Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 642
  • 761
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте, гледам Евърууд, но за съжаление не мога да намеря бг субтитри за всички серии на сезон 4. Някой да знае има ли ги някъде?

# 421
Препоръчайте ми филми от сорта на "Любовна терапия" с Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс .

# 422
Здравейте, търся филм, в който действието се развива в средновековна епоха - замъци, тъмници и т.н. Спомням си само 2 сцени от филма: 1та е, когато главната героиня - принцеса - слиза сред "простолюдието", така да го наречем, да търси ласки от някакъв мъж и докато той я ........ до стената се опитва и да я целуне, но тя му казва, че целувките по устата са забранени. Отдава се на мъжете, но не им позволява да я целуват по устата. 2та сцена е когато тя слиза в тъмницата при някакъв затворник и разговарят. Принцесата е доста образована, но се оказва, че и затворникът е интелигентен и започват "спор", в който тя го подценява, той й опонира и си разменят репликите: Тя: "Преди да построиш къща, трябва да издигнеш основите", а той й отговаря: "Преди да издигнеш основите, трябва да изравниш земята". След този разговор той я впечатлява и предполагам пламваше любов след това, но не си спомням нищо повече. Дано някой го е гледал този филм...и да напише какво е заглавието. Simple Smile

# 423
  • Страната на приказките
Търся един сериал, даваха го 91 година, действието се развиваше в някакъв офис, сключваха се борсови сделки, покупко-продажба на акции...такива неща. Артистите бяха все млади и имаше много весели лафчета. Спомням си името на една от героините - Сирка. Другите не ги помня. Помогнете ми за името на сериала.

# 424
  • в морето до колене
Това е сериалът - Capital City (1989–1990)
Много ми беше любим навремето.  Simple Smile

А артистите вече не са толкова млади...

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 21:31 от мячик

# 425
  • Страната на приказките
Даааа, вярно, че така беше! Много ти благодаря!  Hug Hug

# 426
Искам да попитам кой е филмът в клипа на Guns N Roses-This I Love.
Рових в нета, но нищо не открих.
https://www.youtube.com/watch?v=XmV1fL7yl_c

# 427
  • Rock & Roll feeling ...
Здравейте. Търся филм на Бергман,който е излязъл през 60те или 70те. Разказва се за любов между момче и болно момиче. Има нисък процент вероятност подобно на нейното състояние да се излекува,ако зачене и роди. Накрая се събират, тя ражда дете и се излекувана.
Филмът се бил казвал " принцесата" , но не мога да намеря подобен филм в гугъл  Thinking

# 428
Здравейте, търся филм, за който имам само частични спомени..
Помня, че имаше мъж, който хвърляше бумеранг над града, както и жена, която той обичаше ако не се лъжа... Тя обаче го мразеше и се опита да го убие в кола, но той все пак остана жив - тя го разбра като видя бумерангът му да лети отново над града... нещо такова беше, ще съм много благодарен да ми помогнете!

# 429
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

майка ми издирва филм, в който мъж убива жена си, има разследване, не го  осъждат и накрая, когато го питат има ли правосъдие, той казва, че има добри адвокати. Вероятно с Ал Пачино, Робърт Редфорд или американски актьор от този ранг.

Идеи кой може да е филма? Не е нов Simple Smile

Благодаря предварително!

# 430
Здравейте,

майка ми издирва филм, в който мъж убива жена си, има разследване, не го  осъждат и накрая, когато го питат има ли правосъдие, той казва, че има добри адвокати. Вероятно с Ал Пачино, Робърт Редфорд или американски актьор от този ранг.

Идеи кой може да е филма? Не е нов Simple Smile

Благодаря предварително!

Прилича ми на този

# 431
  • София
търся един филм , даваха го в часът на дисни , а може  и да е било часът на лорнар брадър , в далечните времена когато имаше само канал 1 и ефир 2 , разправяше се за група тинейджъри  , който попадат след самолетна катастрофа на самотен остров , искам да отбележа , че не е повелителят на мухите , не си спомням много , даваха го две поредни седмици , което ми говори , че е от час и половина , спомням си само , че накрая ги спасяваха , групата , беше от момичета и момчета , спомням си още , че пилотите бяха затворени в някаква клетка  направена от саморъчни материали ,  и единият от героите слушаше локмен с батерии , явно е сниман след 80 година , преровил съм каталога с всички излязли филми на дисни , но не попаднах на такъв

# 432
търся един филм , даваха го в часът на дисни , а може  и да е било часът на лорнар брадър , в далечните времена когато имаше само канал 1 и ефир 2 , разправяше се за група тинейджъри  , който попадат след самолетна катастрофа на самотен остров , искам да отбележа , че не е повелителят на мухите , не си спомням много , даваха го две поредни седмици , което ми говори , че е от час и половина , спомням си само , че накрая ги спасяваха , групата , беше от момичета и момчета , спомням си още , че пилотите бяха затворени в някаква клетка  направена от саморъчни материали ,  и единият от героите слушаше локмен с батерии , явно е сниман след 80 година , преровил съм каталога с всички излязли филми на дисни , но не попаднах на такъв

Не знам за кой филм говориш, макар че имам смътен спомен някакъв. Но това безкрайно изречение ... и е Уорнър и Уокмен.

# 433
Хора, търся един филм. Не съм го гледала и не знам как се казва, но ми беше препоръчан и силно се надявам някой да ми каже заглавието за да го изгледам и аз.  Та...
Става въпрос за служител по гаранциите (имаше си дума на английски за това, ама не се сещам) и съпругата му - стюардеса. Той става наркопласьор и използва полетите на жена си, ама в последствие тя прецаква всички и тя сама организира сделките с наркотици.. Ох дано някой се сети нещо, въпреки слабото ми описание Grinning

ПС: бил е излъчен наскоро по  ТВ 1000. Благодаря!

# 434
Хора, търся един филм. Не съм го гледала и не знам как се казва, но ми беше препоръчан и силно се надявам някой да ми каже заглавието за да го изгледам и аз.  Та...
http://m.imdb.com/title/tt0119396
Мисля,  че търсиш "Джаки Браун" (Jackie Brown  (1997)).

Общи условия

Активация на акаунт