X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • DE
Обаче Криско бе искрено натъжен  Tired

# 406
Снощи заявих, че песента на Рафи не е лоша - днес най-накрая се усетих защо ми е харесала и защо ми беше толкова познато. Да ме прощава Рафи, но припевът на песента му е едно към едно с Headlong на  Queen.
 Знам, че съм луда на тема Куин, но не толкова че да ми се причуват навсякъде. Затова проверих днес в нета - пуснах Headlong (началните строфи на куплетите)
Скрит текст:
и веднага след това Рафи (припева)
Скрит текст:
.
Ами сори, но мотивът  е един и същ. И не става въпрос за акорд -два. Няма нужда да споменавам, че съм тотално възмутена.

Сори за спама и отклоняването от темата за Вики и Дарина  Grinning

# 407
Снощи заявих, че песента на Рафи не е лоша - днес най-накрая се усетих защо ми е харесала и защо ми беше толкова познато. Да ме прощава Рафи, но припевът на песента му е едно към едно с Headlong на  Queen.
 Знам, че съм луда на тема Куин, но не толкова че да ми се причуват навсякъде. Затова проверих днес в нета - пуснах Headlong (началните строфи на куплетите)
Скрит текст:
Скрит текст:
.
Ами сори, но мотивът  е един и същ. И не става въпрос за акорд -два. Няма нужда да споменавам, че съм тотално възмутена.

Наистина има голямо сходство,а и както четем в това интервю Рафи мечтаел да надскочи Фреди  Party и навярно смята,че е успял,копирайки го :
http://www.gramofona.com/intervyu/ekskluzivno-rafi-mechtae-da-na … hi-fredi-merkyuri

# 408
  • Вестерос
На мен ми е чудно защо изпълнението на Дарина, предизвика такива емоции и сълзи вчера?
За мен тази песен бе изпята потресаващо зле. Глухи ли са, каква е тази пародия?  ooooh!
Вики ми беше скучничка, но като глас, беше една от най-добрите.
Християна, Криситиан и Виктория - това за мен са най-добрите гласове в Х фактор.

Съгласна!

# 409
Днес гледах предаването на запис. Дарина не се справи изобщо перфектно, но изборът на песен беше много добър и постигна целта си. Виктория пя по-добре, но като цяло и аз не я виждах като победител, както тя сама каза за себе си. Като цяло за мен Вики има глас, но Дарина - Х-фактор.
Иначе както и много от вас споделиха, и аз не бих искала да виждам непълнолетни облечени в мрежи, но това няма нищо общо с това кой продължава или не в предаването. Според мен беше ясно от кастингите, че Криско хареса Дарина и ще си я вземе, та дори да беше първата отпаднала. Не един път сме коментирали случая на Михаела Филева. Така че не виждам каква е толкова драмата.
П.П. Наистина не знам как не ви омръзна от думата "блеене" във всичките ѝ разновидности.  ooooh!

# 410
  • София
Саня защо реве толкова много ? Аз не го гледам редовно предаването, но много често я виждам да рони крокодилски сълзи.
Циркове и театри ни разиграват! Все пак, нали, шоу гледаме!
По-скоро някаква трагедия гледаме! То затова са и сълзите!

# 411
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
.

Наистина има голямо сходство,а и както четем в това интервю Рафи мечтаел да надскочи Фреди  Party и навярно смята,че е успял,копирайки го :
http://www.gramofona.com/intervyu/ekskluzivno-rafi-mechtae-da-na … hi-fredi-merkyuri

Успех на Рафи в надскачането на Фреди  Mr. Green

# 412
  • Вестерос
Саня защо реве толкова много ? Аз не го гледам редовно предаването, но много често я виждам да рони крокодилски сълзи.

Циркове и театри ни разиграват! Все пак, нали, шоу гледаме!
Все пак Маги е учил за циркаджия  Joy

# 413
Дарина пее дразнещо, но притежава една много силна енергия, когато й се падне по-подходяща песен.
Виктория пък има хубав глас, но съм я запомнила с грешките, които правеше по време на предаванията. Да, не съм гледала всички епизоди подробно, но от тези които съм няма един, в който да не е сгрешила така, че и аз (която грам не разбирам от музика) да не забележа. Нямаше и присъствие, нямаше харизма ...
Снощи ми харесаха и двете ... от части. Но ме е яд на екипа на Фактора! Как пък не можаха да лепнат набързо един изкуствен нокът на Дарина? Не стига, че всеки възможен момент си разперва напред орловите нокти и я гледам само в ръцете, а снощи ги дадоха в близък план и що да видя? Единия липсва, че дори и лак не са му сложили ... Като за капак кутрето и безименния са значително по-дълги от другите ooooh! Не съм дребнава. И аз съм ходила известно време с някой липсващ, но поне не ме гледа цяла България и то отблизо Whistling
Скрит текст:

# 414
  • Вестерос
Да бяха съобразили и дрехите й с песента, предварително може и да знаят всички какво биха пели, ако са на елиминации

# 415
Даа, костюмчето на Дарина много се връзваше с песента (за което тя няма вина наистина).

# 416
Всички имаха нещо синьо в костюмите си.

# 417
Гледах изпълненията на момичетата и много, много ми харесаха и двете. Чудни бяха. Да имаше едно лесно и Дарина да отпадне, та тая Саня да не им пие кръвчицата. Обаче Саня усеща, че Дарина ще пробие, понеже е по-модерен стилът й в момента. Саня вижда успеха на Гери-Никол и се връзва на постоянните паралели, които се правят между Гери и Дара и иска да вземе Дара, очаква да има същия успех. Обаче се е объркала, защото ако вземе Дара, само ще развали момичето и нищо няма да стане. Криско, ако беше стратег, щеше да гласува за Вики, да продуцира Дара, а Вики няма да я оставят да спечели, ако си прави планове да учи, така или иначе. Всички щяха да спечелят, е освен Саня  Mr. Green

А ако Маги надделее, ще идат Христина и Дара на финал, ще изберат Христина и всички хейтъри ще са спокойни, че видиш ли, възцарила справедливостта. Обаче мястото на операта е в операта, а на Уитни Хюстън - в миналото. Какво ще я правят тази Христина  newsm78 Най-много и нея да развалят, вместо момичето да отиде да си пее, което си може най-добре, Саня ще я мъчи с лош поп, за който Христина няма нужния живец, така или иначе.

# 418
  • Пловдив

А ако Маги надделее, ще идат Христина и Дара на финал, ще изберат Христина и всички хейтъри ще са спокойни, че видиш ли, възцарила справедливостта. Обаче мястото на операта е в операта, а на Уитни Хюстън - в миналото. Какво ще я правят тази Христина  newsm78 Най-много и нея да развалят, вместо момичето да отиде да си пее, което си може най-добре, Саня ще я мъчи с лош поп, за който Христина няма нужния живец, така или иначе.

Само да уточня, не като заяждане, че името на момичето е Християна, а не Христина. Нека като коментираме да имаме уважението поне имета им да знаем.

# 419
Извинявам се за объркването от моя страна. Аз гледам само изпълненията на участниците, които харесвам в youtube. Предимно следя Вики, Дара, Кристиян. Останалите не са ми по вкуса, затова не съм им запомнила добре имената.

Общи условия

Активация на акаунт