар.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 12:33 от Ами сега

Общи условия

Активация на акаунт