Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 15

• 225 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
Мъж и жена живеели щастлив семеен живот. Всичко било прекрасно между тях.
Имало само един дребен детайл, който нарушавал семейната хармония: всяка сутрин
мъжът със събуждането си издавал невероятно мощна и звучна пръдня, която разтърсвала
прозорците и карала котката да се крие зад гардероба. Горката жена вече била свикнала,
но често му правела забележки: “Скъпи, опасявам се, че някоя сутрин ще си изпърдиш червата”.
Но мъжът й винаги с ведър глас я успокоявал: “Няма страшно, скъпа, нищо няма да ми се случи”.
И така минавали годините, живеели щастливо и безгрижно.
Една коледна утрин жената станала рано от леглото, докато мъжът й все още спял и слязла в кухнята
да приготвя коледната пуйка. Чистила вътрешностите и ги слагала в една голяма купа. И в този момент
я осенила гениална идея! Взела купата, пълна с пуешки черва, дробчета и т.н. вътрешности и се качила
горе в спалнята, където мъжът й все още спял. Внимателно го отвила, събула му нощницата и изсипала
вътрешностите в гащите му. Завила го пак и тихичко слязла долу, където продължила с приготвянето на
коледната вечеря.
В един момент от втория етаж се чул познатият “гръм” от събуждането на мъжа й. Последвала кратка тишина
след която се чул ужасен вик и бързи стъпки се запътили към банята. След половин час мъжът й, цял пребледнял
и с окървавени гащи слязъл долу при нея. Видяла го тя и едва сдържайки смеха си попитала: “Какво
ти се е случило, скъпи?”. Той отговорил:
“Скъпа, ти постоянно ми повтаряше, че някоя сутрин ще си изпърдя червата, а аз не ти вярвах. Но ето че
тази сутрин това се случи… Слава Богу, с помощта на вазелин и два пръста успях да натикам всичко обратно.” Joy

# 198
Между приятелки:
- Забелязвам, че съпругът ти в последно време е станал весел, бодър, подвижен, косата му блести и сякаш се е сгъстила. Как го постига?
- Амииии, да, кучето умря... и остана цял чувал с гранули... и... дожаля ми да ги изхвърля...

# 199
  • Пловдив
Един цигулар се изгубил в пустинята. Както си вървял го нападнал един лъв. Цигуларя от страх извадил цигулката и почнал да свири, и в същия момент лъва се успокоил, седнал кротко и заслушал. След малко един по един дошли още лъвове, лъвчета, лъвици, и се наредили да слушат. А нашия музикант вече два-три часа се скъсал от свирене. И в един момент пристига още един лъв, скочил върху него и го изял. И тогава едно малко лъвче вика на другото;
- Аз к'во ти казах, че като дойде ония глухия, ще ни развали моабета.

# 200
Пожарникар спасява възрастна жена от пожар: - А сега, госпожо, стиснете зъби! Започваме да се спускаме! - О, но в такъв случай ще трябва да се върнем. Оставих ги на масата.

# 201
Еврейският дядо Коледа влиза в детска градина: - Здравейте, деца, знаете ли аз кой съм? - Дядо Коледа, дядо Коледа!!! Старецът отваря огромния си чувал и казва: - Така-а-а-а. Да видим кой иска да си купи от тези разкошни подаръци??!!

# 202
Разговор в кюто.
Той:
- Здрасти, как е?
Тя:
- Кофти е.
- Защо така?
- Ч*ка ми се!
- Тогава да решим проблема. Утре ще дойда, както винаги Wink
- Какво - както винаги?
- С шампанско и презервативи.
- Аз съм мъжа й. Ч*ка ми се, а не може, защото тя е в цикъл. Седя в нейното кю, че съм си забравил паролата за моето. Но ще й предам непременно поздрави!

Мъж и жена спорят на кой приятеля е по-добър. Мъжът казва:
-На, ето ти телефона обади му се и питай къде съм?
Жената звъни:
- Ангеле, къде е Пешо?
-Тук е ма, играем карти, искаш ли да ти го дам?
Хъмм... - отговар­я възмутено жената
- Добре,ето ти моя телефон и се обади на моята приятелка.
Звъни мъжа:
-Ейййй...к*рвоо­о...
-Кой е к*рва бе, ти ако знаеш жена ти какви ги върши...\

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 03:07 от Естел Бързоход

# 203
Шофьор на такси ми вика:
- Обичам си работата. Сам съм си началник. Никой не ме командва.
Аз му викам:
- Е тука завийте наляво! #Crazy

# 204
# 205
  • Германия
Вървя из полето и изведнъж - полска мишка. Поглежда ме и вика:
"W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie!"

# 206
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Ох, едва го разбрах. А какво значи това на  полски (ако изобщо значи нещо Simple Smile)?

# 207

Ох, едва го разбрах. А какво значи това на  полски (ако изобщо значи нещо Simple Smile)?

"В Szczebrzeszyn бръмбар звучи в тръстиките!"

# 208
# 209
Една блондинка хванала златната рибка и тя я попитала какви желания да ѝ изпълни. Блондинката се зачудила и попитала: - Ами-и-и-и... може ли да си помисля малко? А златната рибка заплакала, защото не можела да ѝ изпълни това желание.

Общи условия

Активация на акаунт