X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
На мен Виктория изобщо няма да ми липсва. Има хубав глас и хубаво лице(като преглътна изражението на ритнато куче), но ми липсва ангажираност на вниманието, когато пее. Не знам защо не се получава, но две минути след като приключи, вече не помня какво е пяла. Не мога да кажа същото за Християна, все още ме вее вятърът на нейния глас от втория или третия концерт..не помня кой точно, когато изпя песента на Паша Христова. А Дарина не е готов продукт като Християна, но има нещо в нея.....х-фактор, сигурно. Simple Smile Кой какъв ще стане след това шоу, не знам и едва ли някой знае. Този бизнес се движи по някакви напълно неясни правила в България. Чия звезда ще изгрее и дали нечия изобщо ще изгрее, си е въпрос с повишена трудност. Но като гледам резултатите на участниците от предишни формати, имам големи съмнения. Аз не бих слушала снощната песен на Рафи втори път за нищо на света. Sad

# 391
  • Вестерос
Тя пък Дарина страшна ангажираност на вниманието  Stop
Музиката се слуша, не гледа

# 392
  • Mediterraneo
Сори, че няма да блея в общия хор, но Виктория няма да ми липсва никак. И тя като Александрина не успя да застане на едно ниво и да го поддържа. Някои изпълнения ми докарваха сърцебиене, толкова не- добре се справяше момичето! Изобщо не я виждах като победител.

Дарина да е следващата! Много лигавене, много нещо!

Кристиян също може да си ходи вече. Ами не пее това дете, не пее! Не знам какви професионални уши го чуват това пеене, аз с моя непрефинен музикален слух не го чувам това неговото пеене!

Фаворити вече са ми АВА. Показаха това, което се търси в Х фактор- развитие. Заковават всяко парче, имат прекрасно сценично присъствие. Доскорошният ми фаворит Християна нещо взе да ми накъртва с Марая и Уитни!

# 393
Виктория колко пъти беше на елиминации?

Това и е 2-рата на Виктория. Но аз явно толкова съм набрала на това пробутване колко е харесвана Дарина, че я набедих с 2 елиминации повече. Снощи е била 3-тата, била е на елиминации с Живко и Белканто и снощи с Виктория. Аз се заблудих, че тя елиминира и Салют но там беше Александрина, и Александрина а там беше Стивън.
И все пак от 8 концерта на 3 да си все от последните двама не е малко, особенно когато аудиторията ти е от активно гласуващите.

Не съм целяла да откривам грешки в посочения брой елиминации  bouquet
Спомних си, че Вики беше на елиминация веднъж с друга участничка(с червена коса и атрактивно поведение), на която не си спомням името. Но като че ли имаше и друга елиминация или съм се заблудила. newsm78

Допълвам- споделям мнението на Тарталета за Крис, Ава и Християна.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 13:19 от Анонимен

# 394
  • Вестерос
Донякъде си права Тарталета, но можеше и да не ни обиждаш с блеенето, в повечко се изказа

# 395
Виктория колко пъти беше на елиминации?

Това и е 2-рата на Виктория. Но аз явно толкова съм набрала на това пробутване колко е харесвана Дарина, че я набедих с 2 елиминации повече. Снощи е била 3-тата, била е на елиминации с Живко и Белканто и снощи с Виктория. Аз се заблудих, че тя елиминира и Салют но там беше Александрина, и Александрина а там беше Стивън.
И все пак от 8 концерта на 3 да си все от последните двама не е малко, особенно когато аудиторията ти е от активно гласуващите.

Не съм целяла да откривам грешки в посочения брой елиминации  bouquet
Спомних си, че Вики беше на елиминация веднъж с друга участничка(с червена коса и атрактивно поведение), на която не си спомням името. Но като че ли имаше и друга елиминация или съм се заблудила. newsm78

Допълвам- споделям мнението на Тарталета за Крис, Ава и Християна.

Знам, аз сама си се поправям Simple Smile . Вики това и е втората елиминация. А вече е имало 9 елиминации а не 8.
Мисля че елиминациите са

АВА - Анджела отпада втората
Ева - Кристиян отпада втория
Дарина - Живко отпада втория
Вики - Ева отпада Ева
Александрина - Парадайс - отпадат вторите
Александрина - Салют - отпадат Салют
Дарина - Белканто- отпадат Белканто
Стивън - Александрина - втората отпада
Дарина - Вики - отпада Вики

това са, ако греша поправете ме.

До тук само Християна и Кристиан не са били на елеминации.

# 396
Вики си е супер. Обвинявам господинчото Криско, че я развали. Вижте й изпълненията на кастингите, особено в къщата на съдиите, както и когато е била на елиминации, защото тогава сами си избират песните. Криско й дава песни, които или не й отиват, или са й високи и тя някак се загуби, няма го финото пламъче, което иначе носи. Криско иначе добра музика прави, умее да весели хората, но за ментор не ми допада.

# 397
Изненадана съм от отпадането на Виктория, но никак не съм възмутена, че Дарина остана.

# 398
Във фейсбук наистина цари голямо възмущение от изхода на снощния финал.
Тъкмо чета, че и Поли Генова се е обявила в подкрепа на Виктория  Rolling Eyes

# 399
  • Пловдив
Вики има още много път докато е готова за такава сцена. Не й липсва талант, но й липсва характер. В това отношение е логично, че остава Дарина, тя влага много повече страст в изпълненията си. И като казах страст, Маги просто затри Християна с всички тези тъпи песни, които й дава непрекъснато. Аз такъв фен й бях, сега и за мен е скучна та чак досадна. От тези, които останаха само АВА ме вълнуват.

# 400
Много е непрофесионално от страна на Саня да реагира с възмутена и нацупена физиономия при оставането на някой участник, когото тя не харесва. Уж актриса, уж завършила НАТФИЗ...Е, вярно, само в един филм е имала епизодична и незапомняща се роля, ама е била актриса.  Crossing Arms

# 401
  • София
Саня защо реве толкова много ? Аз не го гледам редовно предаването, но много често я виждам да рони крокодилски сълзи.

# 402
На мен ми е чудно защо изпълнението на Дарина, предизвика такива емоции и сълзи вчера?
За мен тази песен бе изпята потресаващо зле. Глухи ли са, каква е тази пародия?  ooooh!
Вики ми беше скучничка, но като глас, беше една от най-добрите.
Християна, Криситиан и Виктория - това за мен са най-добрите гласове в Х фактор.

# 403
Саня защо реве толкова много ? Аз не го гледам редовно предаването, но много често я виждам да рони крокодилски сълзи.

Циркове и театри ни разиграват! Все пак, нали, шоу гледаме!

# 404
  • varna
За какво беше всичкия тоя театър и аз не разбрах, то беше ясно, че от продуцентска гледна точка е по-добре да остава блеещата Дарина, заради пищящите тийнове, дето ходят по молове. И съм сигурна, че Криско го знаеше, като каза, че оставя на публиката да реши, щото хората като нас тук не се занимават със СМС-и със сигурност.
Честно казано май и аз почвам да клоня към АВА, хем Люси е най-добрият ментор, хем досега е нямало група победител.
Рафи освен смотана песен, има и ужасна прическа.

Общи условия

Активация на акаунт