X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Берлин
Концертът беше  Sick Харесаха ми само маймунките и АВА с Nothing compares.. Всичко останало - все тая. Християна ми е неприятно скучна, Стивън фалшивее и не ме кефи, Дарина - ако напиша точно какво мисля, ще ме изхвърлят от форума  hahaha
Предлагам да прекратяват сезона по-рано, за да ни спестят трагедии,комедии и подобни. А, да - от 10 песни концерт изслушах/изгледах 2те по-горе. Останалото беше музикален фон някакъв...

# 616
  • Sofia, Bulgaria
И аз мисля, че вчера беше слаб концерт. Само АВА и Кристиян с маймуните ми харесаха (а по-принцип него никак не го харесвам). Мисля, че АВА заслужават да спечелят, винаги са много въздействащи и най-много от всички имат развитие. Постигат и чудесен синхрон.

# 617
АВА и Християна заслужават най-много, защото рядко или никога не грешат, изпълняват точно, каквото се иска от тях. Личните ми предпочитания са за АВА, заради Люси като ментор, обаче Саня няма да ги иска, защото трио ще се продуцира и ще пробие по-трудно.

Стискам палци на Дарина и Кристиян да се разделят с шоуто.

# 618
Кристиян въобще не ми хареса с I see fire. Много харесвам тази песен, а той на нищо я направи с лошата дикция и недоизказана фраза. "Ай си ФА"...и край. Все едно един силен напън, който спира на последното "А". Lazy Song я изпя чудесно.
АВА не се справиха с Кейти Пери, но Nothing Compares беше много добра.
Вече е време Стивън да си ходи. Изборът на песента на Кристина Алигера според мен си беше изцяло стратегически ход да се провали по-мощно от обикновено. На мен продължава на всеки концерт да ми фалшивее.
Дарина повече ми хареса от обикновено, но на песента на Мария Илиева леко ми напомняше на чалга на моменти.
Христиана се справи добре, както винаги, аз честно казано очаквах журито да изтъкне колко зле се представила, понеже е болна и също да окажат психическо влияние върху гласуването, понеже не си я представям да работи със Саня след предаването.  

# 619
Концерта не ми хареса особено много.Надявам се днес Даринчето да я изпращаме към къщи.Време й е вече да ни освободи от присъствието си  Laughing

# 620
Довечера Пламен и Иво ще представят 24/7...аз не съм фен...

# 621
Довечера Пламен и Иво ще представят 24/7...аз не съм фен...
Песента им не е крайно лоша, като изключим безумния текст  Rolling Eyes
Моите очаквания са, че довечера ще отпадне Дарина.

# 622
Довечера няма да мога да гледам,но ще ви чета какво се случва . Peace

# 623
Изобщо не ми хареса Дарина обаче още повече не ми харесва как я поощряват каква енергия имала и така нататък за мен Кристиян има много по-добра енергия на сцената и освен това може да пее. Първата и песен снощи беше откровенно зле и сценично не ми допадна също.
Християна много добре пя memories обаче се клатеше в някакъв си нейн такт и не можа да ми предаде ефирността на песента иначе гласово много ми хареса.

# 624
Снощи най-много се впечатлих от втората песен на Дарина. Никога не съм можела да изслушам цяла песен на Мария Илиева, но Дара успя да ме накара с нейното изпълнение. Grinning Много ми хареса как изпя и песента на предишните елиминации. Има какво да учи още и нека да продължава, защото си струва. Толкова е малка, но има усет как да представи една песен и на сцената наистина е като у дома си. Успех желая на това чаровно момиче! bouquet
Крис и Стивън донякъде ми харесаха, АВА - категорично не.
Християна - нито ми е студена, нито високомерна, нито скучна и безинтересна. Ако трябва да я опиша съвсем накратко - момичето носи голям талант, който поднася на публиката с много финес. По тази причина изпитвам огромно удоволствие и да я слушам, и да я гледам.  bouquet

# 625
Не харесвам Христина и АВА. Да, Христина има хубав глас, но ми е толкова скучна ... ooooh! А АВА не ми харесват от самото начало. Нито пеенето им, нито сценичното им поведение - абе нищо не ми харесва в тях.
Довечера е време Дарина или Стивън да си ходи. То и кой друг като те са най-нехаресваните сред коментиращите зрители ... И за двамата ще ме е яд, но май повече ще ме е яд ако Дарина си тръгне днес.

# 626
  • В царството на игрите:)
Да бе, какво беше това с разреваването. Християна не е в състояние да предизвика такива емоции.
В теб може и да не предизвиква емоции. В мен предизвиква.
+1 Peace

# 627
Подкрепих АВА, Стивън и Дарина. Твърдо заставам зад АВА, каквото и да се случи оттук на сетне.
Много са изкуствени хвалбите и сълзите на Саня по повод на Крис. Никакъв Х фактор не виждам в него. Няма и развитие.
Песен първа- плака, хленчи, пъна се, напъва се, родилни болки изтърпя, накрай свършиха мъките му, тя и песента свърши.
Песен втора- тръска, тръска раменца, завъртя се 2 пъти, събу си гащите, подрънка на китара и всички изпаднаха във възторг. Та даже го похвалиха, че си оправил дишането. Пък то нямаше причина да се задъха- песен нямаше, танц нямаше...
Християна за първи път ми хареса, защото не крещя. Беше премерена, обрана, без прекалени истерични височини.
Стивън и Дарина ме кефят, без значение дали блеят, дали фалшивеят и пр. Пеят си, танцуват си, забавляват публиката. На бг пазар, музикален, няма певец като Стивън- глас, тембър, поведение, външност- тази ниша е празна. Защо да не се запълни от него?!
Много е дразнещо това постоянно натякване, когато някой е болен, всички се изреждат да ни напомнят колко зле е певеца, все до инжекции се стига, все аха! да не пее на концерта, много драма, много нещо. Не е само по отношение на Християна, при всяко разболяване на някой започва мелене на едно и също до втръсване.

# 628
Стивън и Дарина ме кефят, без значение дали блеят, дали фалшивеят и пр. Пеят си, танцуват си, забавляват публиката. На бг пазар, музикален, няма певец като Стивън- глас, тембър, поведение, външност- тази ниша е празна. Защо да не се запълни от него?!
Съгласна съм, за мен той е различен, с необикновено сценично присъствие и характерен тембър. Силно се надявам да стигне до финала, но едва ли ще се случи  Thinking

# 629
С неговите ревове направо към чалга ми избива, не знам...всеки път извива ли извива. Няма ли кой да му каже да спре.

Общи условия

Активация на акаунт