Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 470
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Привет!Прекрасна тема. В много от случайте,когато съм търсила даден филм или сериал,тук съм получавала нужната информация.
Сега имам една молба-търся руският филм Мащеха-1973г. Намирам го в руски сайтове,но ми се иска да го намеря и с бг. субтитри или бг.аудио. Търсих го в някой от сайтовете,но без успех.Ако някой знае от къде мога да го изтегля,ще му бъда безкрайно благодарна.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 12:51 от didoka45

# 226
Вчера гледах един филм, но спря тока и не можах да видя кал се казва. Гледах само малка част от филма: човек, който говореше в телефонна кабина и трябваше да признае на жена си, че й изневерява иначе щеше да умре. Само това видях. Надявам се да знаете кой е филма и да се сетите от това кратко описание. Благодаря предварително!

# 227
Вчера гледах един филм, но спря тока и не можах да видя кал се казва. Гледах само малка част от филма: човек, който говореше в телефонна кабина и трябваше да признае на жена си, че й изневерява иначе щеше да умре. Само това видях. Надявам се да знаете кой е филма и да се сетите от това кратко описание. Благодаря предварително!
По телевизията ли го гледа ? Ако да, кой канал ?

# 228

Телефонна клопка

# 229
Здравейте! Аз търся филм (ако има такъв)  за любов между християнка и мюсюлманин - "Не без дъщеря ми" съм го гледала и търся други такива и да показват някаква по-романтична страна на нещата или да е въплътена темата за невъзможната любов поради религиозни различия.

# 230
Гледала ли си Бялата Масайка? Не става дума точно за религиозни различия, а за етнически и расови, но може да ги хареса.

# 231
Здравейте! Аз търся филм (ако има такъв)  за любов между християнка и мюсюлманин - "Не без дъщеря ми" съм го гледала и търся други такива и да показват някаква по-романтична страна на нещата или да е въплътена темата за невъзможната любов поради религиозни различия.
Une bouteille à la mer (2011) http://www.imdb.com/title/tt2082496/  гледай този . Има го в Зелка.

# 232
Здравейте! От известно време търся един филм и не  мога да се сетя как се казва...значи филма почва с едно момиче което отива в някаква църква , мисля че нещо я гонеха или тя си тръгна защото родителите много се караха,отива да живее в друг град и я дават вече голяма ..жени се за един който много я бие (имаше сцена с басейн) мисля че имаха дете от него.накрая тази го оставя и ставаше някаква певица много известна! това е което си спомням и ще съм много благодарна ако някой ми помогне! П.С филма е с чернокожи ..

# 233
  • София
Прилича на автобиографичния филм за Тина Търнър.

What's Love Got to Do with It
http://www.imdb.com/title/tt0108551/

# 234
Да това е филма много благодаря Simple Smile

# 235
Здравейте !
Имам нужда от помощ  Praynig
Търся немски филми,сериали,детски филмчета  с бг субтитри , с цел учене(свикване) на езика.
И да може  да се гледа онлайн .В Германия съм и каквото се опитвам да отворя не става ,а за теглене предполагам ще е  още по-зле.
Ще съм благодарна на всякаква помощ  Hug

# 236
# 237
Благодаря  Hug

# 238
  • Свети Влас
Моля !  Hug

# 239
Здравейте, търся филм, който наскоро гледах за много малко  по телевизията, но за съжаление не помня канала,  по който го даваха и заглавието. Нещо като вълшебно езиче или вълшебен четец, но не. Разказва се един  мъж с дъщеря, която е малка, търси жена си  изчезнала по времето на четена от него книга и на нейно място идва мъж с татуировка на ръката и с малко порче, което му помага. Всъщност гледах не повече от 10 минути.
Моля, помогнете.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт