X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • through the wormhole
Трагикомедията тази вечер клонеше с една идея повече към трагедия.

# 601
Гласувах за Кристиян - без грешка тази вечер, АВА - заради Принс и Християна, защото пя memory толкова болна. Стиви го пропуснах заради Hurt, а Дарина просто не е от моята кръвна група.

# 602
Кристиян и Стивън отсрамиха концерта, те са моите фаворити за тази вечер  Wink

# 603
  • София
Аз понеже съм възрастна скучна жена, която обожава древната музика, която изпълнява Християна, определено искам тя да спечели.
Дечица като Дарина и песни като тази на М.И не могат да ме накарат да си отворя мартинито, камо ли да си сипя от кеф.
Ай наздраве!

# 604
nana77, и аз в скучните и древните - тази песен на Марето ня я бях чувала  Embarassed

Сега като се замислих, разбрах защо понякога се ядосвам на Християна - заради Маги! Толкова ме дразни с тирадите си, с философстванията си и с нахалното си налагане на собственото мнение, че като започне да обяснява колко е перфектна Християна, ме хваща яд. А че момичето пее, пее - досега само от нея не съм чула един фалшив тон. Ама ментора й е досада и половина

# 605
  • София
На Стивън песничката, като на Кристиян маймунките!

# 606
О, и аз искам Християна да спечели. Смятам, че го заслужава, пее отлично, винаги е много подготвена. Би ме доядяло да спечели, единствено защото менторът й не заслужава да победи в надпреварата между ментори. За ментор гласувам за Люси и съответно нейното трио.

# 607
Нана,не съм си сипвала мартини от сто години,обаче щом си рекла,сега отивам да си капна едно.  newsm24

Гласувах за Християна и Кристиан. Peace
Айде до утре да видим каква ще е поредната драма.  Crazy

# 608
Гласувах за Кристиян, Християна и Дарина.
Кристиян - и двете песни ги изпя страхотно. За мен беше най-добрият тази вечер.
Християна - защото, макар и без глас, не чух нито един фалшив тон или колебание. Със сигурност се пазеше и пестеше, което в случая беше възможно най-разумното. Ако беше викнала на "Котките", както тя си може, щеше да рискува да остане без глас за дълго време.
Дарина - подкрепям я основно напук заради всичките кофти коментари, които се сипят върху нея. Утре би трябвало тя да си тръгне - най-логично е. (Или Стивън.) Но това момиче носи много огън в себе си - и затова ѝ симпатизирам. А може би просто виждам себе си в нея преди много години. Simple Smile

# 609
  • София
То аз съм една пиячка, остави се...Ама имам една бутилка мартини в хладилника от една година за ей таквиз случаи Grinning

Не мога да слушам аз фалшиви, грачещи турбодевойки. Ако ще да се запалят на сцената от плам. А след гаврите на Дарина с народната музика, ми идва собственоръчно да я запаля. Сори, Системче, нищо лично. Просто ме дразни ужасно това създание.

Ако не спечели Християна, поне да е Кристиян.
Иначе симпатизирам от журЕто единствено на Люси. Класа е тя.

# 610
Не мога да слушам аз фалшиви, грачещи турбодевойки. Ако ще да се запалят на сцената от плам. А след гаврите на Дарина с народната музика, ми идва собственоръчно да я запаля. Сори, Системче, нищо лично. Просто ме дразни ужасно това създание.
Знам, че не е лично, Нана. Simple Smile Просто приеми, че аз и ти не сме нейната аудитория - ако щеш, дори и поради разликата в годините. Simple Smile С народните песни не ѝ се получава, но то няма и да ѝ се налага да ги пее, едва ли кариерата ѝ ще продължи с фолклор. След края на Фактора тя ще пее песнички като тези на Гери-Никол и съм сигурна, че ще има много повече слушания в Ютюб, отколкото, да кажем, перфектната Виктория. Между другото, и мен в началото ме дразнеше, но постепенно ми стана симпатична.

# 611
  • София
Да, в това съм сигурна. Само че нивото е нискооооо, нивото...Колкото и слушания да има, аз не го гледам това предаване щото съм Саня Армутлиева и трябва да си напълня джоба. Не мога да правя аз компромиси с качеството и никога не съм можела. Бъгната съм сигурно.

# 612
  • Пловдив
Идеалния изпълнител би бил с фактора и енергията на Дарина и гласа на Християна
Това ми хареса Simple Smile Да, на Християна й липсва енергията.... Иначе аз от самото начало съм безусловно влюбена в гласа й и все още най-много ми харесва да слушам нейните изпълнения.
На този етап, за мен почти всички са с равни шансове, защото всеки си има някакво предимство с което изпъква пред другите. Като изключим Стивън де, за мен той от самото начало е някаква грешка и съм в пълно недоумение как стигна до тук.

# 613
И аз харесвам Християна и забележките ми към нея са съвсем добронамерени, но помислете реално за какво й е да се занимава със Саня, Криско и останалите. Честно казано мисля че са й под нивото и й пожелавам скоро да отпадне и да насочи кариерата си накъдето има много по-добро бъдеще.
Според мен Стивън ще отпадне, или Ава- и двамата са оставени за "цвят" и сега не знаят какво да ги правят, ще гледат да разкарат единия. Дарина ще продължи кариерата си с Криско, не е нужно да е победител- то ще е срамота да победи момиче, което едва пее, независимо от енергията и излъчването й. И Кристиян финалист- любимеца на Саня, а и тя явно си мисли че той ще се котира добре сред младежите. Така или иначе с група от три девойки ще й е по-трудно, ако не наеме Люси или друг професионалист да е нон стоп до тях.

# 614
  • Пловдив
Кристиян със сигурност ще се котира добре сред младежите, а според мен не само сред тях. Но не мога да си представя как ще зареже всичко в Русия и ще остане тук... Иначе момчето си е абсолютен Х фактор - пее добре, влага много емоция и страст при това съвсем искрени, а не изиграни. Ако победи ще е съвсем заслужено.
Дарина, въпреки многото окепазени песни, на мен все още ми е симпатична някак и си мисля, че с добър вокален педагог и добро продуциране, тя наистина може да се реализира.
Християна... ах Християна, така ми се иска да продължа да я слушам още много дълго време! Надявам се да я продуцира някой различен от Саня, за да може да пее качествена музика. Ще е грехота този талант дето Бог й е дал да се похаби в бозите, които пишат за Саня.

Общи условия

Активация на акаунт