X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 850
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • through the wormhole
Пак не познах за Християна. Няма да пускам тото.

В началото чух как водещите поощряваха публиката да крещи. То, не че имат нужда от поощряване, де.

# 661
Наздраве  Mr. Green

Надявам се да останат АВА Simple Smile

# 662
  • Mediterraneo
Кои са на елиминации? Не мога да гледам.

# 663
Кои са на елиминации? Не мога да гледам.

АВА и Стивън

# 664
И аз съм за групата. Стивън нещо не ме грабва с тази песен - пак разпява.

Но това означава, че Даринчето със сигурност се уреди с договор със Саня - изпусна я Криско (поне за година, а то толкова ще стигне да я забравят).

# 665
Не пускам тото, не играя на никакви подобни игри (би трябвало да ми върви в любовта Wink)
Стискам палци за AVA.
Не че нещо ще ме учуди де ...

П.П. Като свърши предването предлагам да се съберем в друга тема - за диети  Joy
Сега да наблегнем на виното Wink

# 666
Не мога повече да го слушам тоя Стивън,честно! Не съм фенка на Ава, но е факт,че дръпнаха много от началоо до сега

# 667
Накрая вече хич не му се получи на Стиви от импровизации иначе много го харесвам но не се справи за съжаление.

Браво на АВА перфектни са

# 668
Ех, усещах аз, че гласят Стивън за елиминации... И с тази песен на АВА си е направо удар под кръста срещу него. Ще съжалявам искрено, ако той отпадне  Confused И групата ми харесва, но за мен Стивън е различен и много истински, шоуто определено ще загуби без него, както обичат да казват от журито ...

Резултатите от анкетата:

Кристиян - 46 (28%)
Християна - 39 (24%)
А.V.А. - 37 (23%)
Дарина - 21 (13%)
Стивън - 18 (11%)

# 669
Нигерийчето е голям измамник - през целия сезон шикалкави с това вибрато и заобикаля високите тонове. То бива един-два пъти като ефект да го използваш, ама аре моля ви се ... стига вече.
Бегай си у Лагос май френд, че и за половин година как не научи поне едно цяло изречение на български

# 670
  • София
Наздраве на цялата компания!
Добре че сте вие, та да се веселим и да го гледаме това предаване!

# 671
Ава много добре! Дори да отпаднат,  което се надявам да не стане,  ще е с достойнство! Евала на Люси!

# 672
Нигерийчето е голям измамник - през целия сезон шикалкави с това вибрато и заобикаля високите тонове. То бива един-два пъти като ефект да го използваш, ама аре моля ви се ... стига вече.
Бегай си у Лагос май френд, че и за половин година как не научи поне едно цяло изречение на български

+100  Peace

# 673
Красиво изпълнение на АВА - хареса ми страшно много. Много хитър ход на Люси - обаче това е треньор и подкрепа.

Стиви - интересен е, но с тези импровизации .....

Ей, обаче колко е весело с компания  Laughing и виенето, и граченето, и виковете на публиката , някак си се заглушават  Wink

# 674
Харесаха ми АВА.  Heart Eyes
Много ми е мило как Люси направо изживява всяка песен с АВА.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт