X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 836
  • 744
  •   2
Отговори
# 705
dolico,не мога да се сдържа след коментара ти за българите
"Чат-пат" означава:
1. От време на време, понякога.
2. На отделни места; тук-там.
3. Малко, в слаба степен.
Т.е. Люси няма как да е чат-пат от гилдията.Тя си е "баш" от гилдията-справка Уикипедия и материали в Гугъл.И е най-правилния избор. Виж-Маги не е от гилдията. Той е цирков артист по образование и продуцент.

Отбелязвам,че приемам,че под "гилдията" разбираш музикалната такава.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 19:02 от W

# 706
И Стивън, и Християна са Гласове, но нямат шанс в посредствената музикална среда в Бг.
Виж, ако участваха в чужд Х-фактор, кой знае, може би биха били следващите велики гласове от рода на М. Джексън, Фреди Меркюри и подобни.
Така е!

# 707
И Стивън, и Християна са Гласове, но нямат шанс в посредствената музикална среда в Бг.
Виж, ако участваха в чужд Х-фактор, кой знае, може би биха били следващите велики гласове от рода на М. Джексън, Фреди Меркюри и подобни.

За Християна съм съгласна  Peace
Но Стиивън въобще нямаше място на този Х фактор... мисля ,че го бяха взели за запълване на квота Wink

# 708
  • Пловдив
Две думи за журито- Криско и Армутлиева, какво правят в музикален формат? Дяковска чат- пат е от гилдията, но едвали е правилният избор. Шапки долу, единствен на мястото си е Маги Халваджиян, човек с вкус и сърце. Изумен съм, как откровено най- музикалния и с чудесна бленда Стивън е зад борда, това означава само едно, че българите в голямата си част са безсърдечни и ограничени провинциалисти. И с право Европа и Светът не ни отразява по никой начин. С този материал си заслужаваме блатото в което живеем. Тежко ни и горко след десет петнайсет години, когато от днешните младоци ще зависи България. Пази Боже ! Е нема такава държава.....

Българите може да сме много неща, но в никакъв случай безсърдечни!
А Стивън може да има бленда, но много често изпълненията му са откровено фалшиви!!! Беше му много и дотук да стигне.

# 709
За мен Стивън пее по-фалшиво и от Дарина, става само караоке клубове. На негово място трябваше да е Соня Мембреньо, на Махараджата друго реши...

# 710
Соня Мембреньо я слушах в "Комиците", но не ми допада толкова, колкото Християна в момента. Все пак Соня можеше спокойно да е на мястото както на Александрина, така и на Стивън.

# 711
Соня трябваше да е на мястото на Александрина. Стивън, напротив, добави необходимия колорит и чувство сред участниците на сцената.

# 712
  • София
Каква ще е темата за следващия мини- концерт?

# 713
  • София
Каква ще е темата за следващия мини- концерт?

Една стара и една нова песен

# 714
  • София
Всъщност сега във вторник 19-ти са последните елиминации, а по другата седмица е финала.

# 715
  • София
Аглея, благодаря! В превод- няма тема!Да видим какво ще изберат?

Е, значи от 27.02 започваме диета! Grinning

# 716
Егати тъпата тема за концерт.....как един наистина тематичен нямаше за целия сезон!Може би освен диското ...
На мен ми е чудно,защо не канят Мирян да си представи песента  Twisted Evil
Това ми е  любимата песен в момента,след като се изредиха всички ,би било редно и него да включат!

# 717
Е как що , щото никой от тях не е намазал от нея  Whistling

# 718
Ааааааа и Гери Никол не са я канили.
Ама подозирам, че си я пазят за коз за полуфинала или финала, за да привлекат повече интерес. Сензация е сега ГН. Crazy

# 719
  • Radnevo
Няма да поканят Мирян - това означава да признаят некадърността си и липсата си на усет към потенциала на участниците. Отношението към него миналата година си беше подигравка, спомнете си какъв подбор на песни, какво чудо беше, дори една от песните, на която той има много хубав кавър с такъв аранжимент му я дадоха, че думи нямам. Само се надявам и Вики да направи нещо толкова силно и прекрасно като него, в такъв случай очаквам и нея да не поканят.

Общи условия

Активация на акаунт