Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 15

• 225 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
 - Кога киселото зеле с пиле е най-вкусно?
- Когато е пиле с кисело зеле! Mr. Green

# 286
На летището две блондинки си говорят. Едната казва: - Хммм, тези самолети толкова са големи, пък летят! - Ма, ти си много глупава, те като излетят стават по-малки!

Засукана блондинка влиза в църква и започва горещо да се моли пред иконата на Света Богородица: - Пресвета Божия майко, ти, която зачена, без да съгрешиш, моля те, научи ме как да съгреша, без да зачена!

Една блондинка отива в туристическа агенция и пита: - Искам един билет до Париж. - А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж. - Не искам никакви компании, ще си летя сама!

# 287
# 288
В края на неделната литургия свещеникът пита:
- Колко от вас, братя и сестри, простиха на враговете си?
Всички вдигат ръце, освен една съсухрена жена:
- Аз нямам врагове...
- Това е доста необичайно. А на каква възраст сте? - пита свещеникът.
- На 98.
- На 98 ?! И нямате нито един враг?! Моля Ви, излезте, нека да Ви видят. И обяснете на всички как човек може да живее толкова дълго без врагове.
Старицата излиза отпред и казва:
- Надживях ги, кучките!

# 289
хехехе, много добър виц!!!

# 290
  • Italia
Продавам винетка със залепен към нея Голф.
Цена по договаряне.

# 291
- Ало, радиото ли е?
- Да, кажете.
- Искам да поздравя жена си с песента на Росица Кирилова "Боса по асфалта", защото вчера ѝ взеха книжката.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 13:23 от Алиска

# 292
 smile3532   направо ме разби
- Ало, радиото ли е?

- Да, кажете.

- Искам да поздравя жена си с песента на Росица Кирилова "Боса по асфалта", защото вчера ѝ взеха книжката.

Това което ще напиша е за  секция "Черен хумор"
15 септември 2050 година. Първи учебен ден в българско училище:
- Мустафа Ал Акх Зери...
- Тук!
- Ахмед Ал Кабул...
- Тук!
- Кадир Сел Олми...
- Тук!
- Мехмед Гюлбен...
- Тук!
- Айше Мангова...
- Тук!
- Мих Аилма Нев...
Никой не отговаря.
- За последен път питам. Мих Аилма Нев...
- Сигурно съм аз, Михаил Манев.

# 293
# 294
- Скъпи, днес се навършват 20 години от сватбата ни! Как искаш да ги отпразнуваме? - С минута мълчание!!

# 295
# 296
Скрит текст:
“Ало?”, “Здравей слънчице! Татко е. Мама наоколо ли е?”

“Не тате. Тя е горе в спалнята с чичо Пол.”

След крадка пауза, таткото казва “Но скъпа, ти нямаш “чичо Пол”

“О, не-не, имам! Горе в спалнята с мама е, точно сега!”

Кратка пауза. “А-аа, добре тогава. Ето какво искам да направиш! Остави телефона на масата, изтичай горе, почукай на вратата и извикай на мама, че колата на тате току що паркира пред входа.”

“Добре тате, само секунда!”

Няколко минути по-късно, малкото момиче се връща при телефона. “Направих го тате.” “И какво стана слънчице?”, попитал той.

“Ами мама се уплаши много, скочи от леглото без дрехи и започна да тича наоколо. Препъна се в килима, удари си главата в гардероба и сега въобще не помръдва!”

“Боже Господи! А с “чичо” Пол какво стана?”

“Той също скочи от леглото без дрехи. Също беше уплашен и скочи от задния прозорец в басейна. Мисля обаче, че той не знаеше, че миналата седмица си източил водата, за да го почистиш и мисля, че сега е мъртъв.”

Дълга пауза…

Тогава таткото казва: “Ааа, басейн?… Това 486 5731 ли е?”

Joy

# 297
  • забравих си мисълта...

# 298
Майката така силно изкрещя на детето си "Веднага остави това лайно!", че на момента трима изхвърлиха цигарите си, а един пусна момичето, с което вървеше хванат за ръка!  Laughing

# 299
Булдог се разхожда, вижда на един балкон пудел и му казва: - Излез, да се разходим заедно. - Не мога, заключили са ме. - Ами скочи през балкона! - Да бе, и да ми стане физиономията като твоята.

Общи условия

Активация на акаунт