X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
След това сензационно изпълнение, могат да се грабнат за ръце и да си ходят всичките.
Ужасно беше, няма пак да се напивам заради тях, още само две изпълнения ще чуем тази вечер.

# 646
Ужасно изпълнение  #2gunfire

Ушите ми кървят ...
Наистина ужасно, като Стивън беше най-зле, пак ги къдреше едни Sick

# 647
Мислех да пропусна тази вечер, но гаврата с Бон Джоуви ми дойде в повечко, та си сипах едно - все пак и на елиминации ще ги слушам да грачат. След това изпълнение - който и да си ходи, няма да ми липсва. Ако Топ 5 пеят толкова фалшиво ..... ooooh!

# 648
Общото изпълнение беше брутално newsm61

# 649
  • София
Мислех да пропусна тази вечер, но гаврата с Бон Джоуви ми дойде в повечко, та си сипах едно - все пак и на елиминации ще ги слушам да грачат. След това изпълнение - който и да си ходи, няма да ми липсва. Ако Топ 5 пеят толкова фалшиво ..... ooooh!
Слейърче, няма да те изоставя. Винце, нали? Диетата я почваме след края на сезона!

# 650
Момичета, моля за помощ Peace
Как се казва втората песен, която Кристиян изпя вчера?  Thinking

# 651
Мимчони - знаех си че няма да оставите другарчето само - ха, наздраве с  винце  Wine Glass
(е как да пази човек диета с тези изпълнения, добре че изчистих хладилника от шоколада, че сега сигурно в потрес щях да дъвча Милка  Embarassed).
И да кажа - прегракналия Бон Джоуви от концерта си в София, звучеше като на награди Грами в сравнение с изпълненеито на Топ 5 от Фактора

Зизу - Lazy Song  на Bruno Mars

Тази .... песен (да кажем), Саня ли я е продуцирала?

# 652
Аз, като стара лелка да помърморя, ама ... Това врещене ми идва в повече. Моля кажете ми, че не всички тийн-момичета са такива  Praynig Ужас!
Сипвам рано виното. Мандарините ще почакат.

# 653
  • София
Наздраве, Слейърче!(нямам подходящ емотикон)
Братятя ми харесаха, малкият се е научил да пее. Много чисто звучаха, при цялото това скачане, дали пяха на живо?

Алейша, наздраве, мила! Мандарини за закуска!

# 654
Публиката дразни изключително много с техните писъци.
Не може да се чуе нищо докато говореха братята.
Пълно неуважение към човека, за когото викаш.  Rolling Eyes

# 655
Мимчон - ха, наздраве!

И аз харесвах много братята - свежи са, могат да пеят, но песента им - абе май е пдоходяща за врещящата публика. И на мен ми пилят в нервите виковете на тийновете отзад, имам желание да им натисна Mute-то.

# 656
  • София
Леле, Нана пак не можа да се отърве! Дарето първа спасена! Simple Smile

Саня сложи маската на скръбта.

# 657
  • Велико Търново
Айде, и аз с виното, няма да се цепя, я Wink

То, с това изпълнение на Бон Джоуви - ееех...как му се радвах аз в София....и аз съм много чувствителна на тема "рок превъплъщения", та съм особено критична съм изпълняващите ги.

Аз си мисля, че Стивън си отива Thinking

# 658
the slayer, благодаря и наздраве и от мен, но с биричка (а диетата ще почака) Peace

# 659
Много мразя да съм права - или аз трябва да ходя да пускам тото или сценарият им вече стана много предвидим.

Общи условия

Активация на акаунт