Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 712
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, търся един филм в който става въпрос за млад мъж (техник), който е в къщата на някакъв баровец, за да му оправи някакви кабели(?) и го убива случайно. Намира писмо, в което пише, че е покана за някакво събитие или игра и става въпрос за много пари. Поканените са от различни държави и не се познават. Той проявява любопитство и решава да се представи за него и да отиде. В крайна сметка отива в огромно имение със самоличността на въпросния богаташ и се оказва, че всъщност ще играят на руска рулетка, всеки от тях прави залози кой ще остане последен и спечелилият печели огромната сума. Въпросният печели, но го убиват във влака на връщане.
ПС: Съжалявам за глупавото обяснение, но ми разказаха за филма и ми се стори интересен..
Прилича на този http://www.imdb.com/title/tt0798817/
Този е!! Благодаря много Simple Smile

# 406
Здравейте, търся една комедия в която става въпрос за компания от младежи, които тръгват на екскурзия и на края на филма са във Ватикана. Едно от момчетата си слага шапка и тя се запалва, омотава се в 1 завеса и хората си мислят, че е новият папа. Само това си спомням...

# 407
Здравейте, търся една комедия в която става въпрос за компания от младежи, които тръгват на екскурзия и на края на филма са във Ватикана. Едно от момчетата си слага шапка и тя се запалва, омотава се в 1 завеса и хората си мислят, че е новият папа. Само това си спомням...

EuroTrip
http://www.imdb.com/title/tt0356150/

# 408
Следя "Убийства в Мидсъмър", които дават по Нова сутрин от 9.30. Поради неудобното време ги записвам. Имам пропуски и търся дали някъде са качени сериите- 17 сезон. Не намерих. Намирам някои от старите сезони. Имате ли представа качени ли са някъде?

# 409
  • София
Здравейте,
гледа ми се нещо на танцова тематика, някой нещо да препоръча ?
Благодаря!  bouquet

# 410
Здравейте,
Благодаря!  bouquet

Кажи кои си гледала. Защото иначе всяка произволна класация с танцови филми ще ти свърши работа.
Личният ми фаворит е
Step Up 2: The Streets
http://www.imdb.com/title/tt1023481/

Почти няма дебилна драма, танците са с чудесна хореография, заснети с размах, музиката е хубава. Ученическо е, продължение е, но много си го обичам.

# 411
  • София
Здравейте,
Благодаря!  bouquet

Кажи кои си гледала. Защото иначе всяка произволна класация с танцови филми ще ти свърши работа.
Личният ми фаворит е
Step Up 2: The Streets
http://www.imdb.com/title/tt1023481/

Почти няма дебилна драма, танците са с чудесна хореография, заснети с размах, музиката е хубава. Ученическо е, продължение е, но много си го обичам.

Благодаря!   bouquet
В последните години не съм гледала нито един танцов филм.
Не се бях сетила да потърся класация.  Hug

# 412
  • в морето до колене
Аз бих препоръчала един балетен - Center Stage (2000). Има и втора част - Center Stage: Turn It Up (2008)
Аз втората не я харесвам чак толкова, но първата съм я гледала даже няколко пъти.

Наскоро гледах и нещо ново в Арена - за балерина и цигулар е историята, обаче сега не помня заглавието.  Embarassed
Довечера ще погледна на домашния компютър.
Не беше нещо невиждано, но за приятно прекарване на час и половина - ставаше. Имаше няколко нелоши хип-хоп хореографии, вкл. финалният номер.

ЕТА - намерих го
Ето този - High Strung (2016)

В момента гледам текущия сезон на So You Think You Can Dance - казва се Нова генерация и участниците са деца от 8 до 12 годишни. Много добри хлапета има.
Но не знам, дали такъв тип конкурсно реалити, ти е интересно, Жгмъц.  Peace

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 17:39 от мячик

# 413
  • София
Много благодаря!  bouquet Свалям филмите, ще погледна и So You Think You Can Dance в YouTube ли го гледаш ?

# 414
  • в морето до колене
Не, гледам онлайн в един сайт, който съм препоръчвала и друг път тук - но хората се жалват от рекламен спам. На мен не ми прави проблеми - имам Адблок и в общи линии той ме опазва.
Все пак ще дам линк - http://projectfreetv.in/free/so-you-think-you-can-dance/so-you-t … -dance-season-13/- ти си решаваш, дали да пробваш.  Peace

# 415
Здравейте! Търся филм,който наскоро гледах по тв,но така и не разбрах как се казва.Разказва се за 3 или 4 двойки които искат да имат деца,едната двойка си осиновява,другата забременява ин витро...Нещо такова беше,а имаше и една двойка дето си осиновяват по-голямо дете.Филма беше доста старичък някъде от 80-те сигурно Simple Smile

# 416
Здравейте!
Търсих филмите The age of Adaline и Winter's tale in New York в zamunda, но там ги няма. От къде мога да ги изтегля?

# 417
Здравейте!
Търсих филмите The age of Adaline и Winter's tale in New York в zamunda, но там ги няма. От къде мога да ги изтегля?
Аз и двата ги виждам в замунда. Thinking

# 418
Тъкмо идвах да кажа, че ги намерих.
Преди пробвах с оригиналните заглавия и нищо не излизаше. Сега пробвах на български- и двата излезнаха. Много странно. Но поне ги намерих.😀

# 419
Здравейте,
Някой знае ли от къде мога да изтегля всички сезони на Убийства в Мидсамър?

Общи условия

Активация на акаунт