Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 686
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте.
 Търся сериал (или поне мисля да беше сериал, а не филм) от поне 10години. Единственото, което помня, е, че имаше две сестри, едната имаше бебе. Един ден пътуваха с кола, но тя изхвърча от пътя и се наклони, така че оставаха броени минути до падането в дълбока пропаст. Едната сестра се измъкна, а на другата с бебето кракът ѝ беше затиснат. Затова втората помоли сестра си да извади бебето и да се грижи за него, а тя май падна в пропастта с колата, вече ми се размива. Може би е бил някакъв сапунен сериал, не го търся, за да го гледам отново, просто ме гложди да си спомня как се казва поне. Още един проблясък- мисля, че имаше и коне, може би са живеели във ферма героите.  Thinking Laughing

# 436
Здравейте.
 Търся сериал (или поне мисля да беше сериал, а не филм) от поне 10години. Единственото, което помня, е, че имаше две сестри, едната имаше бебе. Един ден пътуваха с кола, но тя изхвърча от пътя и се наклони, така че оставаха броени минути до падането в дълбока пропаст. Едната сестра се измъкна, а на другата с бебето кракът ѝ беше затиснат. Затова втората помоли сестра си да извади бебето и да се грижи за него, а тя май падна в пропастта с колата, вече ми се размива. Може би е бил някакъв сапунен сериал, не го търся, за да го гледам отново, просто ме гложди да си спомня как се казва поне. Още един проблясък- мисля, че имаше и коне, може би са живеели във ферма героите.  Thinking Laughing

Мисля, че имаш предвид този:
http://www.imdb.com/title/tt0292414/
Даваха го по Hallmark

# 437
  • Варна
Субтитри на The Trip 2010 на бг мога ли да намеря някъде?

# 438
  • София
Здравейте.

Даваха го по Hallmark

Благодаря, точно той е!

# 439
Здравейте.

Даваха го по Hallmark

Благодаря, точно той е!

Ако го откриеш с български субтитри, моля те сподели линк, че аз го търсих много време, но така и не можах да го открия

# 440
Здравейте.Не знам дали въпроса ми е за тази тема,но търся всички серии на Клонинг-оригинала,бразилски сериал от 2001 год.Има ли го качен някъде?

# 441
Здравейте! Къде мога да намеря" 4.44Последният ден на Земята"? Благодаря !

# 442
Здравейте.Не знам дали въпроса ми е за тази тема,но търся всички серии на Клонинг-оригинала,бразилски сериал от 2001 год.Има ли го качен някъде?

Намерих го тук,но не са подредени сериите. http://www.dailymotion.com/en/relevance/universal/search/%D0%9A% … %B8%D0%BD%D0%B3/1

# 443
Бубче, златна си  bouquet Много ти благодаря.
Нищо, че не са подредени. Ще си ги намеря. Simple Smile

# 444
Бубче, златна си  bouquet Много ти благодаря.
Нищо, че не са подредени. Ще си ги намеря. Simple Smile

Hug И тук го има и е подреден,но няколко епизода са с руско аудио.Можеш да си комплектоваш двата линка  Simple Smile от тук малко от там малко http://www.vbox7.com/collection:1205471?&page=45

# 445
Big Boss tracker  бившият Nanoset
Може да се тегли без регистрация.

kickass torent го закриха, pirate bay не се отваря, от къде ще тегля сега...
Сега ме подсетихте за рутракер, от години не съм го ползвала

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 12:44 от LUCIF3®

# 446
Не ми позволява да го пусна тук,явно бгмама има някаква защита.Напиши в гугъла big boss tracker има три релийза на филма и може без регистрация.

Здравейте! Къде мога да намеря" 4.44Последният ден на Земята"? Благодаря !

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 12:43 от LUCIF3®

# 447
Здравейте( търся един филм, става дума за модна дизайнерка, която е принудена да се върне в страната си , поради това,че визата и изтича, но после става топ дизайнер newsm78 Thinking друго не се сещам

# 448
Здравейте, от къде да си изтегля филма за Нострадамус 1994 с бг субтитри?

# 449
В замунда го има.

Здравейте, от къде да си изтегля филма за Нострадамус 1994 с бг субтитри?

Общи условия

Активация на акаунт